Евертън - Ливърпул 01.10.2011, 14:45 ч.

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши мача според вас ?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
LFC1892
Контакти:

Re: Евертън - Ливърпул 01.10.2011, 14:45 ч.

Мнениеот LFC1892 » 02 окт 2011 11:54

john barnes написа:това си е моя коментар,така виждам нещата и така ги пиша...ти се възбуждай на британските пръчки и недей да ми четеш коментарите,щом толкова те дразнят...излез от матрицата момче и си отвори очите,че със сияйния няма да стане работата...някой по-грамотен отбор ще ни разкрие тотално,както стана с тотнъм...

Добре де, сложи си ръка на сърцето, и ми кажи.... Гледа ли Юнайтед-Норич и впечатли ли се от играта на вечния ни съперник и от победата им? Ама честно. Защото някои хора изкаравате, че едва ли не всички си вземат мегалесно мачовете, само ние едва ли не се мъчим срещу всички отбори. Т'ва не било Ливърпул, т'ва не било Анфийлд, бла бла...

dsadsadasdasdasd
Контакти:

Мнениеот dsadsadasdasdasd » 02 окт 2011 12:36

PeterForsberg написа:Честита победа на всички фенове на клуба.Трябва да си призная,че до пресиленото изгонване на Родуел Евъртън имаха малко по-голямо териториално превъзходство.Карамелите имат доста солидна халфова линия/Коулмън-Фелайни-Родуел-Озмън,като само за последния съм с особено мнение/ и съм сигурен,че доста отбори ще страдат на Гудисън.Засега се справяме сравнително добре с изключение на трагичния мач със Спърс.С оглед на тежката програма/гостувания на Арсенал,Тотнъм,Евъртън,Стоук/,липсата на ключови фигури/Джерард,Агер,Джонсън/ и сериозния малшанс/две пропуснати дузпи,едната фатална,а срещу Стоук уникална серия от пропуски/ 13 точки са доста добра база за клуба.След паузата се надявам Джерард да е готов да стартира,а останалите национали да се върнат здрави и във форма.
Иначе отлична оценка за отбраната,като специално внимание за двата бека и особено испанецът,който изяде с парцалите един от най-обещаващите халфове в Премиършип/Шеймъс Коулмън/,а и асистира за така важния първи гол.Кели е готов за национала,ако се запази от травми.Кара и Шкъртел имаха късмет,че червения картон на Родуел върна Кейхил по-назад иначе щеше да има още моменти като този в 10 минута,когато австралиецът надскочи Джейми с лекота и добре че беше Пепе.
Халфовата линия игра сравнително добре със специално отбелязване на Лукас и Кайт,който е фундаментален играч за нас въпреки пропуснатата дузпа.Даунинг беше тотално анонимен,и то срещу един от посредствените бекове в Лигата-Хибърт.Адам игра не лошо първото полувремем,но второто тотално спря да помага на защитата,а срещу по-класен отбор това ще е убийствено.Влизането на Джерард и Белъми тотално обърна мача.Странно,но типичен нападател като Крейг показа на Стюърт как трябва да играе едно крило.
Анди Каръл-въпреки всички критики,които Анди понася,днес вкара много важен гол,който се надявам да му даде повече самочувствие за в бъдеще.
Суарез-играч на мача-изработи червен картон,спечели дузпа и вкара втория гол :lol:.Какво повече може да искаме от него.
Трябва да останем здраво стъпили на земята,потенциала на този отбор,както сме си говорили вече,е 4 място.Ако искаме повече,ще трябва да добавим още доста класа.Ако бием манксовете,отборът/в серия от 3 поредни победи/ направо ще лети,набрал самочувствие,а на доста от новите попълнения им трябва точно това.

Не не не съм съгласен за Суарез хайде стига. Дузпа това не е изработена дузпа просто бе спънат, както и червения картон. А голът му беше с голям шанс. Да може да е бил уникален в другите мачове, но в този няма място за хвалби, дали направи два опита да подаде. Струва ми се, че Суарез играе само като му връзва и като минава противниците, защото не подава на своите. Чак след влизането на Джерард той доло горе започна да комбинира!!! Така, че не мисля той трябва да получи приза играч на мача.

john barnes

Мнениеот john barnes » 02 окт 2011 12:39

LFC1892 написа:
john barnes написа:това си е моя коментар,така виждам нещата и така ги пиша...ти се възбуждай на британските пръчки и недей да ми четеш коментарите,щом толкова те дразнят...излез от матрицата момче и си отвори очите,че със сияйния няма да стане работата...някой по-грамотен отбор ще ни разкрие тотално,както стана с тотнъм...

Добре де, сложи си ръка на сърцето, и ми кажи.... Гледа ли Юнайтед-Норич и впечатли ли се от играта на вечния ни съперник и от победата им? Ама честно. Защото някои хора изкаравате, че едва ли не всички си вземат мегалесно мачовете, само ние едва ли не се мъчим срещу всички отбори. Т'ва не било Ливърпул, т'ва не било Анфийлд, бла бла...

гледах манафите,затрудниха се доста със норич...ама поне показват стил на игра,който ние нямаме...и двете ни победи навън срещу арсенал и евертън си бяха със човек повече.на обратния полюс беше мача срещу тотнъм.прекалено дълго чакаме някви средняци да се обиграват в отбора...всъщност следващия мач ще покаже накъде сме тръгнали тоя сезон.
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Потребителски аватар
venomcho
Контакти:

Мнениеот venomcho » 02 окт 2011 12:46

john barnes написа:
LFC1892 написа:

гледах манафите,затрудниха се доста със норич...ама поне показват стил на игра,който ние нямаме...и двете ни победи навън срещу арсенал и евертън си бяха със човек повече.на обратния полюс беше мача срещу тотнъм.прекалено дълго чакаме някви средняци да се обиграват в отбора...всъщност следващия мач ще покаже накъде сме тръгнали тоя сезон.

Грешка - следващият мач най-малко от всички може да покаже каквото и да било...
Пак се повтарям, но за мен "дербито" ни е със Стоук Сити - когато направим дабъл над тях някоя година, тогава ще повярвам, че имаме шампионски отбор :!:
За МанЮ е ясно - там както може да паднем, така може и пак да бием с 3 гола - точно затова е дерби и нищо останало няма значение, а дори и да паднем не вярвам нещо да се промени - преди ги смазвахме и те си ставаха пак шампиони, така че...

П.С. последното го пиша, като фен на отбор, повече от 10г. излизащ обречен (на теория) срещу основния си съперник

dsadsadasdasdasd
Контакти:

Мнениеот dsadsadasdasdasd » 02 окт 2011 12:51

Абе какво играха Евертън в началото? Само ни мачкаха играчите. Хубаво, че имаше червен картон, че иначе най-малко 3 4 играчи щяха да си трагнат контузени. Това преди картона не беше мач то беше все 1 воено учение. Все пак да превъзхождаха с някой друг удър, но ако за вас това е превъзходство направо? Що се отнася до играта на Керъл. Ок не игра добре срещу Евертън вкара гол не го харесахте. Игра добре срещу Вълците не вкара гол пак не го харесахте. Е вие какво искате да направи? Енрике вашия лубимец еми имено той имаше много късмет, че оня малкия спъна Суарез, защото Хосе беше в пълна дупка в началото на мача. Иначе състава няма голяма вина за победата. Вината е в "тъпия мениджър", който прави глупусти :D

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 02 окт 2011 13:05

dsadsadasdasdasd написа:
PeterForsberg написа:Честита победа на всички фенове на клуба.Трябва да си призная,че до пресиленото изгонване на Родуел Евъртън имаха малко по-голямо териториално превъзходство.Карамелите имат доста солидна халфова линия/Коулмън-Фелайни-Родуел-Озмън,като само за последния съм с особено мнение/ и съм сигурен,че доста отбори ще страдат на Гудисън.Засега се справяме сравнително добре с изключение на трагичния мач със Спърс.С оглед на тежката програма/гостувания на Арсенал,Тотнъм,Евъртън,Стоук/,липсата на ключови фигури/Джерард,Агер,Джонсън/ и сериозния малшанс/две пропуснати дузпи,едната фатална,а срещу Стоук уникална серия от пропуски/ 13 точки са доста добра база за клуба.След паузата се надявам Джерард да е готов да стартира,а останалите национали да се върнат здрави и във форма.
Иначе отлична оценка за отбраната,като специално внимание за двата бека и особено испанецът,който изяде с парцалите един от най-обещаващите халфове в Премиършип/Шеймъс Коулмън/,а и асистира за така важния първи гол.Кели е готов за национала,ако се запази от травми.Кара и Шкъртел имаха късмет,че червения картон на Родуел върна Кейхил по-назад иначе щеше да има още моменти като този в 10 минута,когато австралиецът надскочи Джейми с лекота и добре че беше Пепе.
Халфовата линия игра сравнително добре със специално отбелязване на Лукас и Кайт,който е фундаментален играч за нас въпреки пропуснатата дузпа.Даунинг беше тотално анонимен,и то срещу един от посредствените бекове в Лигата-Хибърт.Адам игра не лошо първото полувремем,но второто тотално спря да помага на защитата,а срещу по-класен отбор това ще е убийствено.Влизането на Джерард и Белъми тотално обърна мача.Странно,но типичен нападател като Крейг показа на Стюърт как трябва да играе едно крило.
Анди Каръл-въпреки всички критики,които Анди понася,днес вкара много важен гол,който се надявам да му даде повече самочувствие за в бъдеще.
Суарез-играч на мача-изработи червен картон,спечели дузпа и вкара втория гол :lol:.Какво повече може да искаме от него.
Трябва да останем здраво стъпили на земята,потенциала на този отбор,както сме си говорили вече,е 4 място.Ако искаме повече,ще трябва да добавим още доста класа.Ако бием манксовете,отборът/в серия от 3 поредни победи/ направо ще лети,набрал самочувствие,а на доста от новите попълнения им трябва точно това.

Не не не съм съгласен за Суарез хайде стига. Дузпа това не е изработена дузпа просто бе спънат, както и червения картон. А голът му беше с голям шанс. Да може да е бил уникален в другите мачове, но в този няма място за хвалби, дали направи два опита да подаде. Струва ми се, че Суарез играе само като му връзва и като минава противниците, защото не подава на своите. Чак след влизането на Джерард той доло горе започна да комбинира!!! Така, че не мисля той трябва да получи приза играч на мача.

Да добре ги виждаш нещата ,но задай си въпроса защо не подава и в повечето случаи играе индивидуално ? ..защото няма с кой да играе ! аз за това исках креативни играчи около него ,за това се ядосвах като махна Мейрейлеш зад него и сложи до него Керъл а не Агуеро.От там идва и нервната игра на моменти на Суарес ,ако ги имаше тия футболисти щеше да играе по спокойно и да е по комбинативен.И като влезе Джерард веднага се усети промяна .За това сега съм обнадежден за следващите ни мачове ,защото Стиви може да играе с едно докосване, да дава извеждащия пас и да се възползва от бързината на уругваеца.И въпреки всичко вчера отново той беше в основата на успеха..остави рано рано евъртън с десет човека,направи дузпа и вкара гола на успокоението .
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

dsadsadasdasdasd
Контакти:

Мнениеот dsadsadasdasdasd » 02 окт 2011 13:15

Айде стига сме подхващали едни и същи теми. Не че няма с кой да комбинира той не иска да го прави. Не искам сега да давам примери, защото са много. Точно и в ситуацията при неговия гол в много други ситуации. Стига с тоя Агуеро вече ами няма го Агуеро имаме си Керъл и това е. Само едно и също слушаме. Ами признайте си, че в този мач не игра добре и това е ! Вие неможете обаче сто слабости на отбора ще измислтие само за да заявите, че Суарез е блестял като ДИЯМАНТ. Ами стига вече взе дами умръзва едно и също да коментирам. И каква дуспа направи? Топката му е подадена и го спъват отзаде! Бих казал, че човека, който му подава я прави в слуачая. Червения картон. Еми единсвения човек, който съм виждал да прави червени картони на противника това си е Бартън. А в случая картона си беше изработен от Родуел това е съвсем елементарно. Не казвам, че Суарез е слаб играч, но мисля, че много взехте да си мислите, че във всеки мач играе толкова колкото може и 5 пъти отгоре.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 02 окт 2011 13:38

dsadsadasdasdasd написа:Айде стига сме подхващали едни и същи теми. Не че няма с кой да комбинира той не иска да го прави. Не искам сега да давам примери, защото са много. Точно и в ситуацията при неговия гол в много други ситуации. Стига с тоя Агуеро вече ами няма го Агуеро имаме си Керъл и това е. Само едно и също слушаме. Ами признайте си, че в този мач не игра добре и това е ! Вие неможете обаче сто слабости на отбора ще измислтие само за да заявите, че Суарез е блестял като ДИЯМАНТ. Ами стига вече взе дами умръзва едно и също да коментирам. И каква дуспа направи? Топката му е подадена и го спъват отзаде! Бих казал, че човека, който му подава я прави в слуачая. Червения картон. Еми единсвения човек, който съм виждал да прави червени картони на противника това си е Бартън. А в случая картона си беше изработен от Родуел това е съвсем елементарно. Не казвам, че Суарез е слаб играч, но мисля, че много взехте да си мислите, че във всеки мач играе толкова колкото може и 5 пъти отгоре.

ама чакай ся аз не го гледам от вчера и знам, че може много повече,момчето има сто гола зад гърба си а е на 24 г ..диамант си е на фона на останалите !
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

dsadsadasdasdasd
Контакти:

Мнениеот dsadsadasdasdasd » 02 окт 2011 16:03

Евертън - Ливърпул 01.10.2011, 14:45 ч. това е темата :)

Потребителски аватар
LFC1892
Контакти:

Мнениеот LFC1892 » 02 окт 2011 16:24

venomcho написа:Грешка - следващият мач най-малко от всички може да покаже каквото и да било...
Пак се повтарям, но за мен "дербито" ни е със Стоук Сити - когато направим дабъл над тях някоя година, тогава ще повярвам, че имаме шампионски отбор :!:
За МанЮ е ясно - там както може да паднем, така може и пак да бием с 3 гола - точно затова е дерби и нищо останало няма значение, а дори и да паднем не вярвам нещо да се промени - преди ги смазвахме и те си ставаха пак шампиони, така че...

П.С. последното го пиша, като фен на отбор, повече от 10г. излизащ обречен (на теория) срещу основния си съперник

То по твоята логика и Юнайтед нямат шампионски отбор... Някои от вас просто не ги разбирам. Като бием - нямало игра, като паднем с добра игра (мачът със Стоук) - трагедия, като съдиите ни ощетяват и ни бият - ние сме си виновни, като ни помогнат малко - бихме заради съдията, като манчо вадят късмети и съдиите ги бутат - страшен отбор са, че и стил имат. Ебати стила честно. Норич ги разпиля, не знам каква е тая защита, ама ако тоя Пилкингтън беше малко по-хладнокръвен и Норич имаха малко повече късмет, манчо го губеше този мач. Просто искам да кажа, че много омаловажавате нашия отбор, а издигате на пиедестал някои други отборчета, които не го заслужават. Айде дано и след следващия мач си говорим как съдията ни подкрепил, късмет сме имали и сме ги били без стил за разлика от техния стил, който е да създават по 2 положения на мач и да ги вкарват, а отзад да ги разпиляват тотално.

Върни се в “Ливърпул”