Левски-Локо Сф , 8 кръг на А група

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Бекъма
Контакти:

Re: Сърдития Гаджев

Мнениеот Бекъма » 03 окт 2011 19:56

Да не му се сърдим.Просто се е взел на сериозно.Ще осъзнае грешката си.
СПУКАНОГЪРНЕ

zlobul
Контакти:

Re: Левски-Локо Сф , 8 кръг на А група

Мнениеот zlobul » 03 окт 2011 19:58

W84me написа:Въпреки убедителната победа,не съм много доволен.Питам,кога ще видим някой наш юноша да влезе на терена,както трябваше да стане снощи?При решен мач той ми пуска Цветков и Огнянов?!А младите,кучетата ги яли!Толкова ли няма едно момче от школата,което да влезе на мястото на Арс или на Мюлдер?

по всичко изглежда , че ще е на върба в сряда :))
всъщност , някой надява ли се на нещо ?
погледнете президентът
погледнете треньорът
погледнете пом треньрите
погледнете гугутките от софия-запад
ЗА КАКВО ГОВОРИМ ?
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Re: Сърдития Гаджев

Мнениеот wilge » 03 окт 2011 20:09

Това момченце си мисли, че като е вкарал два случайни гола от над двадесет метра (което от години не му се беше случвало) и всички трябва да му ръкопляскат без да обръщат внимание на безидейната му игра, 90% сбъркани пасове, никаква борба за първа топка и безсмислени разправии със съдиите. Статичен е, мързелив е, не се движи достатъчно, не пресира съперника (само фаулира противниковите играчи, понеже винаги изостава в единоборствата и при читав съдия на 15- тата минута ще е под душа). Отгоре на всичко иска да бъде харесван! Избива комплекси с крясъци по Райков, но подвива опашка като проскубан палаш пред Дарко, холандците, Милиев, Иво тролея колкото и да бъркат последните. Нека да корегира собствените си изяви, пък публиката ще го оцени подобаващо, защото разбира от класни и хубави изяви . И ако покаже това което хората искат те ще му ръкопляскат и ще скандират името му. Само и единсвено от него зависи да бъде добре приет.
На драго сърце да обичаме оногова който ни покаже погрешката, инак той не е наш приятел.
В. Львский

Потребителски аватар
flo
Контакти:

Мнениеот flo » 03 окт 2011 20:22

Tова "момче" е най-големия левскар в целия ни смотан отбор .След гола му срещу ЛИЛ съм ревал от радост.Срещу него няма да кажа абсолютно нищо.Може да говори абсолютно всичко което реши.

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 03 окт 2011 20:23

прочетох последните мнения относно Гаджев...
Не знам какво да кажа, раздвоен съм...
От една страна - не може да не му се признае, че играе с много жар и темперамент, т.е. със сърце за Левски.Да, наистина допуска грешки в дефанза,но все пак той е човека, който навърта най-сериозен километраж по време на мач.За мен този играч, когато дойде момента да си отиде от Герена,ще остави голяма дупка в "душата" на отбора.Защото, нека не си кривим душите, единствените играчи носещи именно левскарския дух са Влади Гаджев и Ицо Йовов (с всичките им кусури). Но някак си, дори и с тези си кусури, тези момчета ги имам като част от Левски (за в бъдеще- и от синята история).Всичко друго, момчета, е пълнеж и наемници...
От друга страна- не му прави чест да отвръща на критиките на част от публиката.Разбирам, че гори в мача, но той трябва да проумее, че публиката винаги е права. В същата ситуация, ако е в чужбина, ще му "скъсат задника"от санкции...
Това е от мен, мисля, че е обективно...
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 03 окт 2011 20:28

flo написа:Tова "момче" е най-големия левскар в целия ни смотан отбор .След гола му срещу ЛИЛ съм ревал от радост.Срещу него няма да кажа абсолютно нищо.Може да говори абсолютно всичко което реши.

+1
Все пак не е обидил никой... и дано не го прави до края. Защото пътят от"рая" до "ада" е много кратък...
и направил небето синьо!

would
Контакти:

Мнениеот would » 03 окт 2011 20:31

За мен, Гаджев е един от най-класните ни играчи, освен далечните си удари, играе с много хъс.Вярно е, че обича да влиза в конфронтация със съперници и си пада малко гавраджия, но си е играч на Левски, така че трябва повече да се подкрепя.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 03 окт 2011 20:35

Не см чул или чел Дел Пиеро,Тери,Касияс,Пуйол...да роптаят срещу публиката и да се кикерчат пред някой сектор!Да не говорим да се дзверят на съиграчите си!Те,сигурно,са по-малки "капитани" от Гаджев.Или не са "сърцата" на отборите си...

would
Контакти:

Мнениеот would » 03 окт 2011 20:42

Avalanche,според мен, вината е взаимна.Някои хора от Сектор А от край време са го нарочили, Гаджев пък не пропуска да налее масло в огъня,класен играч е, но Гонзо трябва да му забрани да коментира публиката.

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 03 окт 2011 20:48

blue avalanche написа:Не см чул или чел Дел Пиеро,Тери,Касияс,Пуйол...да роптаят срещу публиката и да се кикерчат пред някой сектор!Да не говорим да се дзверят на съиграчите си!Те,сигурно,са по-малки "капитани" от Гаджев.Или не са "сърцата" на отборите си...

Прав си.Но това е бай Ганьовския манталитет, за съжаление.Явно така сме си орисани, преди години Наско си показа белия г`з, сега Владо се перчи на публиката...Малко е гадничко всичко това.И е болно.
и направил небето синьо!

Върни се в “Архив”