Цигани пребиха семейство в София

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
labrador2
Контакти:

Re: ЦИГАНИ ПРЕБИХА СЕМЕЙСТВО В СОФИЯ

Мнениеот labrador2 » 03 окт 2011 15:36

ББ, знае, ли че търпението на българите се изчерпа вече и че нервите им не издържат???
ТОЙ НЕ УМИРА
Изображение

Потребителски аватар
mormona
Контакти:

Мнениеот mormona » 03 окт 2011 15:38

kubik написа:Ива от пребитото семейство: Ромчета крещяха към нас "Убийте ги!"
15-16-годишни ромчета ни сочеха и крещяха "Убийте ги!". Това каза пред БЛИЦ Ива Шишкова от пострадалото семейство след сблъсъка с роми в кв. "Модерно предградие".
http://www.blitz.bg/news/article/119485

След като по-голямата ,да не кажа почти цялота българско население е мишоци,така ще е.Циганите ще се чувстват господари и недосегаеми в собствената ни родина.

Питам АЗ:защо на протестите излизат само по 1000 човека?!?!?

Преди години убиха бащата на една съученичка и пан бяха циганчета на по 16 - 17... незнам какво да ви кажа
[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
sMotLiO
Контакти:

Мнениеот sMotLiO » 03 окт 2011 15:41

Така е в нашата мила циганска държава

Боклуците са по-важни от хората
You run fast? Ill run 10 paces faster. You jump high? Ill jump 3 inches higher. You train hard? Ill train 5 times harder

Потребителски аватар
bobbi
Контакти:

Мнениеот bobbi » 03 окт 2011 15:42

Има начин да се оправят нещата,всички мангали на остров Белене,и там пазачите да са скинари!

stg333
Контакти:

Мнениеот stg333 » 03 окт 2011 15:46

нищо няма да се промени, стават по нагли дори щото са пазарени за изборите , сигурно свободния лов на българи влиза в сделката

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 03 окт 2011 15:47

Как може това цигане да им избяга! Хващаш го и бой, бой, бой, ако оживее - викаш полицията и толкова. Малеееее, защо не ми дойдат на мен в Лозенец да ги видя. Да но тук все още има стари софиянци и мангалите си знаят какво ги чака. Ако минат с каруца случайно - коня препуска с 200, защото отсякъде хвърчат камъни и бутилки. Тия гниди трябва да се впишат в разрешения дивеч и да се отстрелват!
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 03 окт 2011 15:49

Очаквам продажните медии да обявят, че тези неща стават заради протестиращите, тъй като подклаждаме етническо напрежение :evil: :evil: :evil: А всъщност такива обири, побоища, убийства и изнасилвания са ежедневие, само че не винаги биват оповестявани от същите продажни антибългарски медии ...
Изображение

izumrud
Контакти:

Мнениеот izumrud » 03 окт 2011 15:57

Red Warrior написа:Как може това цигане да им избяга! Хващаш го и бой, бой, бой, ако оживее - викаш полицията и толкова. Малеееее, защо не ми дойдат на мен в Лозенец да ги видя. Да но тук все още има стари софиянци и мангалите си знаят какво ги чака. Ако минат с каруца случайно - коня препуска с 200, защото отсякъде хвърчат камъни и бутилки. Тия гниди трябва да се впишат в разрешения дивеч и да се отстрелват!

хахахахах, ще ме умориш от смях, нееее...а що не ми дойдат на мене в Цюрих, да видиш кво става!!! хахахха
искаш проблема ли да ти дойде ве, ами иди ти при проблема! ама нали тия от Захарната да се спасяват, не са ти дошли в Лозенец, а?

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 03 окт 2011 15:59

izumrud написа:
Red Warrior написа:Как може това цигане да им избяга! Хващаш го и бой, бой, бой, ако оживее - викаш полицията и толкова. Малеееее, защо не ми дойдат на мен в Лозенец да ги видя. Да но тук все още има стари софиянци и мангалите си знаят какво ги чака. Ако минат с каруца случайно - коня препуска с 200, защото отсякъде хвърчат камъни и бутилки. Тия гниди трябва да се впишат в разрешения дивеч и да се отстрелват!

хахахахах, ще ме умориш от смях, нееее...а що не ми дойдат на мене в Цюрих, да видиш кво става!!! хахахха
искаш проблема ли да ти дойде ве, ами иди ти при проблема! ама нали тия от Захарната да се спасяват, не са ти дошли в Лозенец, а?

Скоро и теб ще те екстрадират от Цюрих с еднопосочен билет - не се безпокой!
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Върни се в “Свободна зона”