Крум Бибишков подсилва Черно море?
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Крум Бибишков подсилва Черно море?
Ти кажи приемаш ли тарнсфера 

ogrizko написа:garfild8 написа:ncbs написа:Дяволе-е!
Ogrizko е смесица между Миро Манолов и Кольо Спасов.
Аха, няма такъв талант като менЕдин път заради мен загубихме мача.... в 2-3 атаки пред едната и другата врата правих неща дето никой не може да ги направи като мен... пред вратата на противника исках да шутирам топката обаче не я улучих и здравата се изтърсих, след това пак пред вратата на противника се препънах на празна врата и реших да се върна поне да помогна в защита и някаква топка как се тупна не знам, обаче ми мина през краката като исках да си я поведа... ама странното е, че ми мина през краката почти до оная ми работа
В смисъл прекалено висока беше топката, за да ми мине през краката и никой не разбра как го направих, обаче съотборниците ми покрай тия няколко издънки една след друга се спукаха от смях 10 минути и ни обърнаха
Но иначе не съм чак толкова зле колкото изглежда
А-а ,не така ,цената пада!

“НЕ СЕ ГАСИ ТУЙ, ЩО НЕ ГАСНЕ!” (1909-2009)
MORSKI написа:Огризко вземам те на село![]()
Трансферната сума е иедно прасийее,две дамаджани с вино,една арна козичка..Калците са уредени от мен-другата част от екипировката ще я купиш ти,ако имаш въпроси обърни се към твоя бъдещ партньор в атаката-Жеко Фаса
![]()
На разбора преди дербито с Тръстиково ще се разберем допълнитвелно,ако имаш някакви изисквания![]()
А забравих най-важното имаш право на безплатно ползване на селкста баня,ама веднъъж седмично понеже къпането често нарушава игровия стил
Абе, ядене и пиене да има... ще играя със сърце и ще се раздавам за отбора

Екипировката си я имам аз едни цървули и едни гащета, то повече не ми трябва... ще ми лепнете един номер 69 на гърба (да може и от небето да се вижда, че съм деветка - демек нападател) и готово

Пък за къпането не бери грижа.... аз и без това веднъж в месеца се къпя, под достойнството ми е да се къпя по-често

Морски,къде ще играе Огризко?В Зенит(Разделна) ли?Добави в офертата и един ред цигли от тухларната,за курника на село. 

Само Черно море.
Онзи STEEL,съвсем го заибахме ,и почна да говори за войната ,човекът(а да го видя как ще преведе заибахме)
!

ncbs написа:ogrizko написа:Аха, няма такъв талант като менЕдин път заради мен загубихме мача.... в 2-3 атаки пред едната и другата врата правих неща дето никой не може да ги направи като мен... пред вратата на противника исках да шутирам топката обаче не я улучих и здравата се изтърсих, след това пак пред вратата на противника се препънах на празна врата и реших да се върна поне да помогна в защита и някаква топка как се тупна не знам, обаче ми мина през краката като исках да си я поведа... ама странното е, че ми мина през краката почти до оная ми работа
В смисъл прекалено висока беше топката, за да ми мине през краката и никой не разбра как го направих, обаче съотборниците ми покрай тия няколко издънки една след друга се спукаха от смях 10 минути и ни обърнаха
Но иначе не съм чак толкова зле колкото изглежда
А-а ,не така ,цената пада!
Ае, момче... помисли си пак дали пада цената или се качва.... аз съм един от малкото футболисти в родния футбол, който играе еднакво добре и с двата крака

Освен туй, ако се замислиш... шоу за публиката - повече шоу, повече публика... повече публика - повече билети... повече билети - повече яйчица, доматки, краставички, ракийка, сланинка и т.н.

Последна промяна от ogrizko на 23 юни 2009 23:25, променено общо 1 път.

Огризко,ти си нешлифован диамант.Младия Диего Марадона. 

Само Черно море.
garfild8 написа:Морски,къде ще играе Огризко?В Зенит(Разделна) ли?Добави в офертата и един ред цигли от тухларната,за курника на село.
Черноморец Чернево

Иначе и тухлите ги добавям смао да вземем звездата огризко,че знаш ли от колко време търся една 69-тка

garfild8 написа:Огризко,ти си нешлифован диамант.Младия Диего Марадона.
Смей се ти, ама ще видиш като пробия до селските дивизии на Запад

Съгласен съм на тоя трансфер не само заради ядинито и пиинито, ами и заради амбициите на клуба, както и личните ми амбиции... с тоя клуб имам по-голям шанс да ме трансферират на Запад... всички знаят, че селският клуб в който Морски ми предлага да играя най-добре пласира играчите си в чужбина. Пък и ако са ме взели за едно прасе, едно агне и две дамаджани вино....... за мен ще вземат най-малко 5 крави и 10 прасета

ogrizko написа:.... аз съм един от малкото футболисти в родния футбол, който играе еднакво добре и с двата крака![]()
![]()
Освен туй, ако се замислиш... шоу за публиката - повече шоу, повече публика... повече публика - повече билети... повече билети - повече яйчица, доматки, краставички, ракийка, сланинка и т.н.Като цяло добре за инфраструктурата на клуба
И двата леви ,отде щи търсим обувки ,серсемино?