Испания-Сащ

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
LUDAKIS
Контакти:

Re: Испания-Сащ

Мнениеот LUDAKIS » 24 юни 2009 23:58

rebelheartous написа:
chrisbosh написа:
Ти разходил ли си се в центъра на някой по-голям БГ град ?
Как ще кажеш че сме 10000 пъти по-умни....от когото и да е.

Да де. Погледнато реално, едва ли има по-прост народ в Европа от нас, който да позволява да бъде управляван от турци, комуняги и всякаква корумпирана сган. + това стои и си трае, не го бърка.

Простакът си ти, янките, което не може да си сваля белите (по екипите) цайси и да прогледне истината, че това правителство е третото поред успешно за България. Сори, батенце, ма е така. ;)

АУУУУ ПО–ДОБРЕ ИЗЛЕЗ ОТ ФОРУМА МОЛЯ ТЕЕЕЕ :!: :!: :!: :!: успешно било ЛЕЛЕ майко я се прегледай бе ...
Изображение

Потребителски аватар
Lord of memories
Контакти:

Мнениеот Lord of memories » 25 юни 2009 00:02

Боже опази с тва пенсионерско мислене у млади хора, просто колкото и да критикувам българина все нови висини постига.
GGMU

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 25 юни 2009 00:03

rebelheartous написа:
Sagittarius написа:Те са нагли,те са безочливи в добрия и в лошия смисъл на думата.

Тези думи нямат добър смисъл. ;)

Напротив!В спорта-имат!Така се вземат победи над колосите.Ако излизаш на*ран от страх(както България срещу Италия)няма да победиш.А тези противно на всякаква логика излязаха срещу най-силния отбор в Света с 2 нападателя и ги зачаткаха от 1-вата минута.Това ако не е безочие здраве му кажи(в добрия смисъл на думата).България така изглеждаше 1994-айн цу цвай цу драй цу дрън-реплика относно действащия Световен шампион и помним какво стана с шампиона после :) .В спорта наглостта,безочието,злобата са ценен съюзник.Американците имат и свръхсамочувствие,нищо,че до вчера бяха футболно джудже.Благородно им завиждам,факт е,че като еденици са на светлинни години от нашия отбор!!!На светлинни години!!!Но под националния си флаг са лъвове,безочливи,нагли,настървени,жертвоготовни и....биха,и са на Финал,а Пачангата.....обратно в Мадрид.Ние ако бяхме днес вместо Щатите-не ни мърдаха 4-5 безответни гола и правилен футбол,отчитаме и класата на съперника....САЩ изобщо уважиха ли по някакъв начин името на Испания,класата им?Плюха им отгоре буквално.
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
LUDAKIS
Контакти:

Мнениеот LUDAKIS » 25 юни 2009 00:05

Lord of memories написа:Боже опази с тва пенсионерско мислене у млади хора, просто колкото и да критикувам българина все нови висини постига.

Пич последните две правителства (жълтото и коалицията ) седят на лаврите на Костов ... и ако кажем че жълтите малко или много продължиха то коалицията определено не мръдна от зададеното от предните положение :!: моля те не ме сравнявай с пенсиите щот следя политиката в бг от доста време насам .. благодаря предварително
Изображение

Потребителски аватар
chrisbosh
Контакти:

Мнениеот chrisbosh » 25 юни 2009 00:06

УСПЕШНО ПРАВИТЕЛСТВО ? ? ? КАКВО И ДА МЕ ПИТАШ ОТ ТУК НАТАТЪК, КАКВОТО И ДА ГОВОРИШ ПО МОЙ АДРЕС НЯМА ДА ТИ ОТГОВАРЯМ, ТИ НЕ ЗАСЛУЖАВАШ И НАЙ-МАЛКОТО ВНИМАНИЕ !!!

Потребителски аватар
rebelheartous
Контакти:

Мнениеот rebelheartous » 25 юни 2009 00:07

И ти не заслужаваш вниманието ми още от предишни теми, в които съм те срещал. :lol:

А сега с тези главни букви, направо капитулира пред мен. 8-)

Потребителски аватар
Lord of memories
Контакти:

Мнениеот Lord of memories » 25 юни 2009 00:09

LUDAKIS написа:
Lord of memories написа:Боже опази с тва пенсионерско мислене у млади хора, просто колкото и да критикувам българина все нови висини постига.

Пич последните две правителства (жълтото и коалицията ) седят на лаврите на Костов ... и ако кажем че жълтите малко или много продължиха то коалицията определено не мръдна от зададеното от предните положение :!: моля те не ме сравнявай с пенсиите щот следя политиката в бг от доста време насам .. благодаря предварително

Не съм сравнявал тебе с никой, а просто критикувах човека който цитира ти, иначе политическото положение е просто в момента, трябва да се избере по-малкото зло, а то сега е Герб и Сините, това е факта. Айде лека.
GGMU

Потребителски аватар
chrisbosh
Контакти:

Мнениеот chrisbosh » 25 юни 2009 00:11

Това, че харесвам една добре подредена система, в която няма корумпирани управници, защото там се дават яко присъди, подкрепям държава, в която хора обвинени за кражба на милиони долари, отиват в затвора, а не в парламента не ме прави глупав, бъди сигурен в това.

Потребителски аватар
rebelheartous
Контакти:

Мнениеот rebelheartous » 25 юни 2009 00:12

Sagittarius написа:България така изглеждаше 1994-айн цу цвай цу драй цу дрън-реплика относно действащия Световен шампион и помним какво стана с шампиона после :)

Златното поколение не просто ринеше терените, но имаше мисъл и организация в атаките ни. Имахме Балъков, Лечков, Стоичков и Златко Янков. Я ми посочи от янките съответните диригенти в средата? За мен такива няма. Ние 94-та създавахме положения и атакувахме постоянно. Да, също борихме се докрай, но и показвахме умения напред. Нещо, което в тима на северноамериканците аз не видях.

Потребителски аватар
chrisbosh
Контакти:

Мнениеот chrisbosh » 25 юни 2009 00:15

Златното поколение не просто ринеше терените, но имаше мисъл и организация в атаките ни. Имахме Балъков, Лечков, Стоичков и Златко Янков. Я ми посочи от янките съответните диригенти в средата? За мен такива няма. Ние 94-та създавахме положения и атакувахме постоянно. Да, също борихме се докрай, но и показвахме умения напред. Нещо, което в тима на северноамериканците аз не видях.

Да,да. Спи спокойно, утре УЕФА ще излезе с декларация, че Испания се класират на финала, заради недоволството на феновете, а и защото играят красив футбол. Сега си лягай

Върни се в “Футбол - Свят”