Убийства и размирици в Катуница!Протест в 20:00ч
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Chelsea Forever
- Контакти:
- Локомотив1926
- Контакти:
Re: АНКЕТА: Какво е мнението ви за БТВ като медия ?
БТВ е продажна турско-циганска телевизия, която заема антибългарски позиции, дано фалира колкото се може по-бързо !
Гледам отговор 2 набира гласове, та ми е интересно тези, които са го избрали дали ще се аргументират? 

Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !
- Ванко_Ултраса
- Контакти:
Тази телевизия е лакей на властта
Изключително манипулативна медия...аз ще се причисля към тези, които ще я изтрият от списъка с каналите, които са запаметени на ТВ-то и повече вкъщи няма да се гледа.
Тая Свирколюба...Господ да ми прости, но прилича на травестит в лицето.
Няма по отлбъскващо същество от тази грозница...не знам за Вас ,ама аз като й видя напудрената физиономия и почва да ме свива стомаха.
За мен лично е платен и пристрастен журналист, който знае с кого да си ляга.

Изключително манипулативна медия...аз ще се причисля към тези, които ще я изтрият от списъка с каналите, които са запаметени на ТВ-то и повече вкъщи няма да се гледа.
Тая Свирколюба...Господ да ми прости, но прилича на травестит в лицето.
Няма по отлбъскващо същество от тази грозница...не знам за Вас ,ама аз като й видя напудрената физиономия и почва да ме свива стомаха.
За мен лично е платен и пристрастен журналист, който знае с кого да си ляга.

- KategorieC
- Контакти:
Ванко_Ултраса написа:... който знае с кого да си ляга.
Eто отговор на твоят въпрос:

Iustitia non novit patrem nec matrem, solam veritatem spectat!
Поръчкова, манипулативна и рекетьорска телевизия. От самото си създаване винаги е била нагъзена към всяка една власт. Реалният собственик на БТВ - бившето ченге от УБО Красимир Гергов /зет на генерал от ДС/ обича да пуска отвреме навреме мръснички материали срещу бизнес-конкуренти или да извива ръцете на рекламодателите, монополизирайки рекламния пазар в България през последните 15 години - нещо, за което никоя власт досега не му е потърсила сметка. Явно добре си постила при всички досегашни правителства.
UltraBlue написа:Гледам отговор 2 набира гласове, та ми е интересно тези, които са го избрали дали ще се аргументират?
Техни хора се регистрират и гласуват така.
Реалният собственик на БТВ - бившето ченге от УБО Красимир Гергов /зет на генерал от ДС/
Очилатия мазник е и президент на българската голф асоциация. Само по Боклук ТВ дават репортажи и информация за тази тъпа игра (това не е спорт!). Изпра сума ти пари чрез голф хотели и игрища, държи монопол в/у рекламния бизнес у нас и щрака с пръсти.
...по лицето ми усмивката е трайна, щото на сърцето ми не пише MADE IN CHINA !!!
1912
1912
- Red Warrior
- Контакти:
KategorieC написа:Ванко_Ултраса написа:... който знае с кого да си ляга.
Eто отговор на твоят въпрос:

Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
- Red Warrior
- Контакти:
Колкото до анкетата е ясно - номер 1 

Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
Ей сега могат да ни арестуват че не харесваме тази телевизия,някой чете и бди за телевизията на всички власти,какво да направим като нея гледаме насила ли ще ни накарат.След случая в Катуница твърдо не гледам БоклукТВ.