Цигани пребиха семейство в София

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

masona84
Контакти:

Re: ЦИГАНИ ПРЕБИХА СЕМЕЙСТВО В СОФИЯ

Мнениеот masona84 » 03 окт 2011 17:18

ЗАКОНЕН МИРЕН ПРОТЕСТ! Имаме разрешително, но само за НДК, няма да има шествие
Нашите искания са:
1. Оставка на правителството,което доказа че не може да носи отговорност за случващите се беззакония в страната.
2. Оставка на цялото ръководство на МВР,главния прокурор и прокурора на Районна прокуратура-Пловдив за това,че допуснаха България да потъне в пламъците на етническо напрежение.
3. Провеждане на справедлив процес в съответствие с българското законодателство срещу убиеца и неговите съучастници виновни за убйиството на Ангел Петров.
4. Разследване на цялата дейност на Кирил Рашков и неговото семейство от 1990г. досега,както и влизането в сила на ефективна присъда за доказана престъпност.
5. Реформа в нефункциониращата съдебна система,която не е способна да наложи нужната справедливост в правораздаването,която с всеизвестни корупционни практики защитава силните на деня и същевременно стоварва цялата строгост на закона върху обикновения гражданин.
6. Реформи в системата на здравеопазването,пенсионното осигуряване и образованието.
7. Увеличаване на възнагражденията на полицаи,лекари и учители.

От 19 часа
Нека който е в София отиде
http://www.facebook.com/event.php?eid=205127829555178

slomera
Контакти:

Мнениеот slomera » 03 окт 2011 17:24

LSFC 1914 написа:
LaRgO написа:Нямам думи.... 100лв. глоба, а деянието на циганина е много,много по-опасно. Що за идиотска държава ?

Затова предлагам всички пред парламента да го изравним със земята!!! Нищо няма да се промени с "Мирни протести"
по принцип те подкрепям, но не съм от;софия-запад;,че да съм базнаказан пред закона.но този проблем не се ли реши моментално-той ще ескалира и тогава жертвите ще са масови.назрял е момента всички агитки да се обединим срещу толерирането на циганския произвол и безнаказаността на погазващите закона.

Stahlhelm
Контакти:

Мнениеот Stahlhelm » 03 окт 2011 17:25

Убийства и размирици между българи и цигани в село Катуница http://www.forum.bg-nacionalisti.org/in ... c=24025.60

Потребителски аватар
talpata
Контакти:

Мнениеот talpata » 03 окт 2011 17:26

Затова,циганин дори и на снимка да го видиш,бий му 2-3 шамара.

Потребителски аватар
WARrior
Контакти:

Мнениеот WARrior » 03 окт 2011 17:26

mormona написа:И как точно ще излезем 10 - 20 или 100 000 като понякога ме избива на фъшизъм или диктатура само като слушам мои приятели. Живеят дялече от циганския проблем, избягват цигани и ми вика един - абее кво па те прихваща се като чуеш за цигани... Казвам ви исками си като чуя това от българин да го разтрелям и него и мангалите...
Бог ми е свидетел , че не обичам насилието, неискам да убивам други живи същества, надявам се и да не ми се наложи, но като чуя тия думи, от заспалия , овчи народ просто прегрявам. Как да му промениш мисленето бе? КАК!??? Като изключим - да го строиш на някоя ливада и да го гръмнеш, или да го биеш. За тоя народ нашия само диктатура, нациски строи, комунистически и това е. Тои неможе да се събуди. Ако чакаме всеки лично да пострада от циганите, корупцията , бедноста, здравеопазването.... значи НИКОГАААА няма да се оправим - НИКОГА ! :!: :!: :!: :!:
Даите ми пример какво да кажа на този мои - очевидно заспал приятел? Неговата философия - Намери си работа, развии се , а недеи да мислиш за протести и революция. Нема смисал да протестираш, като нищо нема да се промени...

И проблема е,че не е само въпросният твой приятел,тва са 85% и повече от българите-глупави слабохарактерни хора без мнение. :(
Капката дълбае камъка с постоянство,а не само 2-3 мирни протеста и после всичко заспива :!:
Ако търпиме нищо няма да се промени-АМА НИЩО :idea:
СТЕНЛИ,НИЕ СМЕ С ТЕБ!

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 03 окт 2011 17:26

По Нова ТВ гостуват две от жертвите пребити от циганите.

slomera
Контакти:

Мнениеот slomera » 03 окт 2011 17:27

masona84 написа:
ЗАКОНЕН МИРЕН ПРОТЕСТ! Имаме разрешително, но само за НДК, няма да има шествие
Нашите искания са:
1. Оставка на правителството,което доказа че не може да носи отговорност за случващите се беззакония в страната.
2. Оставка на цялото ръководство на МВР,главния прокурор и прокурора на Районна прокуратура-Пловдив за това,че допуснаха България да потъне в пламъците на етническо напрежение.
3. Провеждане на справедлив процес в съответствие с българското законодателство срещу убиеца и неговите съучастници виновни за убйиството на Ангел Петров.
4. Разследване на цялата дейност на Кирил Рашков и неговото семейство от 1990г. досега,както и влизането в сила на ефективна присъда за доказана престъпност.
5. Реформа в нефункциониращата съдебна система,която не е способна да наложи нужната справедливост в правораздаването,която с всеизвестни корупционни практики защитава силните на деня и същевременно стоварва цялата строгост на закона върху обикновения гражданин.
6. Реформи в системата на здравеопазването,пенсионното осигуряване и образованието.
7. Увеличаване на възнагражденията на полицаи,лекари и учители.

От 19 часа
Нека който е в София отиде
http://www.facebook.com/event.php?eid=205127829555178
това ми мяза на предизборна платформа на политическа партия от последните 20 години.

Потребителски аватар
1914
Контакти:

Мнениеот 1914 » 03 окт 2011 17:28

Където и да се види циганин, ром с ритници в главата.... няма център, няма крайни квартали, всички посинени! К*Р ЗА МИРИЗЛИВИТЕ ГНИДИ!

Потребителски аватар
Labros
Контакти:

Мнениеот Labros » 03 окт 2011 17:31

Политиците мислят само за властта- как да се докопат до нея и как да не стават от масата. Те не мислят за българския род. И докато мислят само за търбусите си, малцинствата ще ни грабят, обиждат, взломяват, изнасилват, бият, заплашват. Защото на масата е сладко и с циганските гласове им се дава още 4 години достъп до безплатния (за тях, за нас иначе си струва скъпо) масраф.

Б€натова ще обяви бдителните граждани за расисти. Боко ще ги обвини, че пречат на интеграцията на циганите и че му пречат за поредното рязане на лентички. Народът измря, той магистрали строи- вероятно за катафалките и за тия, дето ще запалят гумите на семейната кола към чужбина. Цецо Микрофона "няма да си прекъсне отпуската". Калин ще каже в поредното интервю, че има следа, работи се и "МВР е регистрирало произшествието". Тъпаците от 112 няма да понесат наказателна отговорност...
КОГАТО ПРАВОТО СТАНЕ БЕЗПРАВИЕ, ВРЕМЕ Е ЗА НАЦИОНАЛНА СЪПРОТИВА ! И после да не се чудят защо хората са по улици и площади.
...по лицето ми усмивката е трайна, щото на сърцето ми не пише MADE IN CHINA !!!

1912

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 03 окт 2011 17:33

Трябва да вземем за пример гърците когато полицай простреля 2008 година едно момче на другия ден Атина и други градове бяха блокирани изпотрошени всички помним какво стана аз го видях и с очите си.Помня също че тези протести продължиха доста време помня че точно тогава някъде декември месец 2008 година заляха една българска с киселина в Атина точно беше се поуспокоило и отново хората излязоха на улиците и то за чужденец.Ние тука ни мачкат малцинствата и нищо не правим.Това в Катуница ако беше станало в Гърция или днескашния случай Синтагма щеше да е море от хора.Ние сме овце това е...Погледнете човека по НОВА само....Да сте видяли такъв циганин?Не нали?
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Върни се в “Свободна зона”