Властите в България сътвориха поредното безумие. Районният съд във Варна глоби със 100 лв. един от задържаните роми с коктейли „Молотов“ в нощта на размириците в морския град. 28-годишният потенциален убиец Б. Маринов получи административното наказание за нарушение по Указа за борба с дребното хулиганство.
В същото време Районната прокуратура във Варна започна бързо производство срещу 24-годишен българин от морската столица заради подбуждане към расова, национална или етническа вражда или омраза, или към расова дискриминация чрез електронни информационни системи. За „престъплението“ младежът е застрашен от затвор до 4 години и глоба от 5 000 лв. до 10 000 лв.
Докато 24-годишният пишел в интернет, с 4-години по-големият Маринов пълнел бутилки със запалителна течност с ивици плат за фитил, т. нар. коктейли „Молотов”. Това става на 27 септември т.г. на улица „Доброволци” в ромската махала. Бутилките били подготвяни, за да бъдат хвърлени върху преминаващо множество от протестиращи хора, отчитат от съда.
Според варненските магистрати обаче деянието било с по-ниска степен на обществена опасност и не представлявало престъпление по смисъла на Наказателния кодекс, а проява на дребно хулиганство. 28-годишният Б. Маринов е с чисто съдебно минало, няма криминални регистрации, заявяват от пресслужбата на Районния съд във Варна.
Решението на съда подлежи на обжалване в 7-дневен срок пред Административен съд – Варна.
Цигани пребиха семейство в София
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: ЦИГАНИ ПРЕБИХА СЕМЕЙСТВО В СОФИЯ
Трябва ли да бъде убит отново българин ,че да излязат хората на улицата.Всеки си казва чуждият проблем не е мой.Не трябва да сме по 1000-2000 души на протестите нека излезем 10-20хил пък да видим тогава ефекта.
Нямам думи.... 100лв. глоба, а деянието на циганина е много,много по-опасно. Що за идиотска държава ?
LaRgO написа:Нямам думи.... 100лв. глоба, а деянието на циганина е много,много по-опасно. Що за идиотска държава ?
Затова предлагам всички пред парламента да го изравним със земята!!! Нищо няма да се промени с "Мирни протести"
- Neron
- Контакти:
Нямам думи.Днеска минавам покрай една автобусна спирка и некво манго от автобуса ми показва среден пръст.Имаше късмет че не ми се качваше щях да го изкарам през задния прозорец в движение.Не знам какво трябва да стане че да започнем да живеем в собствената си държава нормално а не някакви маймуни да си правят каквото поискат.Трябва един протест както го правят гърците цялата държава стачкува и не отива на работа излизаме на улиците и толкова.С по 200 300 човека няма да стане.А за мангалите само бой бой и бой.
И една друга случка пак от тази година.Ходих да ям от една череша и се качих на дървото имаше 2 3 мангусти качих се ям ям едното почна да ме цели с череши 2 пъти му казах не ме цели не чува така ли.Слезна от дървото аз веднага след него бях с бутонки като го подгоних настигнах го и едно воле тряяяяс а крака ми не е някой 38 39 номер 42 е и ме гледа като гърмян заек.Само това е решението.
И една друга случка пак от тази година.Ходих да ям от една череша и се качих на дървото имаше 2 3 мангусти качих се ям ям едното почна да ме цели с череши 2 пъти му казах не ме цели не чува така ли.Слезна от дървото аз веднага след него бях с бутонки като го подгоних настигнах го и едно воле тряяяяс а крака ми не е някой 38 39 номер 42 е и ме гледа като гърмян заек.Само това е решението.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".
Нищо общо с Микре!!
Нищо общо с Микре!!
LSFC 1914 написа:LaRgO написа:Нямам думи.... 100лв. глоба, а деянието на циганина е много,много по-опасно. Що за идиотска държава ?
Затова предлагам всички пред парламента да го изравним със земята!!! Нищо няма да се промени с "Мирни протести"
Съгласен съм. Нека да се изсипем 100 000 души пред парламента да ги видим тогава...
LaRgO написа:Затова предлагам всички пред парламента да го изравним със земята!!! Нищо няма да се промени с "Мирни протести"
Съгласен съм. Нека да се изсипем 100 000 души пред парламента да ги видим тогава...[/quote]
А така,никакво отстъпление

Тия да разберат,че не може да се гаврят с нас

СТЕНЛИ,НИЕ СМЕ С ТЕБ!
Raoul_Duke написа:К*ролюба да заминава да отрази "инцидента" от "социален" характер, в който злите расисти и маргинали (на всичкото отгоре и пияни) са попречили на миризливия етнос да упражни необезпокояван правото си на "труд".
+ 1 Много ми е интересно как ще извъртят случката.Според същата пача сигурно Българите са им ограбили мазетата и са тръгнали да ги бият. Мамка ти мръсна и долна Любомиро, как спиш нощем изрод смотан !
Дайте в тази тема да се организирваме за протест пред парламента, а в последствие ще разпространим новината.
И как точно ще излезем 10 - 20 или 100 000 като понякога ме избива на фъшизъм или диктатура само като слушам мои приятели. Живеят дялече от циганския проблем, избягват цигани и ми вика един - абее кво па те прихваща се като чуеш за цигани... Казвам ви исками си като чуя това от българин да го разтрелям и него и мангалите...
Бог ми е свидетел , че не обичам насилието, неискам да убивам други живи същества, надявам се и да не ми се наложи, но като чуя тия думи, от заспалия , овчи народ просто прегрявам. Как да му промениш мисленето бе? КАК!??? Като изключим - да го строиш на някоя ливада и да го гръмнеш, или да го биеш. За тоя народ нашия само диктатура, нациски строи, комунистически и това е. Тои неможе да се събуди. Ако чакаме всеки лично да пострада от циганите, корупцията , бедноста, здравеопазването.... значи НИКОГАААА няма да се оправим - НИКОГА !
Даите ми пример какво да кажа на този мои - очевидно заспал приятел? Неговата философия - Намери си работа, развии се , а недеи да мислиш за протести и революция. Нема смисал да протестираш, като нищо нема да се промени...
Бог ми е свидетел , че не обичам насилието, неискам да убивам други живи същества, надявам се и да не ми се наложи, но като чуя тия думи, от заспалия , овчи народ просто прегрявам. Как да му промениш мисленето бе? КАК!??? Като изключим - да го строиш на някоя ливада и да го гръмнеш, или да го биеш. За тоя народ нашия само диктатура, нациски строи, комунистически и това е. Тои неможе да се събуди. Ако чакаме всеки лично да пострада от циганите, корупцията , бедноста, здравеопазването.... значи НИКОГАААА няма да се оправим - НИКОГА !

Даите ми пример какво да кажа на този мои - очевидно заспал приятел? Неговата философия - Намери си работа, развии се , а недеи да мислиш за протести и революция. Нема смисал да протестираш, като нищо нема да се промени...
[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]