Еспаньол - Реал Мадрид 0:4 (FT)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
UNBEATABLE
Контакти:

Re: Еспаньол - Реал Мадрид (02/10, 23:00 BG)

Мнениеот UNBEATABLE » 02 окт 2011 23:52

sl321 написа:Аз лично очаквах след една година на чело на Реал ,Мауриньо да изгради стил.За сега аз не виждам нищо такова,което силно ме дразни.Всеки мач го очаквам с огромно нетърпение,за да видя дали все пак се доближава отбора до нещо такова като стил или система на игра.За съжаление,виждам точно обратното,или по-скоро виждам че системата е "КОЙ КАКВОТО МОЖЕ,АКО НИКОЙ НИЩО НЕ МОЖЕ В ДАДЕНИЯ МАЧ,ЗДРАВЕ ДА Е".
За момента съм силно силно разочарован,от началото на този сезон ( тук включвам мачовете от предсезонната подготовка,като изключвам първия мач в Америка и първия мач от първенството),и аз лично губя надежда че отбора ще придобие някакъв изявен стил на игра.От първия мач ,от както Мауроньо е треньор,виждам едно и също нещо,ритане на топката и очакване някой от между всички ФЕНОМЕНАЛНИ футболисти да направи нещо индивидуално .В началото ( първата година),го отдавах на това че треньора е от скоро и че има много нови футболисти.В момента разочарованието ми е че все едно гледам първия сезон ( без грам напредък) да не кажа че и по-зле. Мача с Райо въпреки че много хора бяха много доволни,аз се чувствах че все едно сме паднали.Много слаб мач....

Всичко това го пиша за да изкажа това което очаквам в този мач,а именно обратното на описаното по-горе.Време е нещата да потръгват на добре,че иначе.....много зле .

Да питам някой от всички които гледате редовно мачовете на Реал Мадрид,може ли да каже,какъв е стила на игра на Реал Мадрид в момента.От къде атакува,с дълги или с къси пасове играе отбора,разиграва продължително или играе прибрано на контра атака,кой футболист е ключов при зародиша на атаките ( ЗАЩО?),кой е ключов в във фаза защита ( ЗАЩО?).........А бе като цяло,споделете своите виждания относно стила и система на Реал Мадрид.

............Като сравнение можете да имате отборите на Барселона,Валенсия,Виляреал,Ателтико Билбао,Осасуна ,В Англия отборите на Ман Ю,Стоук Сити,Арсенал,отбори които според мен имат ярко изразени стилове,независимо че един стил е по красив,друг по-печеливш,а трети и двете.Та...Реал има ли някакъв ярко изразен стил според вас?

Наистина няма изграден стил, във всички мачове се играе различно... в някой мачове се наблюдават много красиви пасове, атаки, голове, но в някой топката се рита на посоки (както след гола на Игуаин преди малко) Много е кофти, отбор като Реал да играе така безцелно и някак си жалко...

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 02 окт 2011 23:55

Слабо полувреме, най-много ми хареса играта на Лас и Сан Икер. Прекалено индивидуални действия на Роналдо и Кака. А Игуаин и Йозил - напълно незабележими. Арбелоа една атака по десния фланг не е направил. Да не говорим за Албиол, който сгреши 80 % от пасовете си. Лошото е, че предвид многото отсъстващи, това са играчите на които трябва да разчитаме и Жозе няма много алтернативи на скамейката.
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
sackcho
Контакти:

Мнениеот sackcho » 03 окт 2011 00:25

Игуаиииииииииииииииииииииииииииииин
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
UNBEATABLE
Контакти:

Мнениеот UNBEATABLE » 03 окт 2011 00:46

И после пак кажете, че Роналдо е егоист и играе само за себе си, е аз ще ви кажа едно - STFU!!!

Лека от мен, 1 седмица ще си починете от мен :oops: :twisted:

Потребителски аватар
UNBEATABLE
Контакти:

Мнениеот UNBEATABLE » 03 окт 2011 00:52

Честита победа, Мадридисти! Слаб мач, ама 4 гола... ХАЛА МАДРИД!!!

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Re: Еспаньол - Реал Мадрид 0:4 (FT)

Мнениеот Madridist » 03 окт 2011 01:19

По моите критерии за хубава игра, днес определено не съм доволен от показаното от Реал Мадрид. Доста брак в пасовете,никаква преса, почти никаква агресивност в отнемането на топката на съперника ,да не говорим,че в предни позици липсваше в доста ситуации комбинативността, а се разчиташе главно на някакви индивидуални изяви.
Страхотен мач за Игуаин, обикновено от две-три добри положения за гол , вкарва едно, днес от две чисти положения, вкара три гола . Другия,който много ми хареса беше Лас - прекрасен мач. Няма как да не похваля и Сан Икер, че отново беше много стабилен. Роналдо въпреки,че не вкара гол се отчете с две асистенции. Марсело, игра добре, включваше се в атаките и искрено се надявам да си възвърне формата от последния сезон. Арбелоа, въпреки,че се отчете с асистенция при втория гол на Игуаин, не ми хареса днес, защото не се включи нито веднъж в атака отдясно и Реал Мадрид почти през целия мач атакуваше по левия фланг. Сигурен съм,че ако играеше Рамос отдясно, нещата щяха да бъдат различни. Серхио днес сбърка само веднъж, когато Еспаньол имаха реален шанс да вкарат гол, но като цяло, Рамос си беше стабилен. Албиол по отношение на отнемането на топката,в днешния мач, нямам забележки, но при подаванията е на ниво Светкавица Търговище. Дано не са преминавали самолети над Корнелия Дел Прат, защото съм сигурен,че щеще да свали някой с непрестанните си балонни подавания. Слаб мач за Йозил и Кака. Почти никаква креативност в атака, малко движение по терена. Поне за мен, смяната на Лас с Кедира беше странна, и единственото ми обяснение е, че Лас беше с жълт картон, и предвид активната му игра, рокадата беше единствено с предпазна цел. Кайехон е хубаво,че вкара гол и няма как да пропусна, много джентълменската му постъпка, след попадението. Сега играчите ще имат повече време да се възстановят и починат. И дано ги видим в познатата форма след мачовете на националите. Честита победа на всички фенове на Реал Мадрид. Лека вечер от мен ;)
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
cristiano_ronaldo7
Контакти:

Мнениеот cristiano_ronaldo7 » 03 окт 2011 01:24

Слаба игра , но взехме трите точки ( Най-Важното ) Честито на всички Мадридисти ! ;) 8-)
Изображение

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 03 окт 2011 01:26

Честита победа,на всички фенове на Реал Мадрид! Реал показаха много интелигентна игра през целия мач,доста добре пресираха играчите на Еспаньол в центъра,с 3-4 паса се играеше максимум,показаха нужното търпение и умело използваха своите шансове.
Лично за мен,с една дума:блестящо изигран,откъм тактическа гледна точка мач!

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 03 окт 2011 01:34

[center]Изображение[/center]

Най-много ми прави впечатление, статистиката при фаловете - 24:5 в полза на Еспаньол. Явно отсъствието на Пепе си е казало думата :mrgreen:

Потребителски аватар
ZinedineZidane
Контакти:

Мнениеот ZinedineZidane » 03 окт 2011 15:02

Важни три точки. За мен изненадващо изразителна победа. Не успях да гледам 2-то полувреме, но от първото не останах доволен, ососбено след 30-та минута.
Браво на Игуаин, дано това е началото на добра серия за него. Крайно време е да се превърне в това, което всички очакваме от него. Показа за пореден път, че самочувствието и представянето му са на различно ниво, когато е титуляр.
Евала на публиката на Еспаньол за нестихващата любов и почит към Дани Харке, както и на Кейехон, който показа уважението си към феновете на домакините.
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!

Върни се в “Реал Мадрид”