Lochsof написа:parvanoff написа:konvoec написа:Много сме зле в защита, а за Локо да не говорим....
Хей, Коновоец-я да те питам по какво разбра, че сме много зле днес в защита-по 4563 положения пред нашата врата или по 535445 голове, които допуснахме. Я се вгледай малко в играта, а не приказвай общи приказки-ако на мястото на Старокин играеше един стабилен защитник Локо-то нямаше и едно положение да имат...
П.П. Жалко, че толкова малко хора гледат наживо тази прекрасна игра-понеже всички са такива "разбирачи" и стадионОт е празен... Може би тия удари отдалеч са плод на слабостта на Локото-питам някои "разбирачи" или са плод на купен мач-питам други "разбирачи"...
М ДА
Оставя се невероятно бързия и повратлив Преслав Йорданов да ни минава зад гърбовете на защитниците. Преди ние да им вкараме те можеха да го направят и е добре, че Пламен Илиев следи играта и се хвърля за всяка топка, понеже Милиев докато разбере, че някой вече го е разминал и хоп - техен нападател срещу Илиев. Отново имаше пропуски, а играхме срещи отбор, който през първото полувреме освен да изритва напред към нападателите, друго не видях да прави. А тия удари отдалеч са точно плод на това, че те бяха ужасно мудни, никаква бързина в действията им. Като казвам, че сме зле в защита имам предвид играта на целия отбор там. Гаджев не знам колко е дефанзивен халф, но като играе на тоя пост поне да пресира малко?! Лошата игра в защита си проличава най-вече срещу отбори, които играят бързо и ако си гледал Лудогорец точно така ни победиха, с бърза игра. Здравков на полувремето хубаво каза, че целта ни е да владеем топката, но като ни се даде шанс за контра почти винаги осираме, много бавно ни върви играта. Изгубим ли топката никаква преса, дърпаме се назад... Иначе днешния мач беше по-добър от предните, определено, но се чудя доколко това е защото ние играхме много по-добре и доколко заради това, че Локо бяха безобразно зле. И нека запазим добрия тон, аз не те ангажирам с мнението си, нито държа то да е правилното, просто си го изказвам. Моля, не се заяждай!