Ей, голям страх от ЦСКА!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

На линия
Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Re: Ей, голям страх от ЦСКА!

Мнениеот mistreated » 29 сеп 2011 16:52

redpride написа:ЦСКА има още два по-леки мача, които трябва да вземе с лекота. След Славия идват срещите с конкурентите. Важно е да вземем мачовете с Литекс и Левски, защото така ще им дръпнем с много точки. Ч.Море вкарват трудно и някак загубиха енерцията от първите мачове, което води до спад. Едва ли ще успеят да ни препънат във Варна. За последния мач с Лудогорец нищо не се знае. Дотогаво някои приоритети може да са се сменили. Изобщо ЦСКА да си бие наред, а другите да правят сметки. Имаме достатъчно играчи, които да изнесът тежеста на мачовете до края.

Важното е да НЕ ЗАГУБИМ в Ловеч и да спечелим в дербито. Тогава титлата ще е до голяма степен решена.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
b0b1
Контакти:

Мнениеот b0b1 » 29 сеп 2011 16:53

Red Warrior написа:
CSKA&PAOK 4EVER написа:Пич,личи ти че си още малък и не я разбираш много тая игра.Прочети статията на Г.Атанасов от тази седмица в Спорт1.Знаеш ли че критиките в момента към отбора и треньора са градивни и предупредителни,защото все още държим всичко в ръцете си,но както продължават нещата,дано не съм лош пророк,може и сами да си изпуснем титлата.Първо Радуканов има още много да учи и е много слаб тактик.АБСОЛЮТНО Е НЕДОПУСТИМО ЗАРАДИ ТРЕНЬОРСКА НЕГРАМОТНОСТ И ЕКСПЕРИМЕНТИ ДА СЕ ПОСТАВЯ ПОД СЪМНЕНИЕ ПОБЕДАТА И ТРИТЕ ТОЧКИ С ВИДИМА!!!Видима създаде 5 чисти положения за гол и само късмета и рефлекса на вратаря ни спаси.Всяка атака на аутсайдера в първенството беше голова.До третия гол на ЦСКА,мачът реално все още висеше.В нападение всеки играеше сам за себе си,халфова линия въобще нямаше.Ако и тази година се повтори сценария от 2006 и 2009 г.ще бъде доста тежко.
Цитат: "ЦСКА не е ставал шампион от 3 години. За този период е бил лидер не повече от половин сезон, сборно." Абсолютна глупост!През сезон 2008/2009 ЦСКА беше лидер около 20 кръга,а през 2009/2010-12 кръга.

Я ми кажи - ти виждал ли си Георги Атанасов на мач на ЦСКА някога??? Човек, който се прави на най-големият цесекар не е ходил на мач сигурно от 1972 година. Иначе съм съгласен, че Милен за да угоди на всички свой звезди бърка, че ги пуска заедно в игра и това може да ни изиграе лоша шега.

Аз съм го виждал на мач, когато ходех в сектор А преди 5 години.

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 29 сеп 2011 16:56

b0b1 написа:
Red Warrior написа:
CSKA&PAOK 4EVER написа:Пич,личи ти че си още малък и не я разбираш много тая игра.Прочети статията на Г.Атанасов от тази седмица в Спорт1.Знаеш ли че критиките в момента към отбора и треньора са градивни и предупредителни,защото все още държим всичко в ръцете си,но както продължават нещата,дано не съм лош пророк,може и сами да си изпуснем титлата.Първо Радуканов има още много да учи и е много слаб тактик.АБСОЛЮТНО Е НЕДОПУСТИМО ЗАРАДИ ТРЕНЬОРСКА НЕГРАМОТНОСТ И ЕКСПЕРИМЕНТИ ДА СЕ ПОСТАВЯ ПОД СЪМНЕНИЕ ПОБЕДАТА И ТРИТЕ ТОЧКИ С ВИДИМА!!!Видима създаде 5 чисти положения за гол и само късмета и рефлекса на вратаря ни спаси.Всяка атака на аутсайдера в първенството беше голова.До третия гол на ЦСКА,мачът реално все още висеше.В нападение всеки играеше сам за себе си,халфова линия въобще нямаше.Ако и тази година се повтори сценария от 2006 и 2009 г.ще бъде доста тежко.
Цитат: "ЦСКА не е ставал шампион от 3 години. За този период е бил лидер не повече от половин сезон, сборно." Абсолютна глупост!През сезон 2008/2009 ЦСКА беше лидер около 20 кръга,а през 2009/2010-12 кръга.

Я ми кажи - ти виждал ли си Георги Атанасов на мач на ЦСКА някога??? Човек, който се прави на най-големият цесекар не е ходил на мач сигурно от 1972 година. Иначе съм съгласен, че Милен за да угоди на всички свой звезди бърка, че ги пуска заедно в игра и това може да ни изиграе лоша шега.

Аз съм го виждал на мач, когато ходех в сектор А преди 5 години.

Аз ходя на всеки мач и никога не съм го виждал :? Иначе ме кефи как храни сините приятелки :lol:
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 29 сеп 2011 16:57

mistreated написа:
PFC Litex написа:Кой ще е шампион ще се реши в мача Литекс - Лудогорец, а и обикновено кризите в ЦСКА настъпват в края на ноември началото на октомври.

Къде е края на ноември, къде е началото на октомври??? Предполагам, че си ги разменил.

В обратен ред са месеците, просто грешка.

В мнението си визирах кризи в отбора все около този период настъпват. Относно мача Литекс - Лудогорец победим ли за нас нищо не се променя, но ще спрем Лудогорец, стане ли обратно то Лудогорец ще ви диша здраво във врата.
Изображение

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 29 сеп 2011 16:59

PFC Litex написа:
mistreated написа:
PFC Litex написа:Кой ще е шампион ще се реши в мача Литекс - Лудогорец, а и обикновено кризите в ЦСКА настъпват в края на ноември началото на октомври.

Къде е края на ноември, къде е началото на октомври??? Предполагам, че си ги разменил.

В обратен ред са месеците, просто грешка.

В мнението си визирах кризи в отбора все около този период настъпват. Относно мача Литекс - Лудогорец победим ли за нас нищо не се променя, но ще спрем Лудогорец, стане ли обратно то Лудогорец ще ви диша здраво във врата.

И едно Х-че да си врътнете, няма да се сърдим :mrgreen:
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 29 сеп 2011 17:05

Равният устройва Лудогорец, защото след този мач чак мача с вас ще им е тегав, докато вие си имате няколко такива.
Нас в борбата за титлата съм ни отписал още след селекцията лятото,така че дано играем феърплей.

Това е програмата им до края на есенният дял:

Ботев Вр. - Лудогорец
Лудогорец - Миньор
ПФК Литекс - Лудогорец
Лудогорец - Монтана
Лудогорец - Локомотив Сф.
Черноморец - Лудогорец
Лудогорец - Калиакра
ЦСКА - Лудогоре
Изображение

valderama
Контакти:

Мнениеот valderama » 29 сеп 2011 17:12

Интересно защо като се пишат някакви негативтни мнения за играта на "великия"ЦСКА сте толкова чувствителни и се засягате като ущипани госпожици,нали преди мача със Стяуа никой не си помисляше да ви засегне пък видяхме какво стана. :) А за сериозните мачове е вярно че ви предстоят,вижте как ще излезнете от тях,пък тогава говорете на воля ако още имате желание. 8-)

Потребителски аватар
McLovin
Контакти:

Мнениеот McLovin » 29 сеп 2011 17:14

Какво обсъждате пак? Само се хабите.... ЦСКА са ясни шампиони тази година. Не виждам място за спорове, обсъждания и коментиране кой с кой в кой кръг ще играе.... Като миналата година се възхищавах на същите тия спорове с разликата, че тогава ставаше дума за Литекс. И те бяха шампиони вече по това време. Занимавайте се с нещо по-ползотворно :geek:
"За какво ми е публика, футбол трябва да се изграе при закрити врати! Футболът е изкуство!"

"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 29 сеп 2011 17:20

Прекалено рано е да се говори за титлата.Определено се вижда, че Радуканов се опитва да налучка точния състав и тактиката.Също така се виждат проблеми с халфовата линия и защитата както каза един колега по-горе.Пълният актив от точки заблуждава много и според мен не показва реалната обстановка в ЦСКА.Дано само това не изиграе лоша шега на отбора във решаващите мачове.Лично мое мнение е, че формата ни спадна драстично след края на миналия полусезон.

Потребителски аватар
florentin_petre
Контакти:

Мнениеот florentin_petre » 29 сеп 2011 17:36

Според мен е много рано да се определя новия шампион, аз лично не искам да знам така ще ми е и по интересно, а относно мнението на колегата Армеец - нека бием във всеки мач, а сметките да си ги правят други. САМО ЦСКА
Кураж, Капитане!
HEAVY METAL IS MY RELIGION !
DIO IS MY GOD ! ! !
https://www.youtube.com/watch?v=KUXSTY9AW-s

Върни се в “ЦСКА”