FIFA 12 ИЗЛЕЗЕ !!!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

venom

Re: FIFA 12 ИЗЛЕЗЕ !!!

Мнениеот venom » 29 сеп 2011 17:58

На фифата много лесно се тича с топката, чак е нереално. ПЕС е по-добър, там целия отбор се придвижва супер яко от атака в защита и обратно, освен това вече могат да се контролират по двама - трима играчи едновременно да търсят празни пространства, а на фифата отбора се движи дървено като в предните версии.

Потребителски аватар
Уейн Рууни
Контакти:

Мнениеот Уейн Рууни » 30 сеп 2011 11:16

http://prikachi.com/images/377/3875377D.png - защо пише така? всичко, дума по дума инсталнах!
[center]Левски, Милан

[center]Кой ли отбор е с 26 титли, 25 купи, 13 златни дубъла, и 3 требъла?[/center]

Потребителски аватар
Joro_Barca
Контакти:

Мнениеот Joro_Barca » 30 сеп 2011 16:55

Може ли да се играе Онлайн и ако може пак ли с програмта ГеймРенджър като на Фифа 2011 ? ;)
Изображение

Потребителски аватар
McLovin
Контакти:

Мнениеот McLovin » 30 сеп 2011 17:12

LSFC 1914 написа:Няма да доживеем EA да сложат Левски и ЦСКА във фифата :cry:

а слагат отбори от 4 дивизия на Англия :shock:

Има ги, най-малкото защото всеки мач имат повече публика от нашите жалки грандове. Има ги защото отборите милеят за публиката си и знаят, че без тях няма как да съществуват. Тук са за да перат пари и пълнят джобовете на собствениците... Има ги и защото целта на играта е Великобритания. Там хората ще си я купят и съответно им предлагат продукт, който да им хареса. Колко от нас ще дадат 100лв за компютърна игра?
venom написа:На фифата много лесно се тича с топката, чак е нереално. ПЕС е по-добър, там целия отбор се придвижва супер яко от атака в защита и обратно, освен това вече могат да се контролират по двама - трима играчи едновременно да търсят празни пространства, а на фифата отбора се движи дървено като в предните версии.

:lol: :lol: :lol: Ок, играй си ПЕС. Дори няма да си правя труда да коментирам...

Joro_Barca написа:Може ли да се играе Онлайн и ако може пак ли с програмта ГеймРенджър като на Фифа 2011 ? ;)

Май и с Гейм Рейнджъра няма да стане. До колкото виждам са го направили да става само през свързване със сървърите на ЕА и от там да си намериш дружката с която да играеш...
"За какво ми е публика, футбол трябва да се изграе при закрити врати! Футболът е изкуство!"

"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 30 сеп 2011 21:19

Откъде се оправят контролите ?

Потребителски аватар
fr3ak_boy
Контакти:

Мнениеот fr3ak_boy » 30 сеп 2011 23:19

LaRgO написа:Откъде се оправят контролите ?

В менюто в играта от настройки и избираш настройки на контролера. :)
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.

Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 01 окт 2011 00:11

fr3ak_boy написа:
LaRgO написа:Откъде се оправят контролите ?

В менюто в играта от настройки и избираш настройки на контролера. :)

Благодаря! :)

Потребителски аватар
mironi88
Контакти:

Мнениеот mironi88 » 01 окт 2011 18:24

Въпрос (елементарен за повечето ви предполагам) - в Замунда в инструкциите как да инсталираме играта под номер 3 следния надпис :
3. Инсталирайте всичко от папка __Installer, намираща се в инсталационната директория на играта (DirectX, Visual C redist и .NET Framework).
Въпросът ми тези програми трябва отделно да си ги изтегля и да си ги инсталирам или някъде из всичките тези папки и директории на ФИФА-та ги има и оттам трябва да отметна нещо за да си се инсталират нещата сами.
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 01 окт 2011 20:11

mironi88 написа:Въпрос (елементарен за повечето ви предполагам) - в Замунда в инструкциите как да инсталираме играта под номер 3 следния надпис :
3. Инсталирайте всичко от папка __Installer, намираща се в инсталационната директория на играта (DirectX, Visual C redist и .NET Framework).
Въпросът ми тези програми трябва отделно да си ги изтегля и да си ги инсталирам или някъде из всичките тези папки и директории на ФИФА-та ги има и оттам трябва да отметна нещо за да си се инсталират нещата сами.

След като инсталираш играта влизаш в папка FIFA 12. След това влизаш в папка __Installer. В нея има една папка directx, влизаш в нея и там има две папки. Влизаш в папка redist и в нея има файл DXSETUP.exe - инсталираш го.
После се връщаш на папка __Installer и влизаш в папка dotnet. След това, влизаш в папката, която ти се показва. После ти се появяват две папки и влизаш в папка redist. В нея има само един файл и го инсталирваш.
Пак се връщаш на папка __Installer и отваряш папка "vc". Показва ти се една папка, влизаш в нея и после влизаш в папка redist. Там има два файла - vcredist_x64 и vcredist_x86 и според windowsа ти инсталирваш един от двата файла. Това е по тази точка.

Потребителски аватар
mironi88
Контакти:

Мнениеот mironi88 » 01 окт 2011 21:43

Eminem написа:
mironi88 написа:Въпрос (елементарен за повечето ви предполагам) - в Замунда в инструкциите как да инсталираме играта под номер 3 следния надпис :

След като инсталираш играта влизаш в папка FIFA 12. След това влизаш в папка __Installer. В нея има една папка directx, влизаш в нея и там има две папки. Влизаш в папка redist и в нея има файл DXSETUP.exe - инсталираш го.
После се връщаш на папка __Installer и влизаш в папка dotnet. След това, влизаш в папката, която ти се показва. После ти се появяват две папки и влизаш в папка redist. В нея има само един файл и го инсталирваш.
Пак се връщаш на папка __Installer и отваряш папка "vc". Показва ти се една папка, влизаш в нея и после влизаш в папка redist. Там има два файла - vcredist_x64 и vcredist_x86 и според windowsа ти инсталирваш един от двата файла. Това е по тази точка.

Много мерси (за съвета,който помогна и за това, че благодарение на поста ти пак имах удоволствието да видя пилЪта в подписа ти :lol:)
Сега вече имам друг проблем на дневен ред - контролите.Намерих къде и как да ги настроя, но не знам кво стана, че като си направих "s" да си ми е нормален пас по земя, онези почнаха да си подават, когато си искат. Не знам това от геймплея ли е или просто съм дал на "s" грешната насока. Също така не мога да набарам как функцията да си смениш активния играч се подвизава на английски в менюто та да си го направя да ми е space.Ако ти е възможно помогни.Накратко даже ще ти напиша как искам да са ми разположени основните функции:
- A - пас по въздух/шпагат
- S - пас по земята
- D - шут/отнемане на топката/игра с глава
- W - с него на последната Фифа, която играх пусках едни такива интересни извеждащи пасчета.
- Е - спринт
- Space - сменяш активния играч
Ако има някои други важни, които с течение на Фифите са полезни да се знаят можеш да добавиш също.Мерси пак.
ИзображениеИзображение

Върни се в “Игри и забавления”