captain_drifuss написа:продадено!
Та по колко струва всеки гол бе симпатяго

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
captain_drifuss написа:продадено!
delqnski47 написа:ralka_levskarka написа:Blue Mind написа:Лол малко закъснях с пускането на ТВ-то и напрао не можах да повярвам на очите си ,браво на наще
Страхотна игра : )
Само немога да разбера защо не играем така с всички. Просто да играем нашата игра..
Защото не всички отбори са като Локо(Сф)
Те буквално НИЩО не правят и резутата си е закономерен!
ralka_levskarka написа:captain_drifuss написа:абе вие наистина ли не виждате какво се случва- за това се говореше от миналата седмица... просто локото са спрели и ви оставят да си играете, така е нормлно да изглеждате страхотно, но истината е това, окоето играхте срещу лудогорец.... пак ви казвам, радвайте се, но това не ефутбол, не е феърплей, не е реално!
А ДАНО СЪС 7:1 ДА БИЕМ ДАНО ЕЙТАКА НАРОЧНО. НЕКА ВСИЧКО ДА Е ПРОДАДЕНО НЕКА!!! Да ти са нивиди, сериозно почна да ме нервиш !
Ако например с ЛДЦ играхме нашата си игра с нашето темпо не мисля че щяхме да паднем. Това имах предвид, ние кво играем по свирката на другите пред нашата врата.
captain_drifuss написа:ralka_levskarka написа:captain_drifuss написа:абе вие наистина ли не виждате какво се случва- за това се говореше от миналата седмица... просто локото са спрели и ви оставят да си играете, така е нормлно да изглеждате страхотно, но истината е това, окоето играхте срещу лудогорец.... пак ви казвам, радвайте се, но това не ефутбол, не е феърплей, не е реално!
А ДАНО СЪС 7:1 ДА БИЕМ ДАНО ЕЙТАКА НАРОЧНО. НЕКА ВСИЧКО ДА Е ПРОДАДЕНО НЕКА!!! Да ти са нивиди, сериозно почна да ме нервиш !
и 20-1 да биете пак сте далеч зад нас и никога няма да ни настигнете...![]()
![]()
delqnski47 написа:Ако например с ЛДЦ играхме нашата си игра с нашето темпо не мисля че щяхме да паднем. Това имах предвид, ние кво играем по свирката на другите пред нашата врата.
Не,Лудогорец играха футбол!Докато Локо не играят футбол,не виждаш ли!Те играят просто трагично!Всеки може да ги бие в такова състояние...
Явно не им ден...или толкова си могат,знам ли!
BLUE CHAMPIONS написа:captain_drifuss написа:продадено!
Та по колко струва всеки гол бе симпатяго![]()
![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 14 госта