181 см, 92 кг без корем. 30 години. Добър съм на ластик пред блока и на волейбол на плажа, не пия, ама ще ви изям мезето
Херо и Пламен Киряков гости в кафе " При Акулите"
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- калпазанчо
- Контакти:
Re: Херо и Пламен Киряков гости в кафе " При Акулите"
Хихиххи голям майтап става в тази тема.
181 см, 92 кг без корем. 30 години. Добър съм на ластик пред блока и на волейбол на плажа, не пия, ама ще ви изям мезето
Казвайте кога е срещата и аз съм там. Ако ме искате де. Може да съм обидил някой без да искам, знам ли?! За мача със Славия не стана срещата, понеже в последния момент жената каза че ще дойде, взехме и детето (на години), та и свекъра дойде.....
[center]Member of Old School Boys [/center]
Калпазанчо. Ставаш. Що да не те искаме...Вижте сега. Ще внеса съществена корекция в ТТ данните.
Току що се теглих - тежа 84 кг. ..ГАт съм пил. ГАт не съм - 82
...И какво излиза ? Алкохола топи мазнините.
Днес установих и друго. Гледайки мач на Черноморец - от емоция, притеснение и напрежение ставам нервен и добавям поне по-един бял косъм. И нещо друго за да не добивате погрешна представа за мен. 150 литра ичкия не ги пия сам. Винаги се намират помощници. Моя дан е далеч по-скромен, но не и малък де...
Току що се теглих - тежа 84 кг. ..ГАт съм пил. ГАт не съм - 82
Днес установих и друго. Гледайки мач на Черноморец - от емоция, притеснение и напрежение ставам нервен и добавям поне по-един бял косъм. И нещо друго за да не добивате погрешна представа за мен. 150 литра ичкия не ги пия сам. Винаги се намират помощници. Моя дан е далеч по-скромен, но не и малък де...
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.
- hristo1306
- Контакти:
до всички фенове на "черноморец" честитя ви и следващата победа, ако няма далавера мача е твърда единици ! Благодаря Ви на всички, за чувството Ви на хумор, но както винаги N toorov е винаги блестящ ! Но нека му хвърля ръкавицата и аз ! Преди секс тежа 68 кг, след процедурата 66 кг ! 
Уговорка за бира ще правим ли? Визирам всички пишещи бургазлии в този форум? Можем да си направим една сбирка при kartago... Пишете дали сте съгласни , "дъртаци"!
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center][center]
[/center]Re: Херо и Пламен Киряков гости в кафе " При Акулите"
Bourgas написа:Уговорка за бира ще правим ли? Визирам всички пишещи бургазлии в този форум? Можем да си направим една сбирка при kartago... Пишете дали сте съгласни , "дъртаци"!
Аз съм за. Къде е заведението на kartago ?...Идващата седмица заминавам за Англия. Връщам се за мача с Левски...
Бургас - "Дъртак" си ти !!!!
ntodorov написа:Bourgas написа:Уговорка за бира ще правим ли? Визирам всички пишещи бургазлии в този форум? Можем да си направим една сбирка при kartago... Пишете дали сте съгласни , "дъртаци"!
Аз съм за. Къде е заведението на kartago ?...Идващата седмица заминавам за Англия. Връщам се за мача с Левски...
Бургас - "Дъртак" си ти !!!!![]()
... , а аз все още минавам със студентските си намаления.
Еми до колкото знам в Сарафово... Ако искате след мача с Левски?
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center][center]
[/center]- калпазанчо
- Контакти:
Bourgas написа:ntodorov написа:Bourgas написа:Уговорка за бира ще правим ли? Визирам всички пишещи бургазлии в този форум? Можем да си направим една сбирка при kartago... Пишете дали сте съгласни , "дъртаци"!
Бургас - "Дъртак" си ти !!!!![]()
... , а аз все още минавам със студентските си намаления.
Еми до колкото знам в Сарафово... Ако искате след мача с Левски?
Айде
[center]Member of Old School Boys [/center]
Да не ти пука, ще му се изръсим и той от кумова срама няма да може да ни изгони 
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center][center]
[/center]Re: Херо и Пламен Киряков гости в кафе " При Акулите"
Bourgas написа:Да не ти пука, ще му се изръсим и той от кумова срама няма да може да ни изгони
За какво да ни гони ? Абе пичове - това заведение ли е ? Или какво ? Да не се натрисаме на някой. Предпочитам да не ангажираме никой. Няма ли заведения из БургасЪ за по една бира детЪ са вика...Пък знаете ли ? Може да не сме си приятни...
ПС: Шегувам се - не съм толкова незабележим. Каквото решите това ще да е. В събота летя за Лондон - връщам се на 14.10. Това е времето в, което аз няма да мога да дойда.
- Искам си Акаунта
ntodorov написа:Bourgas написа:Да не ти пука, ще му се изръсим и той от кумова срама няма да може да ни изгони
За какво да ни гони ? Абе пичове - това заведение ли е ? Или какво ? Да не се натрисаме на някой. Предпочитам да не ангажираме никой. Няма ли заведения из БургасЪ за по една бира детЪ са вика...Пък знаете ли ? Може да не сме си приятни...КаТ ви чета ТТ данните - аз с моите 180см/82-83 кг. ще изглеждам, като клецано зайче покрай вас...
![]()
ПС: Шегувам се - не съм толкова незабележим. Каквото решите това ще да е. В събота летя за Лондон - връщам се на 14.10. Това е времето в, което аз няма да мога да дойда.
Само не прекалявай с тамошната бира