Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
storm написа:Вярно ,че съдията подпря едно рамо, ама дори и да не беше това дузпа.. със сигурност беше червен картон (2 жълти) .. Дори и с 11 човека нямаше как да надиграете Наполи според мен .. вид...
milan199440barca написа:Трудно се вадят изводи от подобен мач, най-вече защото играха 10 срещу 11. Този Япончик![]()
![]()
- що за футболист е това? Подобни играчи могат да докарат уволнение не на Раниери, а на Моуриньо и Капело взети заедно. Наполи имат доста добра програма. Срещат Ювентус чак в 11 кръг и нищо чудно да са първи на полусезона. За мен няма съмнение, че ще се борят за титлата.
durex написа:gilento93 написа:Изкарахте си яда на Болония,но Наполи направо ви го набива без вазелин на задна.Този сезон ако се класирате за ЛЕ ще е постижение според мен.
Ти гледа ли мача,че се изказваш неподготвен? Преди измислената дузпа която им дадоха и двата отбора играеха равностойно!
gilento93 написа:durex написа:gilento93 написа:Изкарахте си яда на Болония,но Наполи направо ви го набива без вазелин на задна.Този сезон ако се класирате за ЛЕ ще е постижение според мен.
Ти гледа ли мача,че се изказваш неподготвен? Преди измислената дузпа която им дадоха и двата отбора играеха равностойно!
Не го гледах мача но съдя по резултата.Може и да не е редно така но това си е мое решение.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта