milen.hristov написа:Даже Старокин ще бъде запомнен и асистенция,пикът на предтавянето му в Левски,но нормално за човек,който футболните му качества се виждат само от Георги Иванов.
Страхотен край на кариерата на Йовов ако се откаже (заслужаваше го);Гаджев свърши много работа в дефанзивен план днес;Тасевски на познатото високо ниво.
В нападение Райков отново се представи страхотно (без слаб мач от началото на сезона);Арс въпреки гола и днес го нямаше;Т.Христов се представи сравнително добре но само защото пред него беше защитата на този Локо Сф.
Резервите:Димов-не знам какво прави в Левски,той също;Цветков-аз съм повече централен нападател от него;Огнянов-протоколна смяна
"Даже Старокин ще бъде запомнен и асистенция,пикът на предтавянето му в Левски,но нормално за човек,който футболните му качества се виждат само от Георги Иванов."
Старокин е започнал кариерата си като халф!Това само така,за твоя информация...
"Т.Христов се представи сравнително добре но само защото пред него беше защитата на този Локо Сф."
Срещу тази защита един Жоазиньо,например,в една серия от 5 мача нищо не направи!

"Цветков-аз съм повече централен нападател от него..."
Не си!
"...Огнянов-протоколна смяна..."
Ти каква НЕпротоколна смяна предлагаш?Шави Ернандес?Или смяташ,че Гаджев трябваше да доиграе мача?