Испания-Сащ
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Neron
- Контакти:
Re: Испания-Сащ
Гледайте само каква превилегия е да си еврошампион бутат те яко където им падне.То не беше засади червени картони.Гледат само как да набутат бикоборците в полето на САЩ.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".
Нищо общо с Микре!!
Нищо общо с Микре!!
Докато напиша и червен картон тзтзтзт . Усещам как до утре сутринта Обама напада Испания по море
Споко. На финал сме 

-
- Контакти:
Съдията ще получи Оскар за главна поддържаща роля...Не им прави чест на Испанците такова подпиране,нямаха нужда.Браво на САЩ,надиграха ги с мъжка битка и въпреки съдиите .
един финал САЩ - ЮАР 

да оставя глупостите на страна ... САЩ си заслуват бяха подценени ааа пък играят много стриктно 

- Lord of memories
- Контакти:
Аз го казах че мача е 0-2, ама някой паляци не са разбрали явно, че тая игра аз съм я измислил.
GGMU
Ами то какво стана ? САЩ елиминираха "Световния шампион" ИТАЛИЯ(най-големия отбор за всички времена, играл някога в галактиката), Афро шампиона Египет и сега Евро шампиона Испания ! Ха-Ха-Ха смях за всички които си мислят че могат да играят футбол
Така към всички ЕВРО фенове - момчета грозното ПОБЕДИ ако ви се игра красив футбол балетното е в ЖК. Слатина