Препоръчвам филма на всеки, който е гледал и харесал някой от тези филми: "Бразилия", "Метрополитън", "1984" и "451 по Фаренхайт". С една дума - антиутопия!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Madridist написа:Аз лично не съм. Въпреки,че темата е за препоръчвани филми, аз ще ви кажа, един който напълно ме разочарова - "Priest". Отвсякъде хубави отзиви, и големите ми очаквания бяха разбити на пух и прах. Едни ефекти , но без никакъв интересен сюжет. Да не говорим, че аз като голям фен на филми с вампири, бях меко казано шокиран,като видях как бяха показани вампирите в този филм- [offtopic][/offtopic] На мен, това хич не ми прилича на вампир, а нещо средно между пришълец(с малко по-къса муцуна) и извънземно. Пълна простотия, въобще не го препоръчвам този филм.
Levski 1914 написа:
Препоръчвам филма на всеки, който е гледал и харесал някой от тези филми: "Бразилия", "Метрополитън", "1984" и "451 по Фаренхайт". С една дума - антиутопия!
Madridist написа:Мегън, така е. Но просто ми беше странно. Иначе последния хубав филм,който гледах и ми хареса е на .... Ал Пачинои се казва "Justice for all" (1979). Поне на мен ми беше доста интересен целия филм, Мегън ти ако не си го гледал, го направи задължително, защото е точно в твоята сфера - правото
megan fox написа:Levski 1914 написа:
Доста време мина откакто го гледах, ще си го изтегля да си го припомня. Доколкото помня филма ми бе харесал.
slomera написа:моста на кота612 или мост-невероятна югославо-германска продукция.истински филм.вече такива не се правят.
Потребители, разглеждащи този форум: Thsmith и 18 госта