Левски-Локо Сф , 8 кръг на А група

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Levski 1914
Контакти:

Re: Левски-Локо Сф , 8 кръг на А група

Мнениеот Levski 1914 » 28 сеп 2011 20:46

TB1957 написа:моята прогноза е 1:1
Очаквам нашия отбор да се съвземе и да издрапа до равен

Вие няма ли да се спрете с тези провокации :?: Какво удоволствие ви доставя не знам...
"You want to know how I did it? This is how I did it, Anton: I never saved anything for the swim back." /Vincent/

Изображение

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 28 сеп 2011 21:08

Едно е сигурно-и тоя мач ще гризем нокти. Не искам да се наемам с никакви прогнози щото се видя, че напоследък срещу мааалко по-сносни отбори мачовете ни винаги са тройни :|
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 29 сеп 2011 06:04

Levski 1914 написа:

Вие няма ли да се спрете с тези провокации :?: Какво удоволствие ви доставя не знам...

кви повокации сънуваш бе чичовото . кви са в момента гонзовите ментета ? ....мача с търнава гледа ли го , ми мача с моряците , ами с монтана , ами с лудогорец , та дори и тоя с литекс , дето за една бройка не ни обърнаха .
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Потребителски аватар
Levski 1914
Контакти:

Мнениеот Levski 1914 » 29 сеп 2011 08:01

zlobul написа:
Levski 1914 написа:

кви повокации сънуваш бе чичовото . кви са в момента гонзовите ментета ? ....мача с търнава гледа ли го , ми мача с моряците , ами с монтана , ами с лудогорец , та дори и тоя с литекс , дето за една бройка не ни обърнаха .

[offtopic]Еми напиши 1:1, и не пиши за "драпане", "пълзене" и т.н...точно на теб какво ли ти обяснявам... :roll:[/offtopic]
"You want to know how I did it? This is how I did it, Anton: I never saved anything for the swim back." /Vincent/

Изображение

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 29 сеп 2011 22:41

стига вече драпаници,че сме зле-зле сме!Че сме без треньор-без треньор сме!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
eelche
Контакти:

Мнениеот eelche » 30 сеп 2011 00:22

Всеки ден чакам и аз Breaking News или ЕКСКЛУЗИВНО,амаааа :roll:

Левски ще го бъде,а дните на сегашния мениджър(жив и здрав) са преброени ;)

Прогноза - с оглед реалностите в БГ първенството,Левски дето се вика на мускули трябва да го вземе тоя мач,особено с тия футболисти...Само че,мотивацията им не е на нужното ниво и няма да се учудя да ни врътнат някой Х или загуба...При второто Гонзо си заминава 100% :roll:
Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!

"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"

Потребителски аватар
bluegabrovo
Контакти:

Мнениеот bluegabrovo » 30 сеп 2011 03:59

Нека,преглътнем поредният горчив залък Лудогорец.Сега,апетита е друг,дано да не ни стане не само горчиво но и кисело и солено.Все пак това е ЛЕВСКИ и аз вярвам че сините ще си излеят яда и спортната злоба върху Локо/Сф/
Моята прогноза 4/5:1.
САМО ЛЕВСКИ,ДОКАТО СИН Е НЕБОСВОДА
С ДЕВИЗ ЕДИН НАПРЕД НАГОРЕ

Потребителски аватар
Zavinagisin
Контакти:

Мнениеот Zavinagisin » 30 сеп 2011 11:05

Питам докога ще го търпиме тоя паляк Гонзо , вече 3 години суша и само страдания неможе повече така подигравка с НАИ-ВЕЛИКИЯ ОТБОР в България , само провали при тоя некадърник. ВЪН ОТ ЛЕВСКИ ТОВА НЕ Е УЧИЛИЩЕ А ВЕЛИКА КАУЗА ПАЛЯК СМЕШЕН.

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 30 сеп 2011 12:26

Този мач ще го вземем ,но пука ли му на някой? :( Очаквам поредната мъка за малкото зрители по трибуните и минимално 1:0. Гонзо ,за доброто на Левски - Оставка :!:
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 30 сеп 2011 19:20

turbogena написа:Този мач ще го вземем ,но пука ли му на някой? :( Очаквам поредната мъка за малкото зрители по трибуните и минимално 1:0. Гонзо ,за доброто на Левски - Оставка :!:

Този сезон трябва да вземем поне една купа. Титлата я изпуснахме, но Купата трябва да е наша. Гонзо вън!
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Върни се в “Архив”