Убийства и размирици в Катуница!Протест в 20:00ч

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

HristoX
Контакти:

Re: Убийства и размирици в Катуница!Протест в 20:00ч

Мнениеот HristoX » 30 сеп 2011 19:52

Без име написа:Ей бесен съм! Тия мръсни говеда наричащи се роми, той път са обрали прабаба ми, като въпреки че е с патерица са я бутнали на земята и са и взели парите! Ей ся, който циганин видя само да не са в групичка ще му смажа физиономията. С лопати тръгнали, ей, боклуци мръсни ... на протестите никакво мирно отношение !Насочвайте се към махалите и бийте всичко наред!

Помъчих се да преброя през последните 15-тина години колко пъти са влизали (най-често по среднощ) в къщи на село (Шуменско), където сама живее баба ми, която сега е на 83 г. - стигнах до 7/8, а кражбите от полето просто не могат да се изброят. Като си спомня какво беше това село само преди 20 г. и го видя сега направо ми се плаче. И все пак ситуацията там/тук не е от най-страшните - бих я оценил на 7 от 10, защото има села където е дори по-страшно. Гледам да не се поддавам на емоциите и наистина вярвам, че коренът на проблема не е в махалите.

Потребителски аватар
Labros
Контакти:

Мнениеот Labros » 30 сеп 2011 20:30

boglev написа:И тези снимки ги няма в българските новинарски сайтове:
http://foto.news.mail.ru/politics/620/7181/
http://foto.news.mail.ru/politics/620/7180/
http://foto.news.mail.ru/politics/620/7182/

Тук се пише само за безредици от страна на българите.

Ей сега ако изляза пред нас тупалка- да си изтупам килима, веднага ще ме лапнат и ще ме обвинят, че отивам в "Максуда" да бия цигани.
Снимките са показателни за положението у нас. Държавата в лицето на местните структури на управляващата групировка в комбина с хората на шефа на предизборния щаб на същата тая групировка, толерира заплахи за убийство и саморазправа с коренните жители на България, а ако същото това коренно население направи нещо в своя защита- лабут, арести, глоби, присъди, пробации и други щуротии. Комбината е заради предстоящите местни избори.
...по лицето ми усмивката е трайна, щото на сърцето ми не пише MADE IN CHINA !!!

1912

Потребителски аватар
balef

Фенове на ЦСКА и “Левски” заедно срещу ромите

Мнениеот balef » 30 сеп 2011 21:01

Фенове на ЦСКА и “Левски” ще се съберат на едно място заради инцидентите в Катуница. Представители на агитките на двата гранда ще протестират заедно в събота пред НДК. Първото шествие започва в 11:00 часа, следващото е планирано за 14:00 часа. Председателят на централния фенклуб на ЦСКА Димитър Ангелов – Дучето потвърди, че в 14:00 часа в събота ще бъде пред НДК, за да изрази гражданската си позиция. “Ние, феновете на ЦСКА, заставаме зад написаното на транспаранта преди няколко дни. Не искаме да сме чужденци в собствената си държава”, заяви Фен №1 на “червените”.

Шефът на фенклуба на “Левски” Владимир Владимиров – Гугутката също заяви, че ще бъде пред НДК в събота. “Не знам да има някакво обединение между двете агитки, но аз лично ще присъствам на това събитие. Всеки сам за себе си трябва да реши дали да подкрепи или не шествието”, заяви Владимиров./

masona84
Контакти:

Мнениеот masona84 » 30 сеп 2011 21:37

Съпругата на Кирил Рашков се изпика пред “Паспортна служба”
Жената на Кирил Рашков подала документи за международен паспорт

Половинката на арестуваният ромски "монарх" Кирил Рашков- Костадинка е втрещила неколцина служители на сектор "Български документи за самоличност" в Пловдив, като се изпикала до служебния вход на сградата.

В четвъртък вечерта "царската особа" запретнала поли и клекнала до семейния ван със софийска регистрация, с който била пристигнала, пише "Марица".

Вчера Костадинка е подала документи за международен паспорт, тъй като старият й бил невалиден съобщиха наши източници. На този етап тя нямала намерение да напуска страната, категорични са запознати.

Това не е първата подобна проява на Рашкова. На 19 декември 2008 г. Костадинка е задържана на летище "Орли" от френски полицаи, минути след като е преджобила пътник. Пред очите на шокирани ченгета, "царицата" кляка и се изхожда. Междувременно сръчно пъха във вагината си пачка пари и златно бижу.

По-късно при обиска от нея са извадени близо 900 евро и верижка с тегло 12 грама. Костадинка е изправена пред френския съд три дни по-късно, осъдена на 3 месеца затвор и получава забрана да влиза във Франция за срок от 10 години.

Според запознат и тя е контролирала група джебчийки, които работели за фамилията. Пред магистратите обаче казва , че е клептоманка и дори показва медицински документи. Костадинка има и "жълта книжка", макар че според хора от Катуница всичко й е наред. Преди няколко години тя направи опит за самоубийство, като се хвърли в Гребния канал. Две момчета, които тичаха по базата обаче я спасиха. Рашкова посегна на живота си , няколко месеца преди синът й Иван да почине от рак.

А така пазете ги те ще ви пикаят на........

Потребителски аватар
Labros
Контакти:

Мнениеот Labros » 30 сеп 2011 21:54

Да се издири чиновника, който е дал резолюция, подпис и печат, за издаване служебна карта на полицията на шмекера Кирил Циганина и да се предаде на съда. Но преди това да бъде вързан на стълб на центъра на Пловдив и всеки, който мине да го храчи. Само заради това, че са допуснали такъв продажен чиновник да работи в МВР, началника на ОДП Пловдив Тодор Чонов, началника на РПУ- Асеновград, министъра на вътрешните работи и главния секретар на МВР, трябва да си подадат оставките и да си понесат наказателната отговорност. В този детайл се крие срастването на държавата с мафиотизирани етнически структури. Но живеем в ненормална държава... живеем си в България.
...по лицето ми усмивката е трайна, щото на сърцето ми не пише MADE IN CHINA !!!

1912

Потребителски аватар
***cska***
Контакти:

Мнениеот ***cska*** » 30 сеп 2011 22:52

Днес 30.09.2011 в гр.Радомир е страшно!
Не прочетох абсолютно никъде и в която и да е медия нещо по въпроса!
По обяд са били смляни от бой 30тина мангафари,в следствие на което,от циганската махала са се вдигнали на бунт около 200 мангали,въоражени с кой каквото докачи,тръгват към центъра на града.Ответната реакция не закъснява,и + всички надигнали се Радомирци,в града идват сума ти рокери от Перник.
Резултат:Радомир е окопиран от патрулки,включително от Софийски.
ПОЛОЖЕЖЕНИЕТО Е КРИТИЧНО!!!
Не е нужно да работиш в аптека, за да бъдеш заобиколен от капути!

samobotev
Контакти:

Мнениеот samobotev » 30 сеп 2011 23:04

Снощи в Стамболийски имаше размирици и бой между цигани и българи завършил с дузина чупени тикви и поне още толкова ареста.

Потребителски аватар
CSKARCHETO-BS
Контакти:

Мнениеот CSKARCHETO-BS » 30 сеп 2011 23:12

***cska*** написа:Днес 30.09.2011 в гр.Радомир е страшно!
Не прочетох абсолютно никъде и в която и да е медия нещо по въпроса!
По обяд са били смляни от бой 30тина мангафари,в следствие на което,от циганската махала са се вдигнали на бунт около 200 мангали,въоражени с кой каквото докачи,тръгват към центъра на града.Ответната реакция не закъснява,и + всички надигнали се Радомирци,в града идват сума ти рокери от Перник.
Резултат:Радомир е окопиран от патрулки,включително от Софийски.
ПОЛОЖЕЖЕНИЕТО Е КРИТИЧНО!!!

Бой тяхната мама

urkoto

Мнениеот urkoto » 30 сеп 2011 23:20

samobotev написа:Снощи в Стамболийски имаше размирици и бой между цигани и българи завършил с дузина чупени тикви и поне още толкова ареста.

Къде е това Стамболийски?
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

Потребителски аватар
Blagoy
Контакти:

Мнениеот Blagoy » 30 сеп 2011 23:26

Близо до Пловдив.
[center]Изображение[/center]

Върни се в “Архив”