Убийства и размирици в Катуница!Протест в 20:00ч
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: АНКЕТА: Какво е мнението ви за БТВ като медия ?
лол, май имаме човек, свързан с тази телевизия, който следи форума 

Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !
- Levski 1914
- Контакти:
UltraBlue написа:лол, май имаме човек, свързан с тази телевизия, който следи форума
БТВ е незаслужено упреквана, за мен тя си остава най-добрата, влиятелна и професионална медия в България !
Някой е пуснал глас за отговор №2

"You want to know how I did it? This is how I did it, Anton: I never saved anything for the swim back." /Vincent/

Странни вузможности за гласуване... гледам ги, имат добри попадения. Като цяло по 6-стобалната им пиша 4-ка. По 10-балната им пиша 5-ца. Имат добри предавания и български филми. Имат обаче и турски серияли НОН СТОП... Не сме се освободили от Турско иго толкова отдавна, и на Българина му и малко неприятно... даже не малко. Неможем точно ние да претендираме за добруване с Турция при положение какво са ни сторили... Самоче медията е Американска, и собственика и грам не го брига. Ако е ефтино значи ще ги купуваме и пускаме...
За да има прамяна трябва да се вдигнат самите журналисти и хората работещи в медията. Ние нищо неможем да направим. А не Слави и Бенатова и екип Новини да обеснява , колко европеиснка и професконална медия са. Важно е мнението на народа, а то не е много положително. Казват реитинга , когато са пуснали ново предаване и сички са го гледали. Защо сега не излезнат от БТВ новините и не ни кажат какъв е реитинга им за последните дни... или биха казали, че имаме безпрекословна вяра в тях... БТВ даде професионален път на Слави и екипа му и това е супер , но 11 години по-късно, медията предимно ни залива с турски сериали , а тои явно не се вълнува. Иначе се бори за правдата и българщината. ДА има български продукции но на фона на Турските , направо се размиват...
Иначе , неискам чак да фалират, немога да кажа , че не ги следя...доста старанно формулирани възможности за гласуване...
По скоро сложете оценки от 1 до 10
За да има прамяна трябва да се вдигнат самите журналисти и хората работещи в медията. Ние нищо неможем да направим. А не Слави и Бенатова и екип Новини да обеснява , колко европеиснка и професконална медия са. Важно е мнението на народа, а то не е много положително. Казват реитинга , когато са пуснали ново предаване и сички са го гледали. Защо сега не излезнат от БТВ новините и не ни кажат какъв е реитинга им за последните дни... или биха казали, че имаме безпрекословна вяра в тях... БТВ даде професионален път на Слави и екипа му и това е супер , но 11 години по-късно, медията предимно ни залива с турски сериали , а тои явно не се вълнува. Иначе се бори за правдата и българщината. ДА има български продукции но на фона на Турските , направо се размиват...
Иначе , неискам чак да фалират, немога да кажа , че не ги следя...доста старанно формулирани възможности за гласуване...
По скоро сложете оценки от 1 до 10
[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]
- ***cska***
- Контакти:
Поради авария (прекъснат оптичен кабел),цял ден съм без нет и слушах радио Гонг.
И така в обедната емисия на спортните новини ме удари гръм от ясно небе - Радуканов уволнен!!!
Новината била изтекла по Истанбул ТВ!Изпрасках си главата в стената и недоумявайки на коя галактика се намирам,обиколих стаята 200 пъти незнаещ в коя посока да тръгна.
Преди малко нета ми дойде,и ооо'чудо(не били компютри а компоти.....)!
БТВ ВЕЧЕ НЕ ФИГУРИРА В СПИСЪКА МИ С ТВ.КАНАЛИ!
И така в обедната емисия на спортните новини ме удари гръм от ясно небе - Радуканов уволнен!!!

Преди малко нета ми дойде,и ооо'чудо(не били компютри а компоти.....)!

БТВ ВЕЧЕ НЕ ФИГУРИРА В СПИСЪКА МИ С ТВ.КАНАЛИ!
Не е нужно да работиш в аптека, за да бъдеш заобиколен от капути!
Levski 1914 написа:UltraBlue написа:лол, май имаме човек, свързан с тази телевизия, който следи форумаБТВ е незаслужено упреквана, за мен тя си остава най-добрата, влиятелна и професионална медия в България !
Някой е пуснал глас за отговор №2![]()
![]()
Аз гласувах за 3 ! Да не ме обвините

[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
Отговор 1.
Телевизията, в която работят всичко друго, но не и журналисти. Едната част са бездарни и некадърни, другата са дискредитирани като пълни непрофисионалисти от работата си в други медии.
Телевизията, в която работят всичко друго, но не и журналисти. Едната част са бездарни и некадърни, другата са дискредитирани като пълни непрофисионалисти от работата си в други медии.
...по лицето ми усмивката е трайна, щото на сърцето ми не пише MADE IN CHINA !!!
1912
1912
Лъжите се хранят от ръката на "Сентръл юропиън медиа ентърпрайсиз" (Central European Media Enterprises Ltd. е вертикално интегрирана медийна компания, създадена през 1994 г. по идейна разработка Държавния департамент на САЩ и под пряко наблюдение на ЦРУ специално за Централна и Източна Европа с пропагандна цел. Официален собственик - магната Роналд Лаудер . Известен еврейски политически мошеник и агент на Мосад. Дял от 31% в нея притежава американската корпорацията "Тайм Уорнър". Компанията е офшорка, регистрирана в Бермуда. По подобие на друг еврейско/американски агент и мошеник -унгарският евреин Дьорд Шороши /известен като Джордж Сорос/ и неговите многобройни пипала като "Отворено общество" , Хюман райтс уоч" , "Бълг. Хелзинкски комитет" и т.н. Лаудър прокарва политиката на Сащ за Центр. и Източна Европа. Фалиралите крадливи американски крадливи копелдаци винаги са използвали политика на поддържане на точки на напрежение във всяка зона на своите интереси, с цел насаждане на нестабилност и при нужда - разпалване на локални конфликти , било на етническа , расова, междуплеменна и др. основа , чрез която да контролират района и при удобен момент да използват за предтекст за пряка военна намеса. Сащ не се поколебаха да изсерат на Балканите , в сърцето на Европа две изкуствени мюсулмански държави , няма да се поколебаят да изсерат и трета. Ето защо , стреснати и изплашени и Президента и Премиера на България тичат като обезумели да гасят пожара на етническото противопоставяне, което подлите задокеански копелета само и чакат.
според бтв всички които сме срещу нея са платени,лумпени,идиоти и т,н хора в нетрезво състояния.истината е че в тази телевизия не работи нито един българин-турски гейове като юксел кадриев,сръбски курви-ани салич,еврейски травестит-бенатова,арменски печалбари-хикемян но не и българи
защо феновете на локо харесват коко динев,а митьо-пищове не-и двамата са богати,известни, дебели,имат много жени около себе си и порят женичките си като риби?ами явно феновете на локо не харесват митьо пищова ,защото не обичат джакузитата
Смешна телевизия
Отговор №1. Имам и един въпрос: в сряда пътувах по време на Челюсти по Дарик, не можах да слушам цялото предаване, защото радиото се губеше. От къде да го изтегля, за да го чуя цялото? Останах с впечатление, че Диана Найденова се държеше като Бенатова.