Левски-Локо Сф , 8 кръг на А група
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- BLUE CHAMPIONS
Re: Левски-Локо Сф , 8 кръг на А група
Май ще прекратят мача 

[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]
- Levski 1914
- Контакти:
Дано оправят осветлението!
"You want to know how I did it? This is how I did it, Anton: I never saved anything for the swim back." /Vincent/

- ralka_levskarka
- Контакти:
Бе осветлението може да е зле, ама публиката е отлична!
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
Те добре оправиха осветлението, ама нашите спряха да играят... 

Blue Mind написа:Антон Генов голям ''тумбак'' е станал
Време му е да нарами една пушка и да отива да краде на Стойка - дзвера наденицата

UltraBlue написа:parvanoff написа:Хей, Коновоец-я да те питам по какво разбра, че сме много зле днес в защита-по 4563 положения пред нашата врата или по 535445 голове, които допуснахме. Я се вгледай малко в играта, а не приказвай общи приказки-ако на мястото на Старокин играеше един стабилен защитник Локо-то нямаше и едно положение да имат...
П.П. Жалко, че толкова малко хора гледат наживо тази прекрасна игра-понеже всички са такива "разбирачи" и стадионОт е празен... Може би тия удари отдалеч са плод на слабостта на Локото-питам някои "разбирачи" или са плод на купен мач-питам други "разбирачи"...
Някои хора са с много къса памет и след някой и друг мач друга песен ще пеят... ти май не си гледал миналият кръг в Разград- там защо не играхме така? Или пък във Варна? А може би забрави какво треперене беше срещу колоса Монтана, а Славия?Ей такива като теб надуваха яко балона и след мача с Литекс, на който аз бях, и освен хубавото 1-во полувреме се видя "спуканата гума" след 55-60 мин. Та мисълта ми е че срещу тоя разграден двор е лесно, ама срещу малко по-грамотен отбор си лъсва истината... и дали при 0-1 за Локомотив мача нямаше да стане друг?
Да не се окаже че тая мега еуфория не секне още другия кръг в Бургас? Не виждам на какво отгоре си тръгнал да обясняваш колко сме велики, при положение че до тук през сезона нямаме един свестен мач срещо що годе грамотен тактически отбор
И докато пиша това Локото праснаха греда... не че при 4-0 това има значение, но.... вземи си плесни 2 шепи вода на очите.
Преди да започнеш да пишеш е хубаво да седнеш 1-2 минути или ако ти трябват часове да помислиш, защото рискуваш да напишеш неща, които меко казано мога да кажа, че не отговарят на истината!!! Когато ме видиш да надувам балони евентуално би било някак си истинско от твоя страна да го твърдиш. Иначе да-правилно позна, не съм гледал мачът срещу Лудогорец-е, и? Тук май темата не се казва състоянието на Левски или Лудогорец-Левски-или не съм прав? Днес ще кажа едно-футболистите на Левски си свършиха работата, както и в някои други мачове-аз феновете на Левски не съм виждал да пълнят стадиона от доста време, а някои фенове го правят и без шампионски титли и купи!!!! Респект към тези, които са на стадиона и респект за тези, които не циврят след всеки мач на Левски-в една огромна част без основание!!!
само Левски и България
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!
Почнаха разходките!
Много ми харесаха думите на Ибришимов за нападателите в Левски 

САМО ЛЕВСКИ!!!