От колкото и кладенци да носите вода малкия Волекс е неконкурентен на тази цена , пък и се пише че сега бил в промоция иначе ще е по-скъп . Просто няма начин за тия пари да предпочете човек (не само българин а всеки европеец) китайския Волекс пред КИА, Хюндай, Шеви, Рено, Форд, Опел,Фиат а според мен дори и Дачия . Да не мислите че китайския Волекс ще е с по-хубави пластмаси и салон или пък ще вози по-добре от Дачията ?
Според мен Хувъра е доста конкурентен но малкия Волекс ме съмнява да има успех .
Автомобилите на Литекс Моторс - хит на Пловдивския панаир
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Автомобилите на Литекс Моторс - хит на Пловдивския панаир
Red_Pride написа:видях на живо за кво става на въпрос и мога да кажа че са пълни кочинипо добре да си взема една лада 1500 и да си я карам
Видял си на баба си п-та.
Тони Шумахер написа:Преди около година и половина за други .........доста по-евтини цени се пишеше , ама нейсе ! 30 бона за джипа са си множко....!
Хайде сега ще искаш да ви ги подаряват. Направете вие нещо бе говедо=чорбарски келеши. Манйка ви пуберска за нищо не ви има освен да си изливате злобата.
Pichichi написа:Джипа е много по-добре изглеждащ от този на Дачия но и много по-скъп. Волекса е с направо нереална цена , според мен няма шанс - 16 000 лв. за такава малка кола . Примерно Шеви Авео е под 16 000 и то седана който е доста по-голям автомобил от Волекс и пак е китайски ако не се лъжа , а пък хечбек версиите са по 14 000 лв. Дачия Сендеро май беше малката мисля (която също е по-голяма от Волекс) е към 12 000 лв . С тази цена гонят Корса,Фиеста,Клио.
Цената на Шевролет Авео започва от 21 612 лв драги.
Важно е да се знае от колко време тези китайци произвеждат коли. Японците са тръгнали по същият начин след 2-та световна, но са им трябвали 15-20 години докато стигнат някакво качество и чак през 80-те станаха конкурентно способни на европейските и американските.
105 години / 4 поколения ботевисти!
- bobonikolov
ilian12 написа:Важно е да се знае от колко време тези китайци произвеждат коли. Японците са тръгнали по същият начин след 2-та световна, но са им трябвали 15-20 години докато стигнат някакво качество и чак през 80-те станаха конкурентно способни на европейските и американските.
Ами Грейт уол е първата частна компания в Китай и започва функционирането си през 1976 година,но от началото на 90-те е първата частна китайска компания за производство на автомобили,излязла на хонгконгската борса...
houlta написа:Pichichi написа:Джипа е много по-добре изглеждащ от този на Дачия но и много по-скъп. Волекса е с направо нереална цена , според мен няма шанс - 16 000 лв. за такава малка кола . Примерно Шеви Авео е под 16 000 и то седана който е доста по-голям автомобил от Волекс и пак е китайски ако не се лъжа , а пък хечбек версиите са по 14 000 лв. Дачия Сендеро май беше малката мисля (която също е по-голяма от Волекс) е към 12 000 лв . С тази цена гонят Корса,Фиеста,Клио.
Не знам откъде имаш това инфо но в момента София Ауто продават китайските Шеви Авео Седан с климатик,ABS и металик за 15 800 лв. !!!
Официална оферта на сайта им :
Chevrolet Aveo S 1.2 (84 к.с.) – 14 210 лв. с ДДС/Хечбек (ABS, климатик,1 въздушнa възглавница
CD MP3 плейър с 4 тонколони)
Chevrolet Aveo S 1.2 (84 к.с.) – 14 390 лв. с ДДС/Хечбек (ABS, климатик, металик ,2 въздушни възглавници,CD MP3 плейър с 4 тонколони)
Chevrolet Aveo S 1.4 (100 к.с.) – 15 800 лв. с ДДС / Седан (ABS, климатик, металик,2 въздушни възглавници,CD MP3 плейър с 4 тонколони)
http://chevrolet.sofiaauto.bg/images/st ... e_aveo.pdf
Pichichi написа:houlta написа:Pichichi написа:Джипа е много по-добре изглеждащ от този на Дачия но и много по-скъп. Волекса е с направо нереална цена , според мен няма шанс - 16 000 лв. за такава малка кола . Примерно Шеви Авео е под 16 000 и то седана който е доста по-голям автомобил от Волекс и пак е китайски ако не се лъжа , а пък хечбек версиите са по 14 000 лв. Дачия Сендеро май беше малката мисля (която също е по-голяма от Волекс) е към 12 000 лв . С тази цена гонят Корса,Фиеста,Клио.
Не знам откъде имаш това инфо но в момента София Ауто продават китайските Шеви Авео Седан с климатик,ABS и металик за 15 800 лв. !!!
Официална оферта на сайта им :
Chevrolet Aveo S 1.2 (84 к.с.) – 14 210 лв. с ДДС/Хечбек (ABS, климатик,1 въздушнa възглавница
CD MP3 плейър с 4 тонколони)
Chevrolet Aveo S 1.2 (84 к.с.) – 14 390 лв. с ДДС/Хечбек (ABS, климатик, металик ,2 въздушни възглавници,CD MP3 плейър с 4 тонколони)
Chevrolet Aveo S 1.4 (100 к.с.) – 15 800 лв. с ДДС / Седан (ABS, климатик, металик,2 въздушни възглавници,CD MP3 плейър с 4 тонколони)
http://chevrolet.sofiaauto.bg/images/st ... e_aveo.pdf
Ало пич нещо гледаш грешна информация. София ауто може да ги дадеш на комисията за защита на потребителите. Това е за стария модел който вече не се предлага по БГ мрежата.
Ясно че е стария модел но ако имат коли на склад си ги продават, а Волекс да не би да е нов модел, мисля че е 2010 това че при нас ще се появи 2012 нищо не значи.
Ето ти още един факт - > София Франс Ауто предлагат на промоция в момента Пежо 206+ бъкано с екстри за 16 600 лв !!!
Кой ще си купи за същите пари българо китайска сглобка , по-малък на размери и може би харчещ повече автомобил ?
Новото Авео определено е доста по-добра кола от този Волекс и е нормално да е по-скъпо а и не съм сигурен че новия модел е правен в Китай , ако са корейски няма начин да не са с пъти по-качествени .Да не говорим че новото Авео Седан си е друг клас направо в сравнение с Волекс !
За да е успешен този автомобил в БГ реална цена 14 000 лв. на най-скъпите модификации !!!
Ето ти още един факт - > София Франс Ауто предлагат на промоция в момента Пежо 206+ бъкано с екстри за 16 600 лв !!!
Кой ще си купи за същите пари българо китайска сглобка , по-малък на размери и може би харчещ повече автомобил ?
Новото Авео определено е доста по-добра кола от този Волекс и е нормално да е по-скъпо а и не съм сигурен че новия модел е правен в Китай , ако са корейски няма начин да не са с пъти по-качествени .Да не говорим че новото Авео Седан си е друг клас направо в сравнение с Волекс !
За да е успешен този автомобил в БГ реална цена 14 000 лв. на най-скъпите модификации !!!
- Captain Stottlemeyer
Повече от 10 години съм работил в системата на „Балканкар” и общо взето съм запознат с яловите опити за развитие на производството на леки автомобили в България - от средата на миналия век до наши дни.
По нещо те напомнят на опитите да се забремени мъж в Турция. И на двете места опитите продължават безуспешно, но .... продължават. 

"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ