Убийства и размирици в Катуница!Протест в 20:00ч

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Re: Убийства и размирици в Катуница!Протест в 20:00ч

Мнениеот Viktor4o_Rs » 29 сеп 2011 14:44

Сега почвам да разбирам донякъде какво им е било на революционерите и честните млади българи, жадуващи за свобода по време на турското робство ... Ами че те предателите са повече от самите цигани бе :evil: :evil:
Ето едно много показателно и вярно мнение от форума на хулиганса, поздравявам автора ако се е регистрирал и тук :

ВРЪЩАМ СЕ ХРОНОЛОГИЧЕСКИ НА СЪБИТИЯТА: ПО НАЦИОНАЛНАТА ТЕЛЕВИЗИЯ ПОКАЗВАТ ЦИГАНИН В СТОЛИПИНОВО С КАЛАШНИК, ПОСЛЕ ДРУГ С ПУШКА!!!!!АРЕСТУВАНИ ЦИГАНИ НЯМА!!!!! НА ОБЯД МИНАХ ПОКРАЙ ЕЗЕРНИЯ ПЪТ, ТАМ ЦИГАНИТЕ СЕ РАЗХОЖДАХА С БРАДВИ, АРЕСТУВАНИ НЯМА. СЛИЗАМ ВЕЧЕРТА КЪМ 19:10 КЪМ КАТЕДРАЛАТА И ВИЖДАМ ПОЗНАТ И СЕ СПИРАМЕ ДА ГОВОРИМ, ПРИ КОЕТО ИДВА БРОНИРАН ПОЛИЦАЙ, КОЙТО НИ БУТА С ЩИТА И НИ ЗАЯВЯВА: "ТУК НЕ МОЖЕТЕ ДА СЕ СЪБИРАТЕ ДА СФОРМИРАТЕ ГРУПИ". ОГЛЕЖДАМ СЕ САМО 2-МА СМЕ!!!!! ТРЪГВАМЕ НАДОЛУ, ЕДИН КУП ДИГИЗИРАНИ ПОЛИЦАИ-УШИ ШАРЯТ СРЕД ТЪЛПИТЕ И СЛУХТЯТ. РАЗПОЗНАВАТ СЕ ЗАЩОТО СА НАД 35 И СА ПО ДВОЙКИ. СТИГНАХ ДО СЕВАСТОПОЛ. НЯМАШЕ ТОЛКОВА ЖАНДАРМЕРИЯ!!!!!ВИДЯХ ЕДИН ОТ "ГОЛЕМИТЕ ПОЛИЦАИ" И ГО ПОПИТАХ, ЗАЩО ДНЕС ЦИГАНИТЕ СЕ РАЗХОЖДАХА С БРАДВИ ПО КРАЙ ЕЗЕРНИЯ ПЪТ И НИКОЙ НЕ БЕШЕ АРЕСТУВАН? ВСЕ ЕДНО ПИТАХ СТЕНА. НАЛОЖИ СЕ ДА ЗАДАМ ВЪПРОСА СИ ПАК,ТОЗИ КРЕТЕН МЕ ИЗГЛЕДА И КАЗА СЛЕДНОТО: "НЕ ЧЕ ГИ ЗАЩИТАВАМ, НО АКО БЯХ АЗ НА ТЯХНО МЯСТО И АЗ ЩЯХ ДА СЕ РАЗХОЖДАМ С БРАДВИ И НОЖОВЕ!!!!!”ОТВРЪЩАМ "ТЕ УБИВАТ БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ, АЗ СЕ ЧУВСТВАМ ЗАПЛАШЕН ОТ ТЯХ, АКО НАРАМЯ БРАДВА И АЗ И СЕ СПУСНА КЪМ ЦЕНТЪРА КАКВО СТАВА? - "ЩЕ БЪДЕШ АРЕСТУВАН ВЕДНАГА!!!!!” - ОТВЪРНА ТОЙ. КАЧВАМ СЕ КЪМ КАТЕДРАЛАТА, ПРИСЪСТВАХ НА НЕЩО НЕВЕРОЯТНО, СПЕКТАКЪЛ - ЖАНДАРМЕРИЯТА СВАЛИ И АРЕСТУВА ЛИЦА НА НЕ ПОВЕЧЕ ОТ 16-17 ГОДИНИ. НАЦИОНАЛНАТА ТЕЛЕВИЗИЯ СНИМА ВСИЧКО. ДЪРЖАХА ГИ ПО ОЧИ ПОВЕЧЕ ОТ 20 МИН. И ПОСЛЕ ГИ ВДИГАХА КАТО ЖИВОТНИ ЗА ЯКИТЕ. ТОВА СА БЪЛГАРСКИТЕ ПОЛИЦАИ, КОИТО НИ ПАЗЯТ!!!!! НА КОИТО НИЕ ПЛАЩАМЕ ДАНЪЦИТЕ И ПРИВИЛЕГИИТЕ.ТЕ СА РЕПРЕСИВНА МАШИНА НА ВЛАСТТА.ТЕ БИЯТ БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ, ТЕ ПАЗЯТ ЦИГАНИТЕ-ЕЛЕКТОРАТА ЗА ИЗБОРИТЕ-ПРЕДИШНИТЕ, НАСТОЯЩИТЕ И БЪДЕЩИТЕ!!!!! ТЕ,"НАШАТА ПОЛИЦИЯ НИ ПАЗИ", ПАЗИ ВСИЧКИ ДРУГИ ОТ БЪЛГАРИТЕ, ЗАЩОТО НИЕ СМЕ ЗЛО ЗА ТЯХ. ТЕ ИЗБИХА КОМПЛЕКСИТЕ СИ ОТНОВО ДНЕС СРЕЩУ ГРАЖДАНИНА КОЙТО МУ Е ПИСНАЛО ОТ ТОЗИ НАЧИН НА ЖИВОТ И ИСКА ДО ГО ПРОМЕНИ, НО ТЕ НЕ ДАВАТ ДА СЕ ИЗЛЕЗЕ ОТ "МАТРИЦАТА". И АКО ТРЯБВА ДА ИЗБЕРАТ ЦИГАНИН ИЛИ БЪЛГАРИН...БИТИЯТ И АРЕСТУВАН ЩЕ Е БЪЛГАРИНЪТ. СПЕТЕ СПОКОЙНО ВАШАТА ПОЛИЦИЯ ВИ ПАЗИ.... ПОЛИЦАЙ=ЦИГАНИН!!!!!
Последна промяна от Viktor4o_Rs на 29 сеп 2011 14:45, променено общо 1 път.
Изображение

Потребителски аватар
Labros
Контакти:

Мнениеот Labros » 29 сеп 2011 14:45

Viktor4o_Rs написа:http://petel.bg/article.php?aid=8064 Изображение Изображение Изображение

Поредния клакьор, правещ жалък опит да изглежда по-учен с това катинарче и джонленънките... чак и татус си е направил :geek:

Помествам един цитат от книгата на Иво Андрич "Травнишка хроника". Доста хора от медии и политически партийки ще се припознаят в него:
"Това беше онзи голям страх, невидим и неизмерим, но всемогъщ, който от време на време сплотява човешките общности и ги прегъва или откъсва всички глави. Тогава много хора, заслепени и обезумели, забравят, че има разум и храброст, че всичко в живота преминава, че човешкият живот както и всяко друго нещо има своята стойност, но че тази стойност не е безгранична. И така, измамени от временната магия на страха, заплащат голия си живот много по-скъпо, отколкото той струва, вършат подли и низки неща, унижават се и се излагат на позор, а когато мигът на страха отмине, виждат, че са изкупили живота си с много висока цена или че дори не са били застрашени, а само са се поддали на непреодолимата измама на страха."
...по лицето ми усмивката е трайна, щото на сърцето ми не пише MADE IN CHINA !!!

1912

Потребителски аватар
EviLooo
Контакти:

Мнениеот EviLooo » 29 сеп 2011 14:45

acmilan написа:
Viktor4o_Rs написа:http://petel.bg/article.php?aid=8064 Изображение Изображение Изображение

Аз като написах,че сериозна част от българския народ е против младите хора,които искат да живеят в нормална,свободна,правова и демократична държава,имах предвид точно такива като въпросния господин с палавото катинарче :mrgreen:

Еми... явно тогава държавата, ще се пооправи като по-старите поколения измрат.... така излизат нещата. :( Явно от тях никой не разбира, че единствено може да стане по-добре, по-зле? На къде повече?! :evil:

slomera
Контакти:

Мнениеот slomera » 29 сеп 2011 14:47

MuFc1878 написа:
deepblue написа:
шивача написа:Изображение браво на братушките от зенит

Браво наистина :!: Очаквам подкрепа и от чехи, словаци, унгарци, румънци ....

И за това трябва да бъдем и ние винаги с тях. Ако не бяха руснаците преди повече от век, какви щяхме да бъдем. А ние все се опитваме да се подмажем на западняците и особено на американците. Четох някъде за един план, с който са искали да ни закрият тотално като се почне със замеделието и образованието ни..
ами това са плодовете на този план.земеделието загина,образованието девалвира.чалга,биг брадър,цигания и воня на кенефи-това е нашата родина.а чалга поколението навършва пълнолетие.жална ни майка.елементарното човешко уважение един към другиму изчезна.нация сме само на книга.трагичния случай с жестокото убийство в катуница трябва да стане катализатор общественността в българия да се превърне в нация.сега е момента да се обединим загърбвайки всякакви пристрастия в името на нацията ни.националист не е мръсна дума.

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Мнениеот grasiani » 29 сеп 2011 14:49

Държавата винаги е мачкала инакомислещите хора.Да си припомним само 3 примера Капитан Петко Войвода смачкан от Стамболовия режим, поета Никола Вапцаров разстрелян от фашистката диктатура,писателя Георги Марков убит от ДС-комунистите.

Потребителски аватар
dxl
Контакти:

Мнениеот dxl » 29 сеп 2011 14:57

Ами - вижте моето предложение, макар да се съмнявам някой да се нагърби, точно защото изисква поемане на отговорност до някаква степен еднолично или поне едностранно.

Всички се изкефихме, че Зенит опънаха плаката нали?

Ами фенклубовете на футболните отбори изпращат офиц.писмо (на английски) до фенклубове от Румъния, Гърция, Чехия, Унгария, Полша и Русия, искайки подкрепа в протестите на българите, спрямо толерирането на малцинствата (циганите конкретно). Все пак за това е протеста, нали? Единия плаща, другия не. Единия в кауша, другия не смеят да го пипнат. Единия се вози в градския транспорт, но няма да го глобят, защото няма кво да му земат, а дори и да му напишат акт, няма да го плати, обаче мен ще ме одрусат...

Та - за писмото - едно писмо с искане за подкпреа (трансперанти, плакати). Нека поне пробваме. Казвам тия страни, защото там имат относително същите проблеми с циганите. А руснаците се отзоваха, както видяхме.
Нали феновете на ЦСКА се разбират с феновете на Стяуа, примерно.

Също така важно и на мачовете от родното първенство да има плакати и скандирания (българи юнаци, най-вече. По обединяващо от това - здраве му кажи).

И най-важно от всичко: Да се наблегне на това, че протестите са мирни и се разграничаваме от насилието и вандалството.
Просто за да не бъде погнат никой за пропаганда и пр. Просто искаме подкпрепа. А не един или два пъти е доказнао, че футболни фенове, нямащи нищо общо, оказват подкпрепа.

Мнения?
Илиян Илиев: "Този пък, страничният, Костадин Ангелов ми каза: "Мани се от тука, ше ти прасна една глава".

vvessel написа: Добре че дойде Матеус, та да запишем загуба и от Корсика, че почти не остана отбор от Европа от който не сме падали.

Потребителски аватар
Blagoy
Контакти:

Мнениеот Blagoy » 29 сеп 2011 15:12

Появиха се съмнения, че шофьорът на буса-убиец е подменен. И четири неща ме карат все повече да клоня и аз в тази посока:

1. След като шофьорът беше обявен за общонационално издирване, защо никъде не се появи негова снимка, за да може ако някой случаен гражданин го види- да уведоми полицията?
2. Каква е логиката след като е напуснал страната веднъж, да се връща?
3. Защо не е направена очна ставка за разпознаване със свидетелите на убийството?
4. Защо не са задържани и останалите, които са се возили в буса, които на практика се явяват съучастници (а и свидетели)?

Доста понамирисва тая работа... Целта е ясна- да се плати на случаен циганин със същите инициали, който да не издаде Киро Циганина и той да не получи присъда за поръчителството. Май най-нагло се опитват отново да ни лъжат. Ако и тези процеси се превърнат във фарс, предлагам ЦЦ да бъде публично премазан от бус!

Точно сега не трябва да си затваряме очите и да се отказваме за пореден път! Виждате ли как медиите се опитват да изместят фокуса на събитията? Протестите трябва да станат по-масови от всякога, както беше 97-ма. Затова и много трябва да внимаваме с лозунгите и скандиранията, защото за медиите пак ще се появявт "футболните хулигани и скинарите от агитките" и ще тласнат общественото мнение в отрицателна посока спрямо протестиращите.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Labros
Контакти:

Мнениеот Labros » 29 сеп 2011 15:23

Всички "действия" предприети от държавните органи са за паралама и жалък опит за успокоение на хората. Разчита, че поговорката "Всяко чудо за три дни" ще се оправдае.
Нито Киро Мангала ще влезе в затвора, нито някой от покровителствуващите го ще понесе наказание.
...по лицето ми усмивката е трайна, щото на сърцето ми не пише MADE IN CHINA !!!

1912

Мечо Пух
Контакти:

Мнениеот Мечо Пух » 29 сеп 2011 15:41

http://www.facebook.com/bakonSG
http://www.facebook.com/ganbox
http://www.facebook.com/eyordanov

тези тримата другари ни докладват за какво ли не! единия педал твърди, че го прави без пари в репортажите на босфор тв
благодарение на тях, изтриха групи от по 80 000 човека в подкрепа на Катуница
смятам, че може да ги докладваме и ние, поне като дразнещи ни!

Върни се в “Архив”