Левски-Локо Сф , 8 кръг на А група

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Levski 1914
Контакти:

Re: Левски-Локо Сф , 8 кръг на А група

Мнениеот Levski 1914 » 02 окт 2011 20:19

talpata написа:
от Levski 1914 на 02 Окт 2011 19:48

talpata написа:Поредния слаб мач! Гонзо напълни отбора с некадърници и колкото и да си мисли,че става за нещо като за каквото се мисли,много се е объркал човечеца.Старокин,Арс,"чудото" Калво,Милиев,Иво Иванов,Балтонов,Огнянов,Цветков,може и да са футболисти,но за по-долните групи.

:shock: Някой беше казал, че вие сте левскимразци! И май се оказва прав!

Ако поне малко знаеш какво е футбол,нямаше да мислиш,че в момента имаме отбор,още по-вече,че играем поне някакъв сносен футбол.В момента сме на дъното на европейския футбол и се видя,съвсем скоро.В момента ще ни мачкат и албанци и македонци и всякакви.

Ти изобщо гледа ли мача, или си решил да пишеш само, за да се заяждаш?
"You want to know how I did it? This is how I did it, Anton: I never saved anything for the swim back." /Vincent/

Изображение

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 02 окт 2011 20:20

konvoec написа:Оставя се невероятно бързия и повратлив Преслав Йорданов да ни минава зад гърбовете на защитниците. Преди ние да им вкараме те можеха да го направят и е добре, че Пламен Илиев следи играта и се хвърля за всяка топка, понеже Милиев докато разбере, че някой вече го е разминал и хоп - техен нападател срещу Илиев. Отново имаше пропуски, а играхме срещи отбор, който през първото полувреме освен да изритва напред към нападателите, друго не видях да прави. А тия удари отдалеч са точно плод на това, че те бяха ужасно мудни, никаква бързина в действията им. Като казвам, че сме зле в защита имам предвид играта на целия отбор там. Гаджев не знам колко е дефанзивен халф, но като играе на тоя пост поне да пресира малко?! Лошата игра в защита си проличава най-вече срещу отбори, които играят бързо и ако си гледал Лудогорец точно така ни победиха, с бърза игра. Здравков на полувремето хубаво каза, че целта ни е да владеем топката, но като ни се даде шанс за контра почти винаги осираме, много бавно ни върви играта. Изгубим ли топката никаква преса, дърпаме се назад... Иначе днешния мач беше по-добър от предните, определено, но се чудя доколко това е защото ние играхме много по-добре и доколко заради това, че Локо бяха безобразно зле. И нека запазим добрия тон, аз не те ангажирам с мнението си, нито държа то да е правилното, просто си го изказвам. Моля, не се заяждай!

1.Милиев е изпаднал в някаква "дупка"!Нищо общо с играта му от миналия сезон!
2.Гаджев само си мисли,че е деф.халф!Направо си е офанзивен!
3.Контрите ги осрахме,защото Гаджев сбърка всички пасове.Аз си спомням 3 само към Тодор "Бен Джонсън" Христов...
4.Няма преса,защото Тасевски се бори за топката САМО,когато ТОЙ иска!Йовов няма силици да "гони"!За Гаджев-казах.

Потребителски аватар
talpata
Контакти:

Мнениеот talpata » 02 окт 2011 20:23

от Levski 1914 на 02 Окт 2011 20:19

talpata написа:

от Levski 1914 на 02 Окт 2011 19:48

talpata написа:Поредния слаб мач! Гонзо напълни отбора с некадърници и колкото и да си мисли,че става за нещо като за каквото се мисли,много се е объркал човечеца.Старокин,Арс,"чудото" Калво,Милиев,Иво Иванов,Балтонов,Огнянов,Цветков,може и да са футболисти,но за по-долните групи.

:shock: Някой беше казал, че вие сте левскимразци! И май се оказва прав!

Ако поне малко знаеш какво е футбол,нямаше да мислиш,че в момента имаме отбор,още по-вече,че играем поне някакъв сносен футбол.В момента сме на дъното на европейския футбол и се видя,съвсем скоро.В момента ще ни мачкат и албанци и македонци и всякакви.

Ти изобщо гледа ли мача, или си решил да пишеш само, за да се заяждаш?

Аз мача го гледам и за разлика от такива като теб и го виждам.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 02 окт 2011 20:26

Пичове, разберете го - "Гонзо" не зависи от резултатите !
Не си правете илюзии, че ако не бяхме били днес, щеше да бъде махнат ...
Не си правете илюзии и за следващите мачове !
"Гонзо" ще е в Левски ( на поста старши треньор ) поне до нова година.
След това, ако не сме в тройката и отстоим на прекалено много точки от лидера, вероятно ще имаме нов треньор, но "Гонзо" ще си остане директор.
Излишно е да се хабите и да чакате след всеки негативен резултат махане на Г. И.

Иначе за мача ...
Добра, хубава и свежа игра преди почивката.
Разнообразна атака и раздвижена халфова линия ...
В защита обаче отново бяхме колебливи, най вече в първите 10 минути.
Всичко е добре, когато свършва добре.

През вторите 45 мин. нещата бяха нормални, разликата бе прекалено голяма за да се притесняват на'ще и нормално си играха да отбият номера.
Жалко, защото съперниците бяха готови да глътнат поне още 2 гола !
Но неможем да се сърдим за пазенето при 4:0 ...

С интерес очаквам мача в Бургас !
Ако и там представим продукция като в Разград, "Гонзо" наистина вече няма работа на треньорският мостик !!
Ние сме Левски, и неможем да си позволим лакатушенето домакин-гост !
Само посредствените отбори разчитат изцяло на домакинствата ... :!:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 02 окт 2011 20:27

parvanoff написа:Според мен Милиев е добър играч и грешките в защита понякога идват от грешки в халфовата линия, бековете и стремежът за покриване на тези грешки. Коментарът ти за влизането на Иво Иванов е труден за отговор, защото е ясно вече, че въпреки опитите това момче няма да стане играч за съжаление. Взехме го като най-добър централен защитник в България-и на това ако му викаш слаб трансфер. А Райков слаб трансфер ли е? Рисп, Пламен Илиев също ли са слаби трансфери. Засега очевиден провал виждам само в привличането на Старокин, но не съм го гледал в Черноморец подробно и не мога да твърдя категорично това-може и на него да му идва "тежка фланелката"... Моето мнение за Видович е, че е най-малкото по-добър от Старокин, но не се смятам за достатъчно компетентен, за да оспорвам изборът на Гонзо и мнението на половината форум-освен това има и понятието моментна форма...
Всъщност то май няма много смисъл да се пише, след като не виждаш смисъл в градивната критика...

За Милиев ще се съглася с теб, но донякъде. Той не може да ръководи отбраната- на него му трябва някой силен партньор, който да го "дърпа", а такъв за сега няма. Отделно е адски муден и както каза някой при бързи играчи изглежда като "малка гара". Както ти казах и в предния пост, това покриване на грешки се дължи до голяма степен на неправилно подредените играчи и позициите, на които те играят.
Щом Иво Иванов е взет в Левски то трябва да е заради качества които е показал- дали става или не е друг въпрос. Кой докара Иванов на Герена тогава? Защо не беше взет друг защитник лятото, ако на Иванов няма да се разчита- да взеха Рисп, но ако изходим от предположението, че на Иванов няма да се разчита, то оставаме само с 2 ЦЗ- нещо недопустимо за отбор с претенции.
За Рисп- личи си че човека има опит, тактически грамотен е, но и той като Милиев е много тромав и бавен и срещу по бързи футболисти издиша- справка мача с Черно Море.
Райков и Пламен Илиев са си супер играчи. Но от началото на сезона май само те + Гаджев се представят на ниво, отговарящо на Левски.
Но че Гонзо за треньор не става- едвали ще се намерят много хора, които ще отрекат. И след като 3 сезона тотално опрапастява отбора аз не виждам какво градивно може да се каже за него- човека просто не става и ако е малко мъж поне ще направи като Деян Петков!
Посочваш че е привлякаъл Пламен Илиев и райков, но пропускаш Мотондо, Слори, Калво, Иво Иванов, Старокин, Христов(?), Дани Младенов(?)... и като му теглим чертата накрая излиза че има 2-3 сполучливи трасфера и всичко друго провали, та и там не е хич убедителен! Разберете, че с Гонзо Левски няма да върви напред- човека не става за нищо друго, освен да се перчи и прави на мъж :!:
Последна промяна от UltraBlue на 02 окт 2011 20:36, променено общо 3 пъти.
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 02 окт 2011 20:27

blue avalanche написа:
TodorT написа:
blue avalanche написа:Към това добавям:
Второто полувреме Гаджев сбърка всички пасове,които можеше да сбърка!
Една измислена засада на Райков,едно нарушение срещу Цветков... :oops:
Арш се лута,защото ги няма асистенциите,които получаваше Дембеле!
Пожалихме Локото през второто полувреме.

Арс е далеч от Дембеле по мое мнение! Холандецът няма хъс в играта, не се опитва да си върне топката от противниковата защита, няма я и скоростта в играта му.... просто Арс е типичната 9-ка, на него трябва да му се подаде на крака/главата и той само да я вкара с един удар! В ЛЕВСКИ няма кой да му подаде по този начин! Арс няма да тръгне да се надбягва с противников футболист- по скоро ще спре и ще подаде! А на ЛЕВСКИ му трябва играч тип Дембеле, а не Арс! ;)

Левски трябва да може да играе с всякакъв вид нападатели.Ами,ако вече не можем да доведем нападател тип "Дембеле"?
ПС.Такъв нападател(като Арс) беше Гонзо.

Прав си, че ЛЕВСКИ трябва да може с всякакъв тип нападатели, ама на тоя етап НЕ СТАВА! А ако не можем да доведем човек тип Дембеле, то трябва да доведем крила, които да имат усет към играта и добър пас! Арс може да вкара само ако топката му е на крака! Виж, че когато Дарко му пусне в коридор Сьорд е муден и не тръгва навреме.... :oops:

Потребителски аватар
Levski 1914
Контакти:

Мнениеот Levski 1914 » 02 окт 2011 20:28

Нещото, което най-много ме изнерви беше, че второто полувреме излезнахме на терена крайно разконцентрирани!
В началото на втората част написах, че повтаряме грешката си от мача с Литекс. Разликата беше, че вече водехме с четири гола, а Локо-то просто се бяха предали.
Защитата ни е в трагичен вид!
Добро впечатление ми направи Тошко Христов...особено, ако трябва да го сравнявам с Калво!
"You want to know how I did it? This is how I did it, Anton: I never saved anything for the swim back." /Vincent/

Изображение

konvoec
Контакти:

Мнениеот konvoec » 02 окт 2011 20:29

blue avalanche написа:
konvoec написа:Оставя се невероятно бързия и повратлив Преслав Йорданов да ни минава зад гърбовете на защитниците. Преди ние да им вкараме те можеха да го направят и е добре, че Пламен Илиев следи играта и се хвърля за всяка топка, понеже Милиев докато разбере, че някой вече го е разминал и хоп - техен нападател срещу Илиев. Отново имаше пропуски, а играхме срещи отбор, който през първото полувреме освен да изритва напред към нападателите, друго не видях да прави. А тия удари отдалеч са точно плод на това, че те бяха ужасно мудни, никаква бързина в действията им. Като казвам, че сме зле в защита имам предвид играта на целия отбор там. Гаджев не знам колко е дефанзивен халф, но като играе на тоя пост поне да пресира малко?! Лошата игра в защита си проличава най-вече срещу отбори, които играят бързо и ако си гледал Лудогорец точно така ни победиха, с бърза игра. Здравков на полувремето хубаво каза, че целта ни е да владеем топката, но като ни се даде шанс за контра почти винаги осираме, много бавно ни върви играта. Изгубим ли топката никаква преса, дърпаме се назад... Иначе днешния мач беше по-добър от предните, определено, но се чудя доколко това е защото ние играхме много по-добре и доколко заради това, че Локо бяха безобразно зле. И нека запазим добрия тон, аз не те ангажирам с мнението си, нито държа то да е правилното, просто си го изказвам. Моля, не се заяждай!

1.Милиев е изпаднал в някаква "дупка"!Нищо общо с играта му от миналия сезон!
2.Гаджев само си мисли,че е деф.халф!Направо си е офанзивен!
3.Контрите ги осрахме,защото Гаджев сбърка всички пасове.Аз си спомням 3 само към Тодор "Бен Джонсън" Христов...
4.Няма преса,защото Тасевски се бори за топката САМО,когато ТОЙ иска!Йовов няма силици да "гони"!За Гаджев-казах.

Съгласен съм, аз просто му обяснявах на момчето кое мисля, че ни куца, особено в защитен план. За този мач нямаше как толкова да ни проличат грешките. Айде, Милиев може да си върне формата, все пак не участва само той в защитен план, но да накараш Дарко да се бори за топката или да се връща назад?! :mrgreen: Йовов също си знаем, че не му е това позицията,а Гаджев ни го доказва, но все пак се справя по-добре от останалите. Мисля, че Гаджев-Грийн, Гаджев-Димов, Грийн-Димов, биха паснали по-добре като двойка деф.халфове, но това ни връща в друга тема, която е дискутирана бая пъти.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 02 окт 2011 20:30

Намери ли решение Гонзо в защита - смяна на 4-та най-добре - и нормален централен нападател, който не се мота като глава без муха нещата ще са ок. Но с този Милиев и Старокин - тцъ!
Дъстли сбърка два пъти днес. Две грешки, които дадоха начало на контра и ако това бе един по-качествен отбор, това бяха два гола. Защо ходи напред и подава като се вижда, че не може. В дефанзивен план е научен футболист, но не трябва да му се позволява да ходи напред. Грийн... мястото му е в средата. Оправя се в защита, но си личи, че не му харесва особено.
Да идва Рисп и с още двама качествени защитници + Дъстли - това е за мен решението.

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 02 окт 2011 20:31

metodito написа:
UltraBlue написа:Не им знам програмата и къде играят с Лудогорец, и дали са играли с Черноморец още, но ако с тези отбори са домакини може и да е единствената. Само че Литекс този сезон не са нещо кой знае какво- виж вчера Миньор ги изтърва. А и ако си гледал мача ни с тях можеш да си припомниш 2-то полувреме, а и сложи че този мач беше на Герена все пак. Ако мача беше в Ловеч дали щяхме да го вземем, как мислиш? :roll:

Да, разбира се, че го гледах.
Я ми кажи Литекс освен онези 15 минути колко игрово време имаха. И не контролирахме ли мача през цялото време с изключение на онези 15 минути. И не спаси ли Баривиера поне 2 100% положения за гол?
Не знам как би било в Ловеч...
Трябва да се вземат спешни мерки в защита. Това е... не знам.

Въпроса не е как е играл Литекс, а как играхме ние след 50 мин. А и не забравяй, че те направиха 3 принудителни смени още до 25 мин. и то все на ключови играчи. Както и да е... в нито един мач до момента не сме убедили, че сме отбор, който играе нещо наподобяващо футбол...
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Върни се в “Архив”