Цигани пребиха семейство в София

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

izumrud
Контакти:

Re: ЦИГАНИ ПРЕБИХА СЕМЕЙСТВО В СОФИЯ

Мнениеот izumrud » 03 окт 2011 16:01

Viktor4o_Rs написа:Очаквам продажните медии да обявят, че тези неща стават заради протестиращите, тъй като подклаждаме етническо напрежение :evil: :evil: :evil: А всъщност такива обири, побоища, убийства и изнасилвания са ежедневие, само че не винаги биват оповестявани от същите продажни антибългарски медии ...

стига и ти бе, човек! кво значи "продажните медии"??? много добре знаеш, че има медии и медии...и във всяка медия си има хора на този, хора на онзи и хора, които не са на никого. Най-често те са избутани назад и нямат глас за нищо...
мислиш ли, че всички не знаят за какво става въпрос? това си бяха организирани от ДС протести и панаири, но в един момент излязоха извън контрол и това е нещото, което притеснява комунистите и ченгетата. Но ако успеят да насочат протестите в различни посоки, ще контролират пак (очаквам да ми изтрият мнението, както три пъти на един приятел снощи!. Но може би неговото са го изтрили , щото е с IP от чужбина и то от едно странно място и няма как да почукат на вратата му Бойковците

izumrud
Контакти:

Мнениеот izumrud » 03 окт 2011 16:02

Red Warrior написа:
izumrud написа:
Red Warrior написа:Как може това цигане да им избяга! Хващаш го и бой, бой, бой, ако оживее - викаш полицията и толкова. Малеееее, защо не ми дойдат на мен в Лозенец да ги видя. Да но тук все още има стари софиянци и мангалите си знаят какво ги чака. Ако минат с каруца случайно - коня препуска с 200, защото отсякъде хвърчат камъни и бутилки. Тия гниди трябва да се впишат в разрешения дивеч и да се отстрелват!

хахахахах, ще ме умориш от смях, нееее...а що не ми дойдат на мене в Цюрих, да видиш кво става!!! хахахха
искаш проблема ли да ти дойде ве, ами иди ти при проблема! ама нали тия от Захарната да се спасяват, не са ти дошли в Лозенец, а?

Скоро и теб ще те екстрадират от Цюрих с еднопосочен билет - не се безпокой!

съмнявам се, по-скоро може да сменя кантората, в която работя. Но пак ще бъде в Цюрих, все пак тук се устроих...пък и не искам да пропускам мачовете на ФК цюрих, влюбих се в тоя отбор..тая година в Лига Европа обаче сме зле :)

macko_razbivach
Контакти:

Мнениеот macko_razbivach » 03 окт 2011 16:06

По принцип не харесвам Волен, защото го мисля за измамник и мошеник, но накрая ще взема да гласувам за него. Видяло се, че другите партии не могат или не искат да се справят с циганската престъпност.
Как да си сменя username-а, че съм малко голям вече за този? :)

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 03 окт 2011 16:10

На тия цигани не им ли вземем страха, няма да спрат. То се вижда, че държавата нищо не прави, ами да вземем ние да си решим проблема. Разпространявайте я тази новина, за да видят българите, че не трябва да спират дотук.

urkoto

Мнениеот urkoto » 03 окт 2011 16:15

ТИКВАТА: Стискайте зъби и не ни занимавайте с глупости, АЗ градя България, неблагодарници! :|
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 03 окт 2011 16:16

Нека ви кажа една случка от миналата година. Отивам аз на интервю в една фирма, която се намираше в Младост 4 и гледам по улицата някакво момиче (хубаво момиче около 18, спомням си че беше с къса поличка) претичва. А малко зад нея се движи каруца с един възрастен циганин и едно цигане на около 13-14 години. След малко цигането скочи от каруцата и почна да се натиска на момичето, а то ужасено викаше - остави ме, остави ме! Аз движейки се към мястото, което беше на около 20 метра от мен почнах да викам - ЕЙ МАНГАЛ ОСТАВИ МОМИЧЕТО, че ще ти ...... майката! Цигането скочи на каруцата и дъртия мангал даде такава мръсна газ, че си нямате представа. Не бях виждал каруца да взима завой на две колела :lol: После трябваше да успокоявам момичето 10 минути и закъснях за интервюто, но не беше фатално 8-)
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

izumrud
Контакти:

Мнениеот izumrud » 03 окт 2011 16:18

LaRgO написа:На тия цигани не им ли вземем страха, няма да спрат. То се вижда, че държавата нищо не прави, ами да вземем ние да си решим проблема. Разпространявайте я тази новина, за да видят българите, че не трябва да спират дотук.

за съжаление, не си прав! циганина е като комара! ако убиеш един комар, който цяла нощ те е хапал, какво? другите да не би да спират? Естествено, че не...изводът се налага от само себе си, когато се касае за същества, които не са като нас -. хората

Потребителски аватар
WARrior
Контакти:

Мнениеот WARrior » 03 окт 2011 16:24

Red Warrior написа:Нека ви кажа една случка от миналата година. Отивам аз на интервю в една фирма, която се намираше в Младост 4 и гледам по улицата някакво момиче (хубаво момиче около 18, спомням си че беше с къса поличка) претичва. А малко зад нея се движи каруца с един възрастен циганин и едно цигане на около 13-14 години. След малко цигането скочи от каруцата и почна да се натиска на момичето, а то ужасено викаше - остави ме, остави ме! Аз движейки се към мястото, което беше на около 20 метра от мен почнах да викам - ЕЙ МАНГАЛ ОСТАВИ МОМИЧЕТО, че ще ти ...... майката! Цигането скочи на каруцата и дъртия мангал даде такава мръсна газ, че си нямате представа. Не бях виждал каруца да взима завой на две колела :lol: После трябваше да успокоявам момичето 10 минути и закъснях за интервюто, но не беше фатално 8-)

БРАВО!!! :)
СТЕНЛИ,НИЕ СМЕ С ТЕБ!

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 03 окт 2011 16:27

izumrud написа:
LaRgO написа:На тия цигани не им ли вземем страха, няма да спрат. То се вижда, че държавата нищо не прави, ами да вземем ние да си решим проблема. Разпространявайте я тази новина, за да видят българите, че не трябва да спират дотук.

за съжаление, не си прав! циганина е като комара! ако убиеш един комар, който цяла нощ те е хапал, какво? другите да не би да спират? Естествено, че не...изводът се налага от само себе си, когато се касае за същества, които не са като нас -. хората

Ами най-хубавия и лесен вариант е държавата най-после да си свърши работата по този проблем, но тя нищо не прави вече доста години. Е, какво да седим и да гледаме как циганите ни избиват ли ? Или пак да започваме с мирните протестите или нещо....по-така.

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 03 окт 2011 16:31

WARrior написа:
Red Warrior написа:Нека ви кажа една случка от миналата година. Отивам аз на интервю в една фирма, която се намираше в Младост 4 и гледам по улицата някакво момиче (хубаво момиче около 18, спомням си че беше с къса поличка) претичва. А малко зад нея се движи каруца с един възрастен циганин и едно цигане на около 13-14 години. След малко цигането скочи от каруцата и почна да се натиска на момичето, а то ужасено викаше - остави ме, остави ме! Аз движейки се към мястото, което беше на около 20 метра от мен почнах да викам - ЕЙ МАНГАЛ ОСТАВИ МОМИЧЕТО, че ще ти ...... майката! Цигането скочи на каруцата и дъртия мангал даде такава мръсна газ, че си нямате представа. Не бях виждал каруца да взима завой на две колела :lol: После трябваше да успокоявам момичето 10 минути и закъснях за интервюто, но не беше фатално 8-)

БРАВО!!! :)

Благодаря! Трябва да се знае, че мангалите са много страхливи! Смели са само когато се движат на стада.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Върни се в “Свободна зона”