FIFA 12 ИЗЛЕЗЕ !!!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
mormona
Контакти:

Re: FIFA 12 ИЗЛЕЗЕ !!!

Мнениеот mormona » 28 сеп 2011 01:49

Бе секи случаи ме харесва да играя лицензирана версия на евротурнирите , каквато има на ПЕС. Обаче там има малко първенства. Оставам си фен на ФИФА ама играя сета 09. От преди 2 години по това време... от 2011 натам не ми върви и като гледам каква жестока безработица ме е налегнала и безпаричие маи маи ФИФА 2011 и 2012 , че и до ФИФА 2013 - ще ги играя след 5-6 години :cry: :cry: :cry:

Кажете моля, само какви първенства има. Тия по екзотичните :|
[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
sMotLiO
Контакти:

Мнениеот sMotLiO » 28 сеп 2011 09:10

Само на мен ли картината ми е изместена в ляво,като не виждам 1/3 от играта :lol: Предполагам ще е заради монитора ми,който е wide screen
You run fast? Ill run 10 paces faster. You jump high? Ill jump 3 inches higher. You train hard? Ill train 5 times harder

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 28 сеп 2011 09:16

mormona написа:Бе секи случаи ме харесва да играя лицензирана версия на евротурнирите , каквато има на ПЕС. Обаче там има малко първенства. Оставам си фен на ФИФА ама играя сета 09. От преди 2 години по това време... от 2011 натам не ми върви и като гледам каква жестока безработица ме е налегнала и безпаричие маи маи ФИФА 2011 и 2012 , че и до ФИФА 2013 - ще ги играя след 5-6 години :cry: :cry: :cry:

За 2011 имаше Турско, Полско, Мексиканско, Датско, Корейско, Ирландско, Бразилско,Шотландско, Швейцарско, Чешко, Португалско + най-добрите в Европа ( Англия - 4 дивизии, Германия - 2 лиги, Франция - 2 лиги, Испания - 2 лиги, Италия - 2 лиги, Русия - 1 лига, Холандия - 1 лига). Нямаше ги обаче Украйна ( не лошо първенство), Гърция и най-вече - Аржентина :shock:
Иницииран от тази тема снощи обърнах внимание на Демото на 2012 за XBOX. Смея да твърдя, че е игра обработена в детайли и е нещо, което има всичко хубаво от ФИФА и ПЕС. Демото за бокса е само със стадион Етихат стейдиъм( на ман.сити), но ми направи впечатление, че графиката е по-добра, а защитата се ръководи някак си по-детайлно. Не съм много опитен, но на Професионал трудно се бележат голове ( на ПС версиите някак си е по-лесно - не знам). В цялата игра ми е интересно колко и кои стадиони има, защото точно в това отношение Фифа е "пораснала" много. За 2011 имам и ПС и XBOX версията ( след, като ме запалиха). Смея да твърдя, че голяма разлика в геймплея няма ( дори е незабележима), но удоволствието пред ТВ 52" с дистанционен джойстик на фотьойла е страхотно. Екрана грее. Сигурен съм, че подобно ще бъде изживяването и с един по-голям ПС монитор...Дори имам приятели, които преди ми идваха на гости за ракията, а сега заради ФИФА-та. Абе мания си е...Подобни игри се оценяват от познавачи на играта. Такива, които цъкат само за да вкарат гол не могат да оценят красивото в тези симулатори. Мое мнение е, че ФИФА 2012 има по-тежка и задълбочена идея за мениджмънт и водене на играта.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
Уейн Рууни
Контакти:

Мнениеот Уейн Рууни » 28 сеп 2011 09:53

Защо ми иска някаква проверка от ЕА?
[center]Левски, Милан

[center]Кой ли отбор е с 26 титли, 25 купи, 13 златни дубъла, и 3 требъла?[/center]

no_name
Контакти:

Мнениеот no_name » 28 сеп 2011 10:48

моля някой да каже какви са контролите или как да си ги оправя :)

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 28 сеп 2011 12:14

Уейн Рууни написа:Защо ми иска някаква проверка от ЕА?

По принцип иска регистрация, а от там и връзка със сървъра на ЕА спорт. Проверката е за това. Поне в 2011 г. не беше нещо фатално, ако не се регистрираш. Все пак регистрацията си има своите преимущества най-вече за хора закупили си цялата и истинска версии. Тоест за хора дали над 100 лв. за този продукт. :) Играта се ъпдейтва и обновява автоматично от ЕА, трансферите се следят и добавят в секция "Изтеглени". За конзолата на 2011 имах две или три обновявания и към края играта със своя гейм плей почти се доближи до тази от Демото на 2012. Имаше и една - две корекции в екипите на някои отбори.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
mormona
Контакти:

Мнениеот mormona » 28 сеп 2011 13:43

ntodorov написа:
mormona написа:Бе секи случаи ме харесва да играя лицензирана версия на евротурнирите , каквато има на ПЕС. Обаче там има малко първенства. Оставам си фен на ФИФА ама играя сета 09. От преди 2 години по това време... от 2011 натам не ми върви и като гледам каква жестока безработица ме е налегнала и безпаричие маи маи ФИФА 2011 и 2012 , че и до ФИФА 2013 - ще ги играя след 5-6 години :cry: :cry: :cry:

За 2011 имаше Турско, Полско, Мексиканско, Датско, Корейско, Ирландско, Бразилско,Шотландско, Швейцарско, Чешко, Португалско + най-добрите в Европа ( Англия - 4 дивизии, Германия - 2 лиги, Франция - 2 лиги, Испания - 2 лиги, Италия - 2 лиги, Русия - 1 лига, Холандия - 1 лига). Нямаше ги обаче Украйна ( не лошо първенство), Гърция и най-вече - Аржентина :shock:
Иницииран от тази тема снощи обърнах внимание на Демото на 2012 за XBOX. Смея да твърдя, че е игра обработена в детайли и е нещо, което има всичко хубаво от ФИФА и ПЕС. Демото за бокса е само със стадион Етихат стейдиъм( на ман.сити), но ми направи впечатление, че графиката е по-добра, а защитата се ръководи някак си по-детайлно. Не съм много опитен, но на Професионал трудно се бележат голове ( на ПС версиите някак си е по-лесно - не знам). В цялата игра ми е интересно колко и кои стадиони има, защото точно в това отношение Фифа е "пораснала" много. За 2011 имам и ПС и XBOX версията ( след, като ме запалиха). Смея да твърдя, че голяма разлика в геймплея няма ( дори е незабележима), но удоволствието пред ТВ 52" с дистанционен джойстик на фотьойла е страхотно. Екрана грее. Сигурен съм, че подобно ще бъде изживяването и с един по-голям ПС монитор...Дори имам приятели, които преди ми идваха на гости за ракията, а сега заради ФИФА-та. Абе мания си е...Подобни игри се оценяват от познавачи на играта. Такива, които цъкат само за да вкарат гол не могат да оценят красивото в тези симулатори. Мое мнение е, че ФИФА 2012 има по-тежка и задълбочена идея за мениджмънт и водене на играта.

Е аз съм фен на ФИФА маа нямам толкова хубав комп и сега си цъкам 2009. Ще я превъртя и ще пробвам да инстална на първо време 2011.
[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
LSFC 1914
Контакти:

Мнениеот LSFC 1914 » 28 сеп 2011 18:14

Някой може ли да ми каже как мога да пресирам играча от другия отбор и да му взимам топката, че нещо не се получава както на фифа 11. Хем настройките съм си ги направил същите...

Потребителски аватар
McLovin
Контакти:

Мнениеот McLovin » 28 сеп 2011 18:30

LSFC 1914 написа:Някой може ли да ми каже как мога да пресирам играча от другия отбор и да му взимам топката, че нещо не се получава както на фифа 11. Хем настройките съм си ги направил същите...

Именно това е едно от нещата, които ми харесват като промени! Не е просто да натиснеш Д и от там нататък играча всичко сам си прави 8-) Сега се налага да заемеш позиция сам и вместо 1 да ползваш 3 копчета и малко усет :geek: Иначе на въпроса ти: изиграй туториал-а и ще ти стане ясно. Жалко само, че на пръв поглед мултито ще го видим през крив макарон... е тези, които нямаме оригиналните игри поне...
"За какво ми е публика, футбол трябва да се изграе при закрити врати! Футболът е изкуство!"

"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"

Потребителски аватар
LSFC 1914
Контакти:

Мнениеот LSFC 1914 » 29 сеп 2011 15:57

Няма да доживеем EA да сложат Левски и ЦСКА във фифата :cry:

а слагат отбори от 4 дивизия на Англия :shock:

Върни се в “Игри и забавления”