Георги Иванов-Гонзо
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Георги Иванов-фен тема
Аз пък искам Левски да бие, но Гонзо да се маха. Хайде сега някой капацитет да ме опрдели-левскар ли съм, не съм ли, мога ли да ходя на стадиона или не, какви права за изказване на мнение във форума имам. Абе някой да ме класифицира моля.
- milen.hristov
- Контакти:
Sardukar написа:апФ още ли я има тази тема? Ясно е, че Гонзо не е най-добрия треньор на света! Ясно е, че за много по-малко са си тръгвали много по-добри треньори от Г.И. Това са факти! Но излиза, че някои хора искат повече, той да се провали и те да се окажат "прави", а не да успее(успеели, той успява и ЛЕВСКИ). Гонзо по някаква причина ще изкара сезона (освен, ако чорбата не ни бият с разлика) и вместо да се надяваме да се проваля всеки мач за да го махнат ае да подкрепяме ПФК ЛЕВСКИ СФ, остават 22 кръга и ще си ходи(ако се сбъдне бленувания провал)!
Това ми хареса,съгласен съм с всичко.Какво да кажа освен остават 22 кръга агония,след което във клубната витрината може и нови трофей да видим,а не само калъфка след калъфка
- milen.hristov
- Контакти:
Levski 1914 написа:milen.hristov написа:Levski 1914 написа:Точно това имах предвид като казах за странните смени на Кокала, Вили, Ратко, Ясен и т.н. Тези смени донесоха на клуба нови проблеми, нов хаос! Наско и Мъри си имат своята голяма вина към всичко станало в клуба след тях, защото нито веднъж не си отвориха устата, за да кажат с думи прости какво става в Левски! Единственият, който си позволи да критикува Батков, беше Борето, но го направи след като напусна клуба! И неговите критики се свеждаха само и единствено до общи приказки, без да каже нищо съществено и важно. Колкото до "Казанската афера" - за нея носи отговорност и вина само Батков!
а защо ГИ не звънна до руската федерация и от там да му кажат,че това е измама,толкова е просто
Защо Гонзо не се е обадил не знам, но преди малко направих проверка за хронологията на скандала и ето на какво попаднах:1. Началото. Собственикът на Левски Тодор Батков получава няколко обаждания от човек, представящ се за служител на Рубин (Казан), който иска среща с него. Исканата среща наистина се провежда в офиса на адвокат Батков. Става въпрос колко пари са готови да броят Рубин и за кои играчи става въпрос. Сумата е огромна, явно над $4 млн., което личи от получения факс.
2. Сряда, 16 септември. Тодор Батков не се качва в чартъра за Валенсия. Там обаче е почти цялото ръководство на Левски. В разговорите с руснаците се включват и мениджърите Петьо Заберски и Николай Жейнов
3. Четвъртък, 17 септември. Левски губи от Виляреал. След мача набелязаните играчи са уведомени за интереса към тях. Личните условия ги задоволяват и приемат да бъдат продадени. Спортният директор Георги Иванов и треньорът Ратко Достанич също дават съгласие за трансфера.
4. Петък, 18 септември. "Сините" се прибират у нас в 16,10 часа. Паспортите на всички са прибрани, за да им бъдат извадени експресни визи. Факсът от Москва спомага за това. По-късно в офиса на ул. "Тодорини кукли" 47 играчите още веднъж се запознават с условията по договорите си. Лъчезар Танев участва в изготвянето на този на клиента си Живко Миланов.
5. Събота, 19 септември. В 11 часа с полет през Прага карето отпътува за Москва, заедно с тях е и Николай Жейнов
Очевидно по време на "преговорите" Гонзо не е бил в България и не е участвал в тях! На него му е съобщено в последния момент, т.е. след мача с Виляреал. От цялата тази хронология се вижда, че е виновен Батков и хората около него (Заберски и Жейнов)
1.Що за директор си щом собственика и хората на които е подлога не те уважават ама грам,като не споменават за толкова сериозни преговори,а те информират след тях.
2.Къде беше пречката ако въобще е знаел,че руският пазар е затворен(в което дълбоко се съмнявам) все пак да звънне един телефон
3.Ако все пак е толкова невинен и хрисим след като е видял,че не го броят за човек от началниците и след разкритието на аферата защо не си тръгна?.Отговорът е тук е ясен просто трябва да имаш някои качества като чест,морал,достойнство.Които колекционерът на калъфки явно поне като ръководител не притежава
- Levski 1914
- Контакти:
milen.hristov написа:1.Що за директор си щом собственика и хората на които е подлога не те уважават ама грам,като не споменават за толкова сериозни преговори,а те информират след тях.
2.Къде беше пречката ако въобще е знаел,че руският пазар е затворен(в което дълбоко се съмнявам) все пак да звънне един телефон
3.Ако все пак е толкова невинен и хрисим след като е видял,че не го броят за човек от началниците и след разкритието на аферата защо не си тръгна?.Отговорът е тук е ясен просто трябва да имаш някои качества като чест,морал,достойнство.Които колекционерът на калъфки явно поне като ръководител не притежава
Виж, не искам да споря с теб...още повече си предубеден и е невъзможно да те убеждавам в каквото и да е било. Последното, което може да кажеш за човек като Гонзо е, че няма чест!
И не знам какъв колекционер на калъфки може да бъде човек, ставал шампион с Левски през 2000, 2001, 2002, 2006, 2007 и 2009.
"You want to know how I did it? This is how I did it, Anton: I never saved anything for the swim back." /Vincent/

- milen.hristov
- Контакти:
Levski 1914 написа:milen.hristov написа:1.Що за директор си щом собственика и хората на които е подлога не те уважават ама грам,като не споменават за толкова сериозни преговори,а те информират след тях.
Виж, не искам да споря с теб...още повече си предубеден и е невъзможно да те убеждавам в каквото и да е било. Последното, което може да кажеш за човек като Гонзо е, че няма чест!
И не знам какъв колекционер на калъфки може да бъде човек, ставал шампион с Левски през 2000, 2001, 2002, 2006, 2007 и 2009.
точно две думи по напред написах като ръководител,аз поне не си меня мнението след всеки кръг.Като имаше този кръг за какво да похваля отбора го направих
- Levski 1914
- Контакти:
Явно ще трябва да те цитирам, за да си видиш точните думи:
т.е. колекционерът на калъфки не притежава чест, достойнство и морал като ръководител! Това си написал! Колкото до смяната на мнението. Всички искаме нещата в Левски да са ОК, отборът да върви напред, да побеждава, да показва добра игра! Когато не играем добре, не играем и не се опитвам да преинача нещата. След мача с Лудогорец първият ми коментар беше:
от Levski 1914 на 25 Сеп 2011 19:11
Много слаб мач, много!
Единственият футболист, който се стараеше беше Илиев и донякъде Старокин. Райков и Калво бяха зрители в този мач, Йовов направи един куп елементарни грешки (не искам и да си спомням за пропуска му)! Грийн и Милиев бяха трагични. Мюлдер НЕ трябваше да играе, защото се видя, че не е възстановен от контузията.
Моето мнение е, че ако има виновник за състоянието на отбора, това е Батков...и съм го писал много пъти!
milen.hristov написа:.Отговорът е тук е ясен просто трябва да имаш някои качества като чест,морал,достойнство.Които колекционерът на калъфки явно поне като ръководител не притежава
т.е. колекционерът на калъфки не притежава чест, достойнство и морал като ръководител! Това си написал! Колкото до смяната на мнението. Всички искаме нещата в Левски да са ОК, отборът да върви напред, да побеждава, да показва добра игра! Когато не играем добре, не играем и не се опитвам да преинача нещата. След мача с Лудогорец първият ми коментар беше:
от Levski 1914 на 25 Сеп 2011 19:11
Много слаб мач, много!
Единственият футболист, който се стараеше беше Илиев и донякъде Старокин. Райков и Калво бяха зрители в този мач, Йовов направи един куп елементарни грешки (не искам и да си спомням за пропуска му)! Грийн и Милиев бяха трагични. Мюлдер НЕ трябваше да играе, защото се видя, че не е възстановен от контузията.
Моето мнение е, че ако има виновник за състоянието на отбора, това е Батков...и съм го писал много пъти!
"You want to know how I did it? This is how I did it, Anton: I never saved anything for the swim back." /Vincent/

- metodito
- Контакти:
Aз пък не знам защо се намесва Г.Иванов в тая схема и то едва ли не като главен виновник.
Милене, не ти ли се е случвало: работиш работа, която ти харесва и шефа ти прави нещо нередно, нещо с което не си съгласен, но не реагираш гласно защото искаш да работиш това, което работиш...
(Имам няколко неща предвид конкретно, но не искам да навлизам в подробности.)
И ако това не е някаква изключителна крайна гнус, продължаваш...
Ако си врътнеш опашката и се махнеш спираш да правиш това, което обичаш. Край! Ако си затвориш очите...
Да не забравяме, че няма официална версия (ясно е, че няма и да има, и това ще остане една от потайностите на и без това мътният роден футбол) за случилото се и всичко са си наши спекулации. А например не подкрепям версията, че това било завера от страна на червените, за да спечелят дербито, а че е схема на Батков за черно тото.
Другото, с което може да се спекулира, че тези футболисти са или "хванати" или е имало опит да бъдат "хванати" за симулативна игра. Което за мен не е сериозно. Особено за Дарко и Жо не мога да го повярвам.
Третото, което също изключвам е да им е било открито следа от допинг в кръвта. Но това пък звучи прекалено зловещо...
Това ще е една от митичните мистерии във европейският клубен футбол и ми е интересно кой е виновен за потулването на случая и колко "дебела" е всъщност работата.
И винаги има вероятност на вариант Хикс.
Сега се сетих да дам сламка на противниците на Георги Иванов.
А ако Гонзо знае нещо за "Казанската афера" и "държи" с него Батков.
Ето, че мога да мисля като вас.
А ролята на Ратко?
Защо никой не слага него в схемата?
Още един вариант и според мен сега като се замисля най-вероятният!
Тези футболисти са разбрали за схема в която не са искали да участват. Как мислите?
Никой не говори за това. Като тема-табу.
Искам да кажа, че може да се спекулира безброй с това и да се правят всякакви вариации по тема, но "истината е някъде там" и докато не се появи Мълдър (Не Мюлдер) няма да разберем нищо. И да се слага с увереност Гонзо като виновник в това е предположение. Спекулация.
Милене, не ти ли се е случвало: работиш работа, която ти харесва и шефа ти прави нещо нередно, нещо с което не си съгласен, но не реагираш гласно защото искаш да работиш това, което работиш...
Ако си врътнеш опашката и се махнеш спираш да правиш това, което обичаш. Край! Ако си затвориш очите...
Да не забравяме, че няма официална версия (ясно е, че няма и да има, и това ще остане една от потайностите на и без това мътният роден футбол) за случилото се и всичко са си наши спекулации. А например не подкрепям версията, че това било завера от страна на червените, за да спечелят дербито, а че е схема на Батков за черно тото.
Другото, с което може да се спекулира, че тези футболисти са или "хванати" или е имало опит да бъдат "хванати" за симулативна игра. Което за мен не е сериозно. Особено за Дарко и Жо не мога да го повярвам.
Третото, което също изключвам е да им е било открито следа от допинг в кръвта. Но това пък звучи прекалено зловещо...
Това ще е една от митичните мистерии във европейският клубен футбол и ми е интересно кой е виновен за потулването на случая и колко "дебела" е всъщност работата.

А ролята на Ратко?

Тези футболисти са разбрали за схема в която не са искали да участват. Как мислите?
Искам да кажа, че може да се спекулира безброй с това и да се правят всякакви вариации по тема, но "истината е някъде там" и докато не се появи Мълдър (Не Мюлдер) няма да разберем нищо. И да се слага с увереност Гонзо като виновник в това е предположение. Спекулация.

- milen.hristov
- Контакти:
metodito написа:Aз пък не знам защо се намесва Г.Иванов в тая схема и то едва ли не като главен виновник.
![]()
А ролята на Ратко?
![]()
Голямата вина е на Батков,но Гонзо също си има своята вина,защото той можеше да каже на Батков,че това не може да е вярно,че има някаква лъжа
- metodito
- Контакти:
Ама ние не знаем какво са си говорили.
Ние даже не знаем какво се е случило.
Бе как някой не се обади на "Панорама" на ВВС тогава...
Има хора, които ако се окаже най-мрачният вариант за това ще линчуват Батков, барабар с бодигардовете му.
П.С. Версията, официалната, тиражирана в медиите е абсурдна и може да и повярва само някой, който иска да и повярва. Толкова зле скалъпена история...
То малко от малко да имаше връзка с действителността...
Руската мафия се занимава с мачове от предварителни кръгове на УЕФА, ШЛ и национални отбори. Къде ще тръгнат с ЦСКА и "Левски"?!
По-скоро ми се струва български или сръбски криминали да са замесени.
Ние даже не знаем какво се е случило.
Бе как някой не се обади на "Панорама" на ВВС тогава...
Има хора, които ако се окаже най-мрачният вариант за това ще линчуват Батков, барабар с бодигардовете му.
П.С. Версията, официалната, тиражирана в медиите е абсурдна и може да и повярва само някой, който иска да и повярва. Толкова зле скалъпена история...
То малко от малко да имаше връзка с действителността...
Руската мафия се занимава с мачове от предварителни кръгове на УЕФА, ШЛ и национални отбори. Къде ще тръгнат с ЦСКА и "Левски"?!
По-скоро ми се струва български или сръбски криминали да са замесени.
zlobul написа:прилики и разлики между Левски-търнава и Левски-ловеч има ли или така просто ми се струва .
гонзо беше на път да изтърве и този наглед спечелен мач .
не искам да се правна сашо диков , но този мач леко намирисва .
дали гонзо и пената не си направиха взаимна услуга един Господ знае
любо става тренер на национала , а гонзо се задържа на поста си и поспечелва малко доверие сред "овчиците"
Дотук добре , но има едно голямо НО ,
ловеч показаха въпреки достата промени в отбора си , че са с класа над Левски
сигурен съм , че смените им до 20 ата мин на мача бяха продиктувани от всичко друго , но не и от евентуални контузии , просто цирк
при 2-0 люляците се разиграха дотолкова че да ни покажат че могат да ни бият когато си поискат
и накрая , гледайте изявите на французина (централния им защитник) , осоно при гола на гаджев , за подаванията при останалите два гола , няма да споменавам .
другия аспект е резултата , какво по хубаво от 3-2 след някаква драма , колко ли ще е бил коефициента с оглед развоя на събитията .
Старокин -поредното недоразумение в Левски . първия гол пак стана заради него ....първо направи грешен пас , второ грийн за пореден път отиде да му покрие зоната и остави свооден играч в центъра , трто -пас към дузпата и гол .
След всичко дотук - за пореден път ни правят на маймуни ..... ЗА МЕН МАЧ НЕ СЕ ИГРА , ПРОСТО ЦИРК
==================================================================================================
любо ще става ли тренер на национала ? и кой имаше полза от победа на левски срещу литекс ?

1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !