Отлична тактика на Херо, прекрасно изпълнена от футболистите. Почти нямаше слаб елемент в цялата конструкция. За пръв път и то много ми хареса Яни Пехливанов. Показа, че и той може да се бори и да гони по целия терен. Пресата се изпълняваше от всички, а контраатаките бяха безупречни. Днес отборът бе като добре смазана машина. В края се поизмориха, но въпреки това не допуснаха сериозни опасности пред нашата врата.
Красивата победа днес още повече подсилва съмненията за загубата от Славия. Нито футболистите играха (или не искаха да играят), нито Херо предприемаше адекватни решения. Защо? Нямаше ни преса, нито нормални атаки, никакви контраатаки, безумни центрирания, неадекватни смени!!!!!! Не искам да коментирам противниците ни, но днес играта на Черно море бе с класа над играта на Славия от миналата седмица. Между впрочем, някой знае ли, взе ли някакво решение съдийската комисия по нашата жалба. Знам, че от БФС коментираха, че съдията бил правилно изгонил Фо-Поре, защото първия картон му го бил дал за оспорване на решението му, но Херо след това се изказа, че французинът е бил на 15 м от дузпата и действията след нея и няма как да ги е оспорил. Думите на Херо бяха, че има видеозапис, ще го предаде на медиите и до последно ще гонят правата си. В БФС бяха отложили заседанието на комисията за сряда -28.09., но не съм чул какво са решили????
01.10.2011 Черно море - Черноморец
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: 01.10.2011 Черно море - Черноморец
Направо ги смачкахме моряците.Нарочно не давам прогнози за мачовете на Черноморец че винаги се случва обратното.Справка мача със Славия.Затова вече ще пиша след края на мачовете. 

[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
Re: 01.10.2011 Черно море - Черноморец
К Димитров. И аз имам някакви съмнения или хайде по-нежно да го кажа - "неясноти" относно двубоя със Славия. Нямам никакво обяснение за играта ни тогава. Както и ти каза - в ОНЯ мач нямаше нищо от вчерашния.
Вчерашния: Толкова борба, стръв, преса, тактика, желание отдавна не бях виждал в наш ( Бургаски) отбор. Черно море е здрав отбор домакинстващ на изключително непригоден терен за футбол. Терен с малки размери, които може и да не комуникират със стандартите в това отношение. 103 х 67, но според мен и според феновете на морето е по-малък. Херо обаче настрои играта на момчетата и въпреки теснотията на терена, затормозяваща "разтварянето" на играта момчетата си използваха фланговете и от там си направиха всичко по - смислено. Абе въобще мач с добър сценарий на Херо изпълнен от добри артисти. Разбирай дословно и пряко.
ПС: Пармалат, къде се изгуби ?
Вчерашния: Толкова борба, стръв, преса, тактика, желание отдавна не бях виждал в наш ( Бургаски) отбор. Черно море е здрав отбор домакинстващ на изключително непригоден терен за футбол. Терен с малки размери, които може и да не комуникират със стандартите в това отношение. 103 х 67, но според мен и според феновете на морето е по-малък. Херо обаче настрои играта на момчетата и въпреки теснотията на терена, затормозяваща "разтварянето" на играта момчетата си използваха фланговете и от там си направиха всичко по - смислено. Абе въобще мач с добър сценарий на Херо изпълнен от добри артисти. Разбирай дословно и пряко.
ПС: Пармалат, къде се изгуби ?
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.