Евертън - Ливърпул 01.10.2011, 14:45 ч.
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- m.unaited forever
- Контакти:
Re: Евертън - Ливърпул 01.10.2011, 14:45 ч.
Тоя мач е твърда единица !! 2:1
[rimg]http://33.media.tumblr.com/1b7000e73e593eb4359e2120e518a1e8/tumblr_n3zonb8ahn1tvlp0no3_250.gif[/rimg]
- slash1912
- Контакти:
suareshampion написа:Btovfan80 написа:suareshampion написа:евъртън не са нищо особено в момента и мисля,че имаме сили да ги победим.прогноза 1-2( Суарес,Джерард)
Такова твърдение не може да се отнася за дерби мач! Те и Ливърпул не бяха нищо особено миналия сезон, ама биха Юнайтед с 4:1! Като се има предвид, че са и гости - аз прогнозирам Х.
да ти кажа за мен едно време искрата в това дерби беше много по голяма ,сега гледам на този мач просто като поредното ни гостуване..не мисля ,че играчите на евъртън ще са примерно повече мотивирани срещу нас ,отколкото бяха едни стоук или тотнъм..разбира се ,че малко или много този мач ще е по различен и за двата отбора ,но исках да кажа ,че на тоя етап в англия вече има доста мачове,които не са дербита а изглеждат като такива ,като имаме предвид с какъв заряд и каква страст се хвърлят отборите
Едно градско дерби никога не може да бъде "поредното гостуване"!!!Казвам ти го като фен на Ботев Пловдив.Краля също мисли така:
„Този двубой все още е толкова екзалтиращ и желанието да спечелим е същото като преди. Не мисля, че сблъсъкът с Евертън е за загубил блясъка си.“
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]
- slash1912
- Контакти:
ogrizko написа:мирише ми на 4:1 за Евертън
може и 4:2 като се замисля..
Замисли се още малко и провери кога Евертън са вкарали 4 гола в един мач на Ливърпул!
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]
slash1912 написа:ogrizko написа:мирише ми на 4:1 за Евертън
Замисли се още малко и провери кога Евертън са вкарали 4 гола в един мач на Ливърпул!
мога да ти кажа точно до час..... 01.10.2011г. в 16.35ч.

- slash1912
- Контакти:
ogrizko написа:slash1912 написа:ogrizko написа:мирише ми на 4:1 за Евертън
мога да ти кажа точно до час..... 01.10.2011г. в 16.35ч.
Сложи 1000 лв.на точен резултат в Еврофутбол и снимай фиша тогава.

Не обичам да давам прогнози преди мач на Ливърпул, въпреки че винаги вярвам в победата на любимия отбор... Колкото до стартовия състав - според мен би било по-добре ако Стиви влезе като резерва в хода на мача, според неговото развитие, защото така или иначе едва ли ще може да издържи цял мач. При това положение на върха на атаката очаквам Анди Керъл, а зад него Луис Суарес. Едва ли някой може да каже на 100% дали Кайт или Хендо ще бъде титуляр и всеки си има своите доводи в едната или другата посока - в това отношение вярвам на преценката на мениджъра. В защита обаче ми се иска да видя Коатес на мястото на един от двамата посочени като титуляри от колегата... там са ни проблемите... напред е добре 

[center]

Walk on with hope in your heart and YNWA! YNWA!!![/center]

Walk on with hope in your heart and YNWA! YNWA!!![/center]
slash1912 написа:Сложи 1000 лв.на точен резултат в Еврофутбол и снимай фиша тогава.
защо мислиш, че залагам пари на мачове..... освен туй не съм сигурен 4:1 или 4:2.... и най-накрая може и да нямам толкоз пари, колкото ме караш да заложа.... ако все пак държиш да заложа, ще ми дадеш ли 1000лв. назаем, ако спечеля ще те почерпя

- liverpool96
- Контакти:
RedMagic, защо поставяш Фил Невил на лявото крило?
Играе като бек или дефанзивен полузащитник. Тъй като Артета беше продаден на Арсенал, Мойс го сложи редом до Фелаини. Тим Кейхил е контузен, а Шеймъс Колмън е флангови играч, не дефанзивен полузащитник.
П.С. Моля, нека пишат хора, чиито мнения са обективни. Защото феновете на отбора едва ли искат повече спорове, а и да не намесваме модераторите.

П.С. Моля, нека пишат хора, чиито мнения са обективни. Защото феновете на отбора едва ли искат повече спорове, а и да не намесваме модераторите.
liverpool96 написа:RedMagic, защо поставяш Фил Невил на лявото крило?Играе като бек или дефанзивен полузащитник. Тъй като Артета беше продаден на Арсенал, Мойс го сложи редом до Фелаини. Тим Кейхил е контузен, а Шеймъс Колмън е флангови играч, не дефанзивен полузащитник.
Мисля че Кехил е напълно готов за мача(за съжаление).
Bill Shankly : "If you can't support us when we lose or draw, don't support us when we win."
1-1
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.
Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.