Хвърчат оставки в Локомотив. Тотална криза
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Да спасим Локомотив Сф!
Всеки прави каквото може. Гигов е много трудно някой да го бутне от където и да бъде. В крайна сметка борбата е за стадиона. Ако пропадне ще се махне. След това в А окръжна и леко по леко нагоре.
Re: Да спасим Локомотив Сф!
ТРЯБВА ДА НАПРАВИМ ВСИЧКО ПО НАШ,ТЕ СИЛИ (ГОВОРЯ ЗА ИСТИНСКИТЕ ЛОКОМОТИВЦИ) ЗА ДА СЕ МАХНЕ ЕВРЕИНА ОТ СВОБОДА !А на разни дечица необичащи(никой не ги кара )Локото,може би пък псевдонационала им пасва ,особенно в мачовете с Църна гора,Англия и Шоколадия...Та на тях мога да им пусна запис от мача с Малмьо 8-3 за КЕШ и да видят пълен Васил Левски и хубава игра !И то само защото не се пазят записи от времето на Начко (днес станаха пет години от смъртта му лека му пръст
)и по-късно от времето на Стойчо Стоев ,Метков и др..САМО ЛОКО И ЩЕ НИ ИМА ВИНАГИ ! 

Всички вън от Локомотив
Ние сме срам за Българския футбол.Нямаме ръководство,треньор.стадион,школа.футболисти....спирам до тук много са.Просто срам.ВСИЧКИ ВЪН ОТ ЛОКОМОТИВ СОФИЯ
Re: Всички вън от Локомотив
Не се газирай. Резултатът не отговаря на това, което става на терена.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание
Хвърчат оставки в Локомотив. Тотална криза
Темата е важна за нас, моля не обединявайте и трийте.
Всички, които обичат Локомотив си тръгват. Няма как да се оправи кашата на Гигов, докато той е начело. Преди мача писах, че левскарите могат да ни благодарят, ако ги победим, но благодарността май трябва да е от нас. Дано стене буря, която най-накрая донесе търсеното пречистване.
Старши треньорът на Локомотив (София) Диян Петков подаде оставка след загубата с 0:4 от левски на "Герена" в мача от осмия кръг на "А" група.
"Аз поемам вината. Явно не мога да мотивирам отбора. Затова ще помоля ръководството да ме освободи от поста. Може би с друг човек футболистите ще имат по-добра нагласа за игра", каза веднага след срещата Петков.
Той определи представянето на тима в дербито като "срамно" и "безхаберно".
"Това, което показахме е срамно. Пълно безхаберие. Искам да се извиня на феновете ни. Аз обичам Локомотив и с такава игра само петним емблемата на клуба", каза Петков.
http://www.sportni.bg/index.phtml?tid=40&oid=2719898
Иво Тонев: Не мога да приема това, което видях, тръгвам си
Изпълнителният директор на Локомотив София Иво Тонев заяви ексклузивно в интервю за Дарик радио, че напуска клуба след загубата от Левски с 0:4. Веднага след последния съдийски сигнал старши треньорът на отбора Диян Петков също обяви, че си подава оставката.
„Много ми е тежко и трудно да говоря в момента. Още на полувремето се обадих на президента Николай Гигов и му казах, че от утре искам да напусна. Това, което видях през първото полувреме не мога да го приема. По стечение на обстоятелствата животът в последните 30 години ми е свързан с този клуб и нещата ги приемам много лично“, коментира Иво Тонев.
„Не бих могъл да гледам мача и да си мисля, дали някой ни бойкотира и да тренира с извадени джобове. Може да има проблеми, но кой в днешно време няма. Мисля, че трябва да има морал и професионално отношение. Човек трябва да обича клуба, в който работи. На никой не сърдя, благодарен съм на всички хора и най-вече на Николай Гигов, който ми да даде възможност да работя в този клуб.“
„Няма да коментирам нищо повече. Утре ще се видя с Гигов. Искам да приспя и утре ще поговорим. Не мога да кажа дали оставката ми ще промени нещата, но аз ъм отговорен човек. И преди съм обмислял да напусна, нов въпреки всичко съм намирал време да работя, да продължа да се занимавам с отбора.“
http://lokosofia.gong.bg/view_article.p ... _id=228779
Всички, които обичат Локомотив си тръгват. Няма как да се оправи кашата на Гигов, докато той е начело. Преди мача писах, че левскарите могат да ни благодарят, ако ги победим, но благодарността май трябва да е от нас. Дано стене буря, която най-накрая донесе търсеното пречистване.
Re: Хвърчат оставки в Локомотив. Тотална криза
май най-добре ще е да започнете на чисто!
[img]//bultras.com/blagov/vandervsmacabi.gif[/img]
Това е надеждата. От А окръжна да е но да е на чисто.
Подкрепяме Локомотив докрай то е ясно. Кризата е тотална, тези дето не искат да играят да разтрогват. Не да обръщат джобове и после да се мотаят на терена. Благодарение на Тонев отбора се самофинасира последните 2 години, но тази приходите секнаха.
Подкрепяме Локомотив докрай то е ясно. Кризата е тотална, тези дето не искат да играят да разтрогват. Не да обръщат джобове и после да се мотаят на терена. Благодарение на Тонев отбора се самофинасира последните 2 години, но тази приходите секнаха.
според мен и вашите фенове ще се позавърнат на стадиона припознавайки техния чист локомотив!особено ако се обърне внимание на школата на вс един детайл и започне да се гради за по-добро бъдеще а не за безидейно живуркане 

Когато станах от Локомотив малкия 4000 сектор бе почти винаги пълен. Сега толкова хора събира за незнам колко мача. Тоталното обезличаване е време да спре.
Аз ви пожелавам успех защото колкото и малко да останахте на стадиона все пак сте си верни на отбора докрай.така че време е да вземете нещата във вашите ръце