Мето, задаваш риторични въпроси ...
Тия неща, за които питаш показват само, какъв батак е в Левски !
Да, другите не направиха това, което аз лично искам от "Гонзо", но пък защо той да не разчупи "модела" ?
Нали точно за това става въпрос ...
Не само аз го обвинявам в комбина с Батков !
Абе работата е сериозна ...
Нали се сещаш, какво стана с Вили след като неможахме да бием Вихрен и БАТЕ ?
Е, "Гонзо" постига далеч по лоши резултати, и в една нормална обстановка, "адвоката" щеше да го изрита няколко пъти досега ...
Георги Иванов-Гонзо
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
- Levski 1914
- Контакти:
Re: Георги Иванов-фен тема
THE G.A.M.E написа:Смяната на собственост при футболните клубове, дружества и т.н. наистина отнема време.
Признавам, не съм специалист по тази материя, но предполагам, че хич да не е, сигурно една такава процедура ще отнеме месец-два ...![]()
1-2 месеца са доста време с оглед ситуацията в Левски !
Може да бъде загубено - дори евроучастието догодина !
Да, напълно възможно е ... И това ще стане, не защото Левски има слаби футболисти, а защото ....
Май всички го виждаме проблема в спортно-технически план.
И аз не съм специалист в тази материя. Но дори да отнема и повече от два месеца съм склонен да изчакам, ако знам, че проблемите в Левски ще се решат генерално!...дори цената за това да бъде неучастие в евротурнирите. Защото смяната на Гонзо по нищо няма да се отличава от тези на Ратко, Мъри, Вили и Ясен преди това.
"You want to know how I did it? This is how I did it, Anton: I never saved anything for the swim back." /Vincent/

-
Levski 1914 написа:смяната на Гонзо по нищо няма да се отличава от тези на Ратко, Мъри, Вили и Ясен преди това.
Разбира се, че няма да се различава ... Ако бъде назначен човек, като изброените !?
Но ако "адвоката" вземе, че направи силен ход най-накрая и назначи добър треньор ?
Защо Левски да не върви добре в резултати и игра, а Батков да стартира процедура по продажба ?
Лошото е, че "Гонзо" му е удобен ( на Батков ) ... И за това не го пипа !
Незнам точно с какво толкова му е удобен, но аз лично нямам друго обесняние ...
А "Гонзо" ако не беше в течение на нещата, все си мисля, че отдавна щеше да остави мустакатия сам да си се оправя с бакиите !
- Levski 1914
- Контакти:
THE G.A.M.E написа:Лошото е, че "Гонзо" му е удобен ( на Батков ) ... И за това не го пипа !
Незнам точно с какво толкова му е удобен, но аз лично нямам друго обесняние ...
А "Гонзо" ако не беше в течение на нещата, все си мисля, че отдавна щеше да остави мустакатия сам да си се оправя с бакиите !
Удобен му е, защото Гонзо играе ролята на бушон! Точно поради тази причина се дразня, когато хората го псуват и плюят! Защото при неуспех в следващите мачове ще си го отнесе само и единствено Гонзо, никой друг!
"You want to know how I did it? This is how I did it, Anton: I never saved anything for the swim back." /Vincent/

-
Levski 1914 написа:Защото при неуспех в следващите мачове ще си го отнесе само и единствено Гонзо, никой друг!
Няма да го отнесе ...

Точно за това ми е думата ...
THE G.A.M.E написа:Нали се сещаш, какво стана с Вили след като неможахме да бием Вихрен и БАТЕ ?
Е, "Гонзо" постига далеч по лоши резултати, и в една нормална обстановка, "адвоката" щеше да го изрита няколко пъти досега ...
Ако на Батков му беше за лошите резултати, "Гонзо" отдавна щеше да е пътник.
А и пределно ясно е, че дори и да се назначи нов треньор, "Гонзо" остава директор ...
Обаче пък, точно поради тази причина, никой себеуважаващ се добър треньор не иска да се занимава с Левски.
Омагьосан кръг ...
Който обаче "Гонзо" може да спре, като напусне Клуба изцяло, така ще падне голям сеир с "адвоката" ...
Та аз точно за това критикувам "Гонзо" защото не се усеща, че заедно с Батков вреди !
Оставайки на някакъв свой инат, той подържа статуквото.
Незнам самият Г. И. на какво се надява ...
- metodito
- Контакти:
Нямам отговор на въпроса ти.
Но е истина, че отборът играе лошо в момента. Смяна на треньорското ръководство най-рано, според мен трябва да е на зима (все още имаме шанс за първото място. Нов треньор с чужда селекция и особено с тая некадърна защита няма да се оправи бързо в ситуацията.). Но съм убеден, че това ще е решение в краткосрочен план. И като казвам краткосрочен имам предвид не няколко месеца, а може да е сезон или два и след това пак ще си задаваме същите въпроси като сега.
Когато Мъри дойде си мислех, че това е то. Че няма вече да се сменя треньора като носна кърпичка. Но не би.
Има клубове от нашата черга, които са примери за модерно управление, където се надгражда всяка година като Динамо (Загреб) например, и други в които е всичко на "иху-аху" като Славия (Прага) или Клуж.
Финансовата криза също не е оправдание. АЗ Алкмаар нали уж бяха фалирали и по-точно основният им спонсор, а ги виждаме какво правят и в Холандия и в Европа. Това е модел, който трябва да следваме.
Трябва модел, при който да не зависи всичко от 1 човек. Тоест да не е български модел. Това е решението.
За 3 години играхме два пъти в групите на ЛЕ. От 3 години Гонзо е в управата на клуба.
Не е съвпадение.
Мисля, че това е едно от нещата, които не се споменават и приписват на Гонзо, а може би трябва.
Но е истина, че отборът играе лошо в момента. Смяна на треньорското ръководство най-рано, според мен трябва да е на зима (все още имаме шанс за първото място. Нов треньор с чужда селекция и особено с тая некадърна защита няма да се оправи бързо в ситуацията.). Но съм убеден, че това ще е решение в краткосрочен план. И като казвам краткосрочен имам предвид не няколко месеца, а може да е сезон или два и след това пак ще си задаваме същите въпроси като сега.
Когато Мъри дойде си мислех, че това е то. Че няма вече да се сменя треньора като носна кърпичка. Но не би.
Има клубове от нашата черга, които са примери за модерно управление, където се надгражда всяка година като Динамо (Загреб) например, и други в които е всичко на "иху-аху" като Славия (Прага) или Клуж.
Финансовата криза също не е оправдание. АЗ Алкмаар нали уж бяха фалирали и по-точно основният им спонсор, а ги виждаме какво правят и в Холандия и в Европа. Това е модел, който трябва да следваме.
Трябва модел, при който да не зависи всичко от 1 човек. Тоест да не е български модел. Това е решението.
За 3 години играхме два пъти в групите на ЛЕ. От 3 години Гонзо е в управата на клуба.
Не е съвпадение.

Последна промяна от metodito на 02 окт 2011 12:53, променено общо 1 път.
- Avanti_Ragazzi
- Контакти:
Единственият виновник клуба да е на това посредствено и трагично ниво агента на ДС Тодор Батков и никой друг!!!Но има едно НО!!!Но Гонзо е виновен за меко казаното трагичното ниво на отбора и неговото селектиране в последните 3 години и в момента и трениране.Тази вина на Гонзо няма как да не се отбележи и тя е меко казано малка.Проблема обаче не идва от това, че Гонзо е слаб ръководител и треньор а защо след като това е видно на всеки в последните три години той продължава да стои?В Левски за много малко са гонени треньори и те всички по-добри от Гонзо:
-Мишо Вълчев след 5-0 над петолъчките!!!
-Гелето Станков след 14 победи и равен!!!
-Херо след ТИТЛА,КУПА и 3 победи над розовите!!!
-Муслин след една загуба от Славия!!!
-Мъри след загуба от Локо Сф!!!
-Вуцов след 4 мача!!!
-Кокала след Титла!!!
Така,че за нищо са гонени треньори от Левски, а Гонзо се търпи,за мен има игра и врътка между Гонзо и Тара и това е притеснителното.В нормални обстоятелства Гонзо би трябвало да си тръгне сам за да не пречи на отбора, а Борат би го изгонил след 5 мача!!!Но тук има нещо и Тара използва Гонзо за параван, а на Гонзо тва грам не му пречи и седи и се пени да прави нещо дето грам не разбира, и то без да има ама грам идея и замисъл кво прави?Е това е трагедията на Левски!!!Просто този клуб за да се роди на ново Трябва Нов Собственик и нищо друго!!!Иначе всеки ден с Тара на чело е пирон в ковчега на институцията обичана от милиони българи наречена Левски София!!!
-Мишо Вълчев след 5-0 над петолъчките!!!
-Гелето Станков след 14 победи и равен!!!
-Херо след ТИТЛА,КУПА и 3 победи над розовите!!!
-Муслин след една загуба от Славия!!!
-Мъри след загуба от Локо Сф!!!
-Вуцов след 4 мача!!!
-Кокала след Титла!!!
Така,че за нищо са гонени треньори от Левски, а Гонзо се търпи,за мен има игра и врътка между Гонзо и Тара и това е притеснителното.В нормални обстоятелства Гонзо би трябвало да си тръгне сам за да не пречи на отбора, а Борат би го изгонил след 5 мача!!!Но тук има нещо и Тара използва Гонзо за параван, а на Гонзо тва грам не му пречи и седи и се пени да прави нещо дето грам не разбира, и то без да има ама грам идея и замисъл кво прави?Е това е трагедията на Левски!!!Просто този клуб за да се роди на ново Трябва Нов Собственик и нищо друго!!!Иначе всеки ден с Тара на чело е пирон в ковчега на институцията обичана от милиони българи наречена Левски София!!!
Последна промяна от Avanti_Ragazzi на 02 окт 2011 13:00, променено общо 2 пъти.

Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла!
- Levski 1914
- Контакти:
Да, тук обаче има една съществена разлика между Вили и Гонзо... Вили беше посрещнат в клуба на нож от феновете! Дойде веднага след Мъри и Наско и никой не можа да го приеме добре. И покрай Вили си го отнасяше и Батков. Същото се отнасяше и за Кокала. То не бяха плакати, псувни, скандирания. И падаха само треньорски глави!
Съгласен съм за омагьосания кръг!...Левски е в този омагьосан кръг от 8 май 2008!...или може би от август 2007, когато отпаднахме от Тампере! Но не смятам, че ще се оправят нещата, ако Гонзо изцяло напусне. Кръгът може да се спре при продажбата на Левски на някой, който ще милее за клуба! Всичко останало е решаване на проблемите от ден до пладне!
THE G.A.M.E написа:Омагьосан кръг ...
Който обаче "Гонзо" може да спре, като напусне Клуба изцяло, така ще падне голям сеир с "адвоката" ...
Та аз точно за това критикувам "Гонзо" защото не се усеща, че заедно с Батков вреди !
Оставайки на някакъв свой инат, той подържа статуквото.
Незнам самият Г. И. на какво се надява ...
Съгласен съм за омагьосания кръг!...Левски е в този омагьосан кръг от 8 май 2008!...или може би от август 2007, когато отпаднахме от Тампере! Но не смятам, че ще се оправят нещата, ако Гонзо изцяло напусне. Кръгът може да се спре при продажбата на Левски на някой, който ще милее за клуба! Всичко останало е решаване на проблемите от ден до пладне!

- Levski 1914
- Контакти:
Avanti_Ragazzi
Според мен нещата са много прости. Малко по-горе го написах...
Levski 1914 написа:Удобен му е, защото Гонзо играе ролята на бушон! Точно поради тази причина се дразня, когато хората го псуват и плюят! Защото при неуспех в следващите мачове ще си го отнесе само и единствено Гонзо, никой друг!
За другото съм съгласен с теб! Ако има виновник за състоянието на клуба в момента, това е Батков, никой друг!

Ох, отдъхнах си Гонзо остава! Дано да избута още два мача до дербито, че иначе не е ясно.