Испания-Сащ

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
rebelheartous
Контакти:

Re: Испания-Сащ

Мнениеот rebelheartous » 25 юни 2009 00:27

chrisbosh написа:Това, че харесвам една добре подредена система, в която няма корумпирани управници, защото там се дават яко присъди, подкрепям държава, в която хора обвинени за кражба на милиони долари, отиват в затвора, а не в парламента не ме прави глупав, бъди сигурен в това.

Да бе, нямало корумпирани - не ме разсмивай. Всички са чували за Благоевич, Джордж Дабълю Буш и Дик Чейни. :lol: Плюс многодетната майка с всекидневните изцепки Сара Пейлин. :lol:

Sheisse
Контакти:

Мнениеот Sheisse » 25 юни 2009 00:28

Днес тоя едрия негър(от Виляреал дето бил) изглеждаше много по-борбен и мощен таран от Торес, който беше зле.Защитниците на американците не допуснаха фатални грешки, а Рамос се оака при втория гол.Хауърд спаси всичко, а Касияс сбърка при първия гол.Това, че испанците са по-големи имена е факт, но точно днес не ги биваше.Аз лично не харесвам всичко Хамериканско, но отношението към спорта и развитието му при подрастващите с гимназиалните и колежанските програми е най-доброто в света.Футболът не им е интересен и няма да станат футболен колос скоро, но са си спортна нация и няма спорт, в който да са аутсайдери.

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 25 юни 2009 00:32

Американците просто тичаха и това е. А испанците по принцип се чувстват длъжни да пипнат 3-4 пъти топката, преди да я отиграят, сигурно и в гъза да им бръкнеш, първо ще се наместят хубаво и после ще изреват. Та затова им влезе...
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 25 юни 2009 00:38

Не е добрата игра причина за нашия успех в Щатите,нито пък на САЩ днес.За да си победител в спорта......трябва да си гьонсурат и толкова!!!Днес САЩ как коментирали предстоящия мач?Говорели за Финала,пълно незачитане на противника - а той е Испания.Ако беше нашия - оооо,тежък противник,най-тежкия.Това е днес.Ако беше по Стоичково време и имахме мач с действащ шампион - в басейна,с по 1 текила в ръка и айн цавй драй-дрън.Не върнем ли този дух в Национала,не върнем ли наглостта,безочието,себераздаването-няма да успеем.Пак отбелязвам - Бербатов,Марто,Стенли-такива играчи в отбора на САЩ биха били диаманти,един Бербатов би бил Марадона там.Половината американци вярно,че трудно спират топката,ама бягат бе,ходят блъскат като диваци съперника още в неговата половина и печелят!Защо не можем и ние така?Защо трябва да играем "правилен футбол"?Май ни трябва един американски простак,един безпардонен янки за треньор.Не величие,не,трябва ни някой да научи нашите на точно този характер!
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 25 юни 2009 00:39

chrisbosh написа:
Искрено се надявам на разгромен успех за европейският отбор и шампион Испания!Виждам,че има няколко върли янки тук,не искам да ги обиждам с мнението си,но любимата им страна ще бъде понапляскана А и мегаслабият ми любим отбор Италия,който,апропо е световен шампион,победи единствено "американците"(всички знаем,че такава нация няма),което само по себе си е срам за "янките".Успех на ла фурия,наистина са номер едно в света

Щом държиш на историята . . . Да не би да има нация като Италия ? Аз доколкото знам там е имало Римска империя и хората от нея нямат нищо общо с италианците(нещо като Египет преди 3000+години и сегашния Египет) А пък испанците могат да се похвалят, че са били под турско робство 8 века. Ние само 5 :lol: :lol: :lol:

Янки,с мен не можеш да спориш за каквото и да е,просто не си ми на нивото,американска подлого :!: Да съм тръгнал да говоря за италианската нация?А и ако поне малко си в час ще ти е пределно ясно,че сегашните жители на сащ нямат нищо общо с коренното население,което не може да се каже за Италия.По тази логика българските земи са византийски,така ли?Италия векове наред е била разпокъсана на градове-държави,няма да ти обяснявам за мислители като Николо Макиавели,чиято книга "Владетелят" е по същество манифест за обединението на Италия.Да ти обяснявам ли,че в Италия започва Ренесанса?За всичките постижения в изкуството също няма нужда да ти обяснявам.Когато итанианските градове са били люлката на световната цивилизация,твоите "янки" все още не са знаели,че съществува земята,на която пребивават сега :mrgreen: Нямам нищо против индианците,но май твоите хора ги избиваха системно и ги вкараха в резерват,а :?: Но пак ти казвам,на съвсем различно ниво сме ,за да водим спор.Айде мисли си как Испания е била под турско робство :mrgreen:
Последна промяна от acmilan на 25 юни 2009 00:50, променено общо 1 път.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 25 юни 2009 00:43

chrisbosh написа:Какво значи истински футбол бе брат. Който вкара повече голово той отива на финал. Толкова е просто. Испания с техния истински футбол защо не водят с 4-5-6-7-8-9-10 на 0 както бяха прогнозите ? Никъде не съм виждал нещо като класация за красив футбол или точки да се дават за това или някакви компенсации

Чакай малко,бе,нали Италия играела грозен футбол,сега запяхме песента,че красотата не е важна :mrgreen: Много си елементарен,батка,много :!: А между другото същият велик италианец Макиавели въвежда двойния стандарт в политическата етика,ти го въвеждаш във футбола :lol:
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
rebelheartous
Контакти:

Мнениеот rebelheartous » 25 юни 2009 01:05

И сега най-вероятно ще се покрие... :lol:

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 25 юни 2009 01:11

rebelheartous написа:И сега най-вероятно ще се покрие... :lol:

Пич,гледам,че и ти си се занимавал с този псевдоспециалист :lol: По принцип не обръщам обстойно внимание на такива индивиди,но от няколко дни насам просто не мога да се сдържам.Аз мисля,че на всеки нормален човек му е ясно,кой говори пълни тъпотии,и това определено не съм аз.Както и да,сигурно си живее прекрасния живот във Флорида да речем :mrgreen: Егати злобния е тоя,честно,само знае да плюе Италия,а американците са идеални,те играят защитно,но нямало значение в случая,нямам думи,дано поне спре да пише във форума,че наистина не съм срещал друг такъв :mrgreen: И да,смешко крис,Италия е световен шампион,а твоите смешници освен Голд къп май друго не са печелили :mrgreen:

Потребителски аватар
Lord of memories
Контакти:

Мнениеот Lord of memories » 25 юни 2009 01:44

Янки,с мен не можеш да спориш за каквото и да е,просто не си ми на нивото,американска подлого :!: Да съм тръгнал да говоря за италианската нация?А и ако поне малко си в час ще ти е пределно ясно,че сегашните жители на сащ нямат нищо общо с коренното население,което не може да се каже за Италия.По тази логика българските земи са византийски,така ли?Италия векове наред е била разпокъсана на градове-държави,няма да ти обяснявам за мислители като Николо Макиавели,чиято книга "Владетелят" е по същество манифест за обединението на Италия.Да ти обяснявам ли,че в Италия започва Ренесанса?За всичките постижения в изкуството също няма нужда да ти обяснявам.Когато итанианските градове са били люлката на световната цивилизация,твоите "янки" все още не са знаели,че съществува земята,на която пребивават сега :mrgreen: Нямам нищо против индианците,но май твоите хора ги избиваха системно и ги вкараха в резерват,а :?: Но пак ти казвам,на съвсем различно ниво сме ,за да водим спор.Айде мисли си как Испания е била под турско робство

Айде не ми говори за жабарите моля ти се, тея имат по протвина история и от швабите и турците взети зедно и умножено по 10. Като се върнем две хиляди години с това че Цезар, (в сравнение с който Хитлер е бил ангелче в исторически план) е пряк потомък точно на жабарите ми призлява направо, да не говорим за по скорошните исторически изцепки точно от времето на Ренесанса. Имали били културно наследство -Микеланджело (пълна откачалка въпреки че е бил добър творец), Макиавели, Костенурките Нинджа, коя голяма страна ги няма ? За книги ми говориш, да ти кажа че във вечната ранглисти от топ 50 писатели 35 са Англичани и въпреки че са имали и те много шибани моменти от историята си, пак не могат да се сравнят даже с жабарите. А пък ако тръгнем католическите простотий как са се появили само и само да контролират света е друг въпрос - Папи, Мапи, Ватикани и тн простотий, дето сега никой не смее да ги оспорва, защото преобладаващото население в Европа са католици.
Така че не ми сравнявай Янките с жабарите, че няма съпоставка, това че имат малка история и за около 250 години са си извоювали правото да са най-важната държава в света заедно с Китай.
Поне не са имали 'удоволствието' през близо половината си история да са роби, камо ли жабаци гейове.
Последна промяна от Lord of memories на 25 юни 2009 01:57, променено общо 1 път.
GGMU

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 25 юни 2009 01:57

Lord of memories написа:
Янки,с мен не можеш да спориш за каквото и да е,просто не си ми на нивото,американска подлого :!: Да съм тръгнал да говоря за италианската нация?А и ако поне малко си в час ще ти е пределно ясно,че сегашните жители на сащ нямат нищо общо с коренното население,което не може да се каже за Италия.По тази логика българските земи са византийски,така ли?Италия векове наред е била разпокъсана на градове-държави,няма да ти обяснявам за мислители като Николо Макиавели,чиято книга "Владетелят" е по същество манифест за обединението на Италия.Да ти обяснявам ли,че в Италия започва Ренесанса?За всичките постижения в изкуството също няма нужда да ти обяснявам.Когато итанианските градове са били люлката на световната цивилизация,твоите "янки" все още не са знаели,че съществува земята,на която пребивават сега :mrgreen: Нямам нищо против индианците,но май твоите хора ги избиваха системно и ги вкараха в резерват,а :?: Но пак ти казвам,на съвсем различно ниво сме ,за да водим спор.Айде мисли си как Испания е била под турско робство

Айде не ми говори за жабарите моля ти се, тея имат по протвина история и от швабите и турците взети зедно и умножено по 10. Като се върнем две хиляди години с това че Цезар, (в сравнение с който Хитлер е бил ангелче в исторически план) е пряк потомък точно на жабарите ми призлява направо, да не говорим за по скорошните исторически изцепки точно от времето на Ренесанса. Имали били културно наследство - Макиавели, Микеланджело, Костенурките Нинджа, коя голяма страна ги няма ? За книги ми говориш, да ти кажа че във вечната ранглисти от топ 50 писатели 35 са Англичани и въпреки че са имали и те много шибани моменти от историята си, пак не могат да се сравнят даже с жабарите. А пък ако тръгнем католическите простотий как са се появили само и само да контролират света е друг въпрос - Папи, Мапи, Ватикани и тн простотий, дето сега никой не смее да ги оспорва, защото преобладаващото население в Европа са католици.
Така че не ми сравнявай Янките с жабарите, че няма съпоставка, това че имат малка история и за около 250 години са си извоювали правото да са най-важната държава в света заедно с Китай.
Поне не са имали 'удоволствието' през близо половината си история да са роби, камо ли жабаци гейове.

Ако не беше злобата ти,щях да ти кажа,че не би ми било неприятно да споря с теб.Личи си,че си чел много,което е хубаво,нали се сещаш,че аз не съм казал нищо лошо за англичаните,нали?Да,повечето големи писатели са англичани,но кажи ми да съм казал нещо невярно в писанията си?Всички знаем за това какво представлява америка,една сбирщина на всякаква сган,няма американска нация,разберете го най-сетне.А и май сме европейци,или греша?Ти знаеш ли този твой авер крисчо какво ми изцепи преди няколко дни,да си остана патриот и да видя докъде ще стигна така.Аз не съм голям италианофил или нещо подобно,просто ме дразни неговата чуждопклонничество към америка.Същото изпитвам и към русофилите.Ние сме европейци,ама това няма кой да го осъзнае явно.Този даже писа ин гад уи тръст,това е една чужда подлога,нищо повече,жалко за теб,ако и ти си такъв :!:

Върни се в “Футбол - Свят”