zlobul написа:Възможно е и това да е причината , но все пак , факта че локомотивци не играха си е факт . Аз например страшно се учудих на поведението на защитата и вратаря ...последните 3 гола бяха просто някакви абсурди .
Незнам само ,докога
говньо ще се задържа по този начин в Левски , кои лъжат не мога да разбера ? ...че то по публиката си личи и отбора .Снощи освен тия от софия-запад и тук таме някой заблуден , нямаше никой на това смешно "дерби ".
Прави впечатление , че великите мислители на герена са си намерили ново оправдание за резилите , а именно че при гостуванията , младоците били виновни за слабата игра .

))) Чак останах изумен от тези твърдения при положение , че е точно обратното ....пламен ни извади от разгром в разград , а симеон райков е най добре представящия се играч ...аз други младоци не виждам ...или се има предвид тасевски , йовов, милиев , грийн , мулдер , който играят от година и половина заедно , а някой и повече .

))
Инженера е велик и в съжденията си .Имам чувството , че на следващия резил ще се оправдае с неправилното разположение на марс спрямо венера .