Черноморец - ЛЕВСКИ [16.10.2011 / 18.00]
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Черноморец - ЛЕВСКИ [16.10.2011 / 18.00]
Мисля че със всеки изминал мач влизаме във все по-добра форма и не трябва да позволяваме повече колебаня нито пък подценявания отпускания и т.н.Съперникът е заслужаващ внимание и уважение,а можем да го уважим само със добра,здрава игра и победа!!! Мержелее ми се 1:2 но всичко зависи от футболистите и тяхната настройка. 

blue avalanche написа:Предлагам този път ние да играем с 10 отзад!Да види Херо как е!!!И като ги изплющим с една контра...
Този номер трябваше да го приложите на Балъков миналата година,когато всички отбори от втората половина на таблица си тръгнаха с точки от Бс именно с такава тактика.Сега нещата са различни,повечето от изпълнителите също,а и имаме добри импровизатори,така че надали ще уплашиш Херо точно с такъв тип тактика

В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!
blue avalanche написа:Предлагам този път ние да играем с 10 отзад!Да види Херо как е!!!И като ги изплющим с една контра...
Няма да е лошо. Добрите отбори не се впечатляват от 10 човека отзад. Притесненията са само за незнаещите какво да правят в такива ситуации отбори. Радвам се, че Херо е намерил лек за всичко, включая и за такива случаи. Справка: Светкавица, Видима, Калиакра. Иначе за този мач: Футболната логика е коварна, ако я има обаче Черноморец трябва да победи. Аз съм пристрастен и казвам 2:0 или 2:1 за акулите...Ще се надявам да има празник на стадиона и лека полека да си върнем публиката отвратена от пролетните ни мачове миналия сезон.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.
- mistreated
- Контакти:
Levski 1914 написа:THE G.A.M.E написа:Левски е супер непридвидим отбор този сезон ...
Съгласен съм с теб! Този сезон Левски изненадва абсолютно всички с игрите и резултатите си. Надявам се на 0:1
И дано защитниците се стегнат, защото това ни е най-слабото звено в момента!
И кое му е непредвидимото на Левски този сезон??? Една и съща игра във всички мачове, просто различни съперници. Не показахте нещо по-различно в мача срещу Локо Сф от това, което играхте в Разград.
Само че срещу вас този път се бяха надупили с широко разтворени бузи. Не се заблуждавайте, Левски играе много слаб футбол, а сега без Йовов ще ви е още по-трудно. Защото, колкото и да го плюете, само той и Тасевски знаят какво правят на терена от вашите полеви футболисти.
Ако Херо не реши да разтваря и той бузи (нещо в което този път се съмнявам), то Левски няма как да победи в този мач.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...
- blue avalanche
- Контакти:
mistreated написа:Ако Херо не реши да разтваря и той бузи (нещо в което този път се съмнявам), то Левски няма как да победи в този мач.
Т.е,ако Левски победи в този мач,това ще е по една единствена причина-че Херо е разтворил...какво?
- Levski 1914
- Контакти:
mistreated написа:Levski 1914 написа:THE G.A.M.E написа:Левски е супер непридвидим отбор този сезон ...
Съгласен съм с теб! Този сезон Левски изненадва абсолютно всички с игрите и резултатите си. Надявам се на 0:1
И дано защитниците се стегнат, защото това ни е най-слабото звено в момента!
И кое му е непредвидимото на Левски този сезон??? Една и съща игра във всички мачове, просто различни съперници. Не показахте нещо по-различно в мача срещу Локо Сф от това, което играхте в Разград.
Само че срещу вас този път се бяха надупили с широко разтворени бузи. Не се заблуждавайте, Левски играе много слаб футбол, а сега без Йовов ще ви е още по-трудно. Защото, колкото и да го плюете, само той и Тасевски знаят какво правят на терена от вашите полеви футболисти.
Ако Херо не реши да разтваря и той бузи (нещо в което този път се съмнявам), то Левски няма как да победи в този мач.
Непредвидим е...ако си беше направил труда да изгледаш няколко мача на Левски този сезон нямаше да ми задаваш този въпрос! А това да казваш, че играта ни срещу Лудогорец, и тази срещу Локо-то вчера е еднаква...не се излагай, моля ти се!
Я да видим дали съм те разбрал правилно сега...Локо-то ни се беше "надупило", Литекс също, Миньор, Ботев, кой още

"You want to know how I did it? This is how I did it, Anton: I never saved anything for the swim back." /Vincent/

- mistreated
- Контакти:
Levski 1914 написа:Непредвидим е...ако си беше направил труда да изгледаш няколко мача на Левски този сезон нямаше да ми задаваш този въпрос! А това да казваш, че играта ни срещу Лудогорец, и тази срещу Локо-то вчера е еднаква...не се излагай, моля ти се!
Я да видим дали съм те разбрал правилно сега...Локо-то ни се беше "надупило", Литекс също, Миньор, Ботев, кой още
Така... не виждам да съм писал, че някой друг ви се е надупил този сезон. Мисля, че съм написал конкретно кой ви се е надупил.
Литекс ви надиграха тотално, не виждам с какво сте се изявили в този мач, освен с 4 удара извън наказателното поле, 3 от които влязоха във врата на Ловеч. Или ти си гледал друг мач? Не винаги по-добрият в даден двубой побеждава, просто така се случи и на вас!
Черно море и Лудогорец ви скриха топката, а да ми се хвалиш с измъчените ви победи над Славия, Монтана и Миньор - смешно е.
Така че, пак казвам - не виждам какво различно играе Левски във всеки мач. Напротив, играта ви е абсолютно предвидима и еднообразна. Всеки отбор, който има що годе качествени изпълнители, ще ви противодейства безпроблемно.
П.С. Гледал съм всички мачове, които са предавани по телевизията през този сезон, тоест - гледал съм и всички ваши.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...
ЛЕВСКИ ДОКРАЙ НО БЕЗ БАТКОВ И ГОНЗО!
Последно време сме много трудни да прогнозиране ,след силен мач на Герена излизаме и се мъчим на чужд терен . Надявам се на 3точки пък били те и измъчени. 

- Levski 1914
- Контакти:
mistreated написа:Така... не виждам да съм писал, че някой друг ви се е надупил този сезон. Мисля, че съм написал конкретно кой ви се е надупил.
Литекс ви надиграха тотално, не виждам с какво сте се изявили в този мач, освен с 4 удара извън наказателното поле, 3 от които влязоха във врата на Ловеч. Или ти си гледал друг мач? Не винаги по-добрият в даден двубой побеждава, просто така се случи и на вас!
Черно море и Лудогорец ви скриха топката, а да ми се хвалиш с измъчените ви победи над Славия, Монтана и Миньор - смешно е.
Така че, пак казвам - не виждам какво различно играе Левски във всеки мач. Напротив, играта ви е абсолютно предвидима и еднообразна. Всеки отбор, който има що годе качествени изпълнители, ще ви противодейства безпроблемно.
П.С. Гледал съм всички мачове, които са предавани по телевизията през този сезон, тоест - гледал съм и всички ваши.
Да, прав си, Литекс ни надигра в рамките на 15-20 минути второто полувреме! Нищо повече!...и ни надигра, защото излезнахме на терена през вторите 45 минути с мисълта, че мачът е свършил!...същата грешка я направихме и вчера.
Последна промяна от Levski 1914 на 03 окт 2011 11:00, променено общо 1 път.
"You want to know how I did it? This is how I did it, Anton: I never saved anything for the swim back." /Vincent/