Черноморец - ЛЕВСКИ [16.10.2011 / 18.00]

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Re: Черноморец - ЛЕВСКИ [16.10.2011 / 18.00]

Мнениеот mistreated » 03 окт 2011 14:27

Хехехе
Значи се сърдите, като ви кажем, че някой ви се е надупил, а в същото време всяка ваша загуба си я обяснявате с "черното тото на Батков". Леко смешни ставате с тези си твърдения.
Но няма лошо. Продължавайте да се заблуждавате. Предполагам, че ТИМ са ви хвърлили някой лев, за да ви смачкат и те.

П.С. Само ме "открехни" защо Батков плю на титлата, като продаде мача на ЦСКА??? Още повече, че Левски имаха голям шанс да са поставени дори в плейофа за влиза в ШЛ. Някакво обяснение? Или пак тотото.....
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 03 окт 2011 14:33

Да, правилно си разбрал ...
Левски е прекалено голям за да пада по начина, по който го прави от известно време ... ;)

Тия играчи ако искат, ще бият само с индивидуалните си качества !
Айде, ако не да печелят всеки мач, то поне ще създават голови ситуации срещу смешни защити като тези на ЦСКА и Лудогорец, а такива липсваха и в двата мача.

Незнам някой, който наистина разбира от футбол да смята, че РЕАЛНО Лудогорец и "Червените" могат да надиграят Левски по начина, по който го "направиха"...

П.п.

Кавичките в последната дума са уместни. ;)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 03 окт 2011 14:43

THE G.A.M.E написа:Да, правилно си разбрал ...
Левски е прекалено голям за да пада по начина, по който го прави от известно време ... ;)

Тия играчи ако искат, ще бият само с индивидуалните си качества !
Айде, ако не да печелят всеки мач, то поне ще създават голови ситуации срещу смешни защити като тези на ЦСКА и Лудогорец, а такива липсваха и в двата мача.

Незнам някой, който наистина разбира от футбол да смята, че РЕАЛНО Лудогорец и "Червените" могат да надиграят Левски по начина, по който го "направиха"...

П.п.

Кавичките в последната дума са уместни. ;)

Хм, интересно кои са изключителните играчи на Левски, които могат да бият всеки само с "индивидуалните си качества". Яко сте се зомбирали с това повтаряне на Гонзо, че имате "най-добрите играчи в България".
Предполагам, че Калво (такъв играч не е играл в българското първенство), Дани Младенов, Тодор Христов, Арс, Цветков, Мариян Огнянов, Старокин, Иво главата и т.н. са само част от тези, които могат да победят всеки само с "индивидуалните си качества".
Затова и вече при втори пореден национален треньор имате един единствен национал. Щот са най-добрите, нали.
Уважавам те, когато говорим на тема волейбол, но не мисля, че гледаш РЕАЛНО на нещата. Защото РЕАЛНО Лудогорец има 2 пъти по-качествени играчи от вас в момента и няма абсолютно нищо изненадващо в това, че ви надиграха и победиха.
И не ми обясни, ти като разбираш от футбол, как си обясняваш и надиграването от Черно море? Щот за тях мълчиш.
За това дали ЦСКА има по-добри от вашите футболисти няма да казвам нищо, ще говорим след дербито.
Тъпото е, че ви млатят като брашнян чувал навънка, а вие все не признавате, че сте били надиграни на терена!

Казах го няколко пъти вече, имате 2-ма играчи, които знаят какво правят на терена, а единият вече няма да играе, щот ще става кмет. Другият е Тасевски. Всеки малко по-добър отбор като ги хване тях двамата и край. Нямате абсолютно никакви идеи в нападение. Ама никакви. Ако влезе някоя тупалка на Гаджев, влезе. Иначе - нулата.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 03 окт 2011 15:15

mistreated написа:Лудогорец има 2 пъти по-качествени играчи от вас в момента и няма абсолютно нищо изненадващо в това, че ви надиграха и победиха.

Не съм съгласен с това ...
Нормално, фенове сме на коренно различни отбори , което значи, коренно различни философии ...
Лудогорец няма как да има по-добри играчи като индивидуални качества от Левски.

Нормално да смяташ, че Левски са играли свръх възможностите си, но са били надиграни от Лудогорец.
Но мнението ти не е толкова меродавно, колкото да речем на някой среден левскар, който със сигурност следи "Сините" по-добре и повече от теб.

Повярвай ми, гледам Левски с ясно съзнание от 1987-ма година и отбора толкова жалко и посредствено, както в двата мача - с вас и Разград, не е играл !
А е имало по-слаби тимове на Левски в този период ...
Обаче и те са поставяли съперника под напрежение, създавали са положения, дори само с името са го притеснявали, но това, което представляваше Левски в конкретните 2 мача, които визирам, няма нищо общо с истината ...

mistreated написа:И не ми обясни, ти като разбираш от футбол, как си обясняваш и надиграването от Черно море?

Ами реално надиграване ... Какво да кажа ?
Както виждаш, когато нещо си е така, няма как да си кривя душата ...
Но разликата от тази загуба и тая срещу Лудогорец е голяма !
На мача във Варна имаше желание в "сините" футболисти за обрат, нещо, което не се видя на мача в Разград.
И двамата знаем, че има разлика от победа до победа и от загуба до загуба. ;)

mistreated написа:Затова и вече при втори пореден национален треньор имате един единствен национал.

Тук много добре знаем, как стоя нещата ... :lol:
Хайде стига, и ти самият би посочил поне 2-ма левскари, които спокойно могат да играят титуляри вместо някои ...
Ама понякога не се викат и един човек от Левски ...

То за т'ва е и толко зле националният де, ама това е друга тема ... :lol:
Дарвин е в грешка !

Image Image

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 03 окт 2011 15:21

Кога дойде това "желание за обрат" във Варна? След 75 мин., когато вкарахте един гол от фаул. То желание за изравняване имаше и в Разград накрая, ама освен хвърляне на топката в нак. поле, друго просто не можехте да измислите.
Не мога да разбера, как играчите на Черно море можеш да признаеш, че са ви надиграли, а тези на Лудогорец и ЦСКА - не. Би ли обяснил с какво варненци са по-добри от нас или Лудогорец? Може би с двете си поредни домакински загуби?
Не е въпросът в това какво искат играчите на Левски, а в това какво им позволява другия отбор. Не вярвам някой от левскарите да е искал да не спечели тези мачове. Но толкова ви бяха силичките.
Сега, ако Херо ви бие в Бургас, тогава пак ли тотото на Батков ще е виновно?

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 03 окт 2011 15:38

mistreated написа:Кога дойде това "желание за обрат" във Варна? След 75 мин., когато вкарахте един гол от фаул. То желание за изравняване имаше и в Разград накрая, ама освен хвърляне на топката в нак. поле, друго просто не можехте да измислите.

Ммм, някои от играчите в синьо в Разград, правеха всичко възможно, опасност пред вратата на домакините - ДА НЯМА.
Това доста ясно си личеше ...
Точно изспиването на топката в наказателното, където пък точно там, където беше центрирана нямаше един в синьо, или пък ако имаше, тоя въобще не скачаше ... Та точно тия положения и по-скоро - начина за опит за "изравняване" на Левски мирише. ;)
Пак ти казвам ( пиша в случая ) ... Левски почти никога не са се опитвали да "натискат" по този начин, когато изостават !
Разбира се, всяко правило си има своите изключения, но да не задълбаваме сега ...

mistreated написа:Не мога да разбера, как играчите на Черно море можеш да признаеш, че са ви надиграли, а тези на Лудогорец и ЦСКА - не. Би ли обяснил с какво варненци са по-добри от нас или Лудогорец? Може би с двете си поредни домакински загуби?

Аз не говоря за класа, изглежда не съм посочил в предните поустове, какво точно имам предвид ...
Говоря за поведението на играчите на Левски.
Имали сме по-слаби отбори и играчи от настоящият момент, но такова бездушие и "неумение" ( кавичките са уместни ) никога не е било !

Иначе за последната част, която визираш ...
Ами точно тик е спора !
Не мисля, че другите са позволили Левски толкова да играе ...
Не е реално едно такова твърдение !

И отново ...
Смятам, че Левски разполага като цяло, с най-силните футболисти като индивидуални качества.
Ако всичко си беше наред в отбора ( разбирай, Батков да има пари, а Левски нормален треньор ) ... Към момента "Сините" щяха да са вкарали към 30-на гола и да са също като твоите хора, с пълен актив !
За това твърдение си залагам името ! ... ;)

За съжеление, към момента няма как да се потвърди това ...
За съжеление на всички левскари !

Иначе Херо едвали има проблем да бие Левски, като дори исторически погледнато, Черноморец си е доста кофти съперник за нас.
Но и тук ти предлагам да гледаме поведението на играчите ...
Не, не тези в синьо ... В софийско синьо, а тези на домакините ... :lol:
Дарвин е в грешка !

Image Image

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 03 окт 2011 15:53

THE G.A.M.E написа:И отново ...
Смятам, че Левски разполага като цяло, с най-силните футболисти като индивидуални качества.
Ако всичко си беше наред в отбора ( разбирай, Батков да има пари, а Левски нормален треньор ) ... Към момента "Сините" щяха да са вкарали към 30-на гола и да са също като твоите хора, с пълен актив !
За това твърдение си залагам името ! ... ;)

С какво ще подкрепиш твърдението си, кажи ми? Най-добрите ви футболисти си заминаха през миналия сезон. От другите ви двама добри, единия ще става кмет, а другия иска трансфер.
От останалите 8 човека (не броя вратарчето, защото мисля, че ви крепи в доста от мачовете) ми посоче ЕДИН, който да е по-добър от играчите на конкурентите ви на същата позиция.
Казах ти, все още се учудвам, че има хора, които вярват на Гонзо, че Левски имат най-добрите футболисти в България

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 03 окт 2011 16:03

mistreated написа:От останалите 8 човека (не броя вратарчето, защото мисля, че ви крепи в доста от мачовете) ми посоче ЕДИН, който да е по-добър от играчите на конкурентите ви на същата позиция.

Холандците ( без Арш ) , Милиев, с какво отстъпва на Коце Стоянов, Бодуров и Пл. Николов ?
Младенов, Калво ( тоя, ако някой успее да го накара да играе дори само на 50 % от потенциала му, ще има - тук ли си, там стой :!: ), това , че "Гонзо" е некадърник не ги прави слаби футболисти ...
Райков ( въпреки "Гонзо" ) си е най-доброто ляво крилце в БГ ...
Дарко е най-добрият креативен халф в първенството, тук всякакъв спор е излишен ...
Другите трима ти си ги споменал ...
Резервите също не са по-лоши от тия на конкуренцията ...

И пак ...
Това, че "Гонзо" хал хабер си няма от треньорство, не прави играчите на Левски слаби.
Даже напротив ...
Ако Г. И. водеше друг отбор, с други футболисти ... Нямаше да има и 2 точки в актива си.
Сега си представи един Бай Гроздан да тренира споменатите от мен играчи ... ;)

Най малкото, Левски има равностойни на конкуренцията в "А" група играчи !!!
Но, както споменах, според мен са по добри ...
Дарвин е в грешка !

Image Image

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 03 окт 2011 16:08

едно не може да се отрече СИЛЕН ИЛИ СЛАБ ЛЕВСКИ-в нашия форум има повече червени отколкото в техния си.
Ето това ме изпълва с много голям КЕФФФФФФФФФФФФ.дОБРЕ СТЕ ДОШЛИ ЧЕРВЕНИ БРАТЯ.
Знам че синията идея не ви е подминала-нали панкин чедо червено на тати.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 03 окт 2011 16:12

Дарко и Йовов са ви единствените добри футболисти на този етап, явно си си помислил, че говоря за Гаджев, но това не е така.
Да, спаси ви с няколко гола от далечно разстояние, но като цяло не играе добре и той сам го казва.
Мюлдер няма нищо общо с това, което беше, като дойде. Тоя Шоко ли е, Моко ли е от Лудогорец, играе 10 пъти по-добре от него.
Грийн е добър ОПОРЕН ХАЛФ, но при вас играе централен защитник - на този пост е много зле и вече направи много груби грешки в няколко дербита.
Калво!!! Има ли смисъл да коментирам това недоразумение. Всеки отбор от първата петица има 3 пъти по-добри крила от него.
Същото се отнася и за Цветков и Арс. И ЦСКА, и Лудогорец и Литекс имат по-добри играчи в атака от Левски. Да не говорим и за липсата на каквато и да е алтернатива при вас в състава.
Станислав Генчев и Георги Миланов са много по-добри опорни халфове от Гаджев. Георги Терзиев и Барт, са 3 пъти по-добри от Милиев. От Старокин пък кой ли бек не е по-добър.

И какво стана с "най-добрите играчи в България", явно митът си е просто мит!

Върни се в “Архив”