Левски-Локо Сф , 8 кръг на А група
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: Левски-Локо Сф , 8 кръг на А група
Наско и Мьри обратно у дома 4ас по скоро за доброто на отбора и БАТКОВ ВЬН да продава клуба ако не пак да се маха ако трябва като ботев ще трьгнем Левски над вси4ко Вьн доносниците от отбора
- santiliana
Точно както и казах след мача с Лудогорец- сектор В ще бъде затворен за зрители.Типично по Батковски.Ще могат да присъстват само доверените и платени поддържници на тяхната кауза с ГИ- да продължат да копаят гроба на обичания от толкова много хора отбор.
Помнете ми думата- този мач го взимаме категорично, просто защото другите са безумно слаби в този момент.А и адвоката все пак си "върза гащите" за всеки случай, да не стане някой гаф, като раздаде днес пари на играчите си.Подобно като преди мача с Литекс. И те ще играят нахъсано, ще видите.Всъщност, проблемите са много комплекси при нас. От една страна слабия треньор, от друга- липсата на мотивация у играчи, от трета- алчността на УЖ собственика на тима...
И не случайно той плаща в навечерието на мача- защото тези играчи могат да побеждават и без треньор, стига да имат желание за игра.Някой прави сечено като не играе на 100%, то е достатъчно да са 2-3 от титулярите.И като прибавим, че други 5-6 не са за този отбор- ето отговора на причината за 5-то място в класирането...
А Гонзо- горкичкият- той със същия успех може да кара и подводница.Там даже има по-голяма вероятност да успее, защото океана е доста голям и има вода за всички
Помнете ми думата- този мач го взимаме категорично, просто защото другите са безумно слаби в този момент.А и адвоката все пак си "върза гащите" за всеки случай, да не стане някой гаф, като раздаде днес пари на играчите си.Подобно като преди мача с Литекс. И те ще играят нахъсано, ще видите.Всъщност, проблемите са много комплекси при нас. От една страна слабия треньор, от друга- липсата на мотивация у играчи, от трета- алчността на УЖ собственика на тима...
И не случайно той плаща в навечерието на мача- защото тези играчи могат да побеждават и без треньор, стига да имат желание за игра.Някой прави сечено като не играе на 100%, то е достатъчно да са 2-3 от титулярите.И като прибавим, че други 5-6 не са за този отбор- ето отговора на причината за 5-то място в класирането...
А Гонзо- горкичкият- той със същия успех може да кара и подводница.Там даже има по-голяма вероятност да успее, защото океана е доста голям и има вода за всички

от zlobul на 27 Сеп 2011 09:44
От сега мога да ви кажа какво ще стане . Николайчо пак ще ни реанимира с некоя измислена победа , а говньо ще си разправя същите глупости след мача .София-запад ще направят заслон на предателите за сетен път , както са го правили винаги .
С две думи искам да ви кажа , че с викане "ОСТАВКА " , няма да стане , сектори ще затварят , ще пуснат копоите си -наркотрафиканти за да внасят респект .
Бях направил една тема " Кампания -пуст стадион" още след мача с търнава , но повечето от вас решиха да дадат кредит на доверие на тара и говньо и така всичко отиде по дяволите ....даже за този период записахме още няколко срамни мача .
============================================
това със затварянето на сектора може даизненада само тъпоглавите овце , които все още вярват на тара .
аз лично предполагах , че тара ще се застрахова с нещо такова , затова го написах още преди 3 дена това
От сега мога да ви кажа какво ще стане . Николайчо пак ще ни реанимира с некоя измислена победа , а говньо ще си разправя същите глупости след мача .София-запад ще направят заслон на предателите за сетен път , както са го правили винаги .
С две думи искам да ви кажа , че с викане "ОСТАВКА " , няма да стане , сектори ще затварят , ще пуснат копоите си -наркотрафиканти за да внасят респект .
Бях направил една тема " Кампания -пуст стадион" още след мача с търнава , но повечето от вас решиха да дадат кредит на доверие на тара и говньо и така всичко отиде по дяволите ....даже за този период записахме още няколко срамни мача .
============================================
това със затварянето на сектора може даизненада само тъпоглавите овце , които все още вярват на тара .
аз лично предполагах , че тара ще се застрахова с нещо такова , затова го написах още преди 3 дена това
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !
Победа за Левски.Локо-то имат по-слаб треньор от нас ( което изглежда, наистина невероятно )
Ще ми е интересно, дали Гаджев ще вкара пак с някой далечен удар и кои, ще са централните ни защитници, в това дерби
Ще ми е интересно, дали Гаджев ще вкара пак с някой далечен удар и кои, ще са централните ни защитници, в това дерби

- santiliana
ами лево бегче?
а дясно крилце?
а център нападател?
а дясно крилце?
а център нападател?
Santiliana,за изброените от теб позиции не знам, но поне според мен, защитата ни е трагична.И Ясен, и Гонзо не разбраха, че мястото на Грийн е в центъра на терена, а не на защитата.Милиев и Иво Иванов ги минават всеки мач като малки гари, а Старокин е безкрайно неоринтиран.
Срещу Локо-то, трябва да се пробват и други варианти

- santiliana
would написа:Santiliana,за изброените от теб позиции не знам, но поне според мен, защитата ни е трагична.И Ясен, и Гонзо не разбраха, че мястото на Грийн е в центъра на терена, а не на защитата.Милиев и Иво Иванов ги минават всеки мач като малки гари, а Старокин е безкрайно неоринтиран.
трагични сме почти във всички постове, но като че ли в защита сме безумно зле.Левски винаги се е славел с добра защита, която в много случаи е била гръбнак и за нац.отбор.Иво, Данчо,Орлин са играчи, които просто нямат място да се навъртат около Герена, камо ли да са играчи на Левски.А за Огнянов и хМариян просто е безсмислено да говорим...
- Unforgiven_M
- Контакти:
Левски ще победи с 2-0. Изглежда невероятно, на фона на играта на отбора, но Локо са по-зле...
- blue magic
- Контакти:
Аз не мога да разбера как някои намират че загубата от Лудогорец "не била унизителна"!?! Не само че е унизителна, но и за мен това бе мачът, след който трябваше да се потърси сметка на играчите и треньорите за безобразния старт в шампионата. След мачовете с Миньор и Литекс реших, че отборът излиза от кризата, но провалът срещу разградското недоразумение (това е точното определение на този отбор) ме опроверга. Какъв отбор е Лудогорец - със "звезди" като Миро Иванов и Бадема ли? Започваме да играем като селяните - тук бием всички, а навън треперим и обикновено губим. Че ако не беше Пламен Илиев отивахме на разлика! И хич да не ми се снимат за разни тъпи календари, а да се стегнат и мобилизират - следващият загубен мач ще означава поредния провален шампионат.
Ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!