Мнения за Алекси Сокачев
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- ultralevski
- Контакти:
- Един град-един отбор
- Контакти:
Re: Мнения за Алекси Сокачев
Вие тотално изчаткахте, пичове ... Алекси живее за два отбора: Барселона и Ливърпул! Като знам лично, че има пръст за основаването на фенклуба на Барселона в България! Силни са симпатиите му и към тима от Анфийлд. А по темата сетих се един мач на Барселона, в който играта на Адриано не вървеше и Алекси беше видимо бесен от това. В края на мача обаче Адриано оцели греда и това накара Алекси да избухне. След поредното лошо отиграване на Адриано, Алекси изкоментира:
- Господи, не мога да разбера какво прави играч като Адриано във великия отбор на Барселона. Просто не мога да си обясня защо Гуардиола го налага?! Какво толкова прави този слаб играч на терена?
Васил Делов: Цели греди!
Алекси Сокачев: По случайност! /ядосано/
тогава се разревах от смях ...

- Господи, не мога да разбера какво прави играч като Адриано във великия отбор на Барселона. Просто не мога да си обясня защо Гуардиола го налага?! Какво толкова прави този слаб играч на терена?
Васил Делов: Цели греди!
Алекси Сокачев: По случайност! /ядосано/

БОТЕВ ПЛОВДИВ
Символ на град Пловдив от 12 март 1912 година.
ПЛОВДИВ Е САМО НАШ!
ПЛОВДИВ Е САМО НАШ!
Много зле...
Muscarin написа:Каквато телевизията, такъв и Смукачев!
+1 и си признавам, че гледам винаги другия мач. Рядко неприятен и превзет, лично мнение!
ЦСКА си е ЦСКА!
Арсенал е като великите държави - никога не е толкова силен колкото изглежда и никога толкова слаб колко изглежда!
Арсенал е като великите държави - никога не е толкова силен колкото изглежда и никога толкова слаб колко изглежда!
На мен ми допада като коментатор. Фен е на Ливърпуул, но за Барса не знаех.
Последна промяна от MCMXIII на 28 сеп 2011 23:16, променено общо 1 път.
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]
Един град-един отбор написа:Днес примерно с това за Меси ме разби ... адски пичове са, радват ме
Какво е казал,че не гледам мача?
- Един град-един отбор
- Контакти:
MQplaya написа:Един град-един отбор написа:Днес примерно с това за Меси ме разби ... адски пичове са, радват ме
Какво е казал,че не гледам мача?
При първия гол видя, че Меси е близо и полудя, че "аржентинецът продължавал да бележи като луд" и по едно време като видя, че е записан като авто каза:
- А, голът е записан като авто ... явно много ми се иска аржентинецът да бележи все повече и повече ... МНОГО СИ ГО ОБИЧАМ!!!
И Васко Делов каза:
- Това е много притеснително, Алекси!

БОТЕВ ПЛОВДИВ
ПЛОВДИВ Е САМО НАШ!
ПЛОВДИВ Е САМО НАШ!
Един град-един отбор написа:
При първия гол видя, че Меси е близо и полудя, че "аржентинецът продължавал да бележи като луд" и по едно време като видя, че е записан като авто каза:
- А, голът е записан като авто ... явно много ми се иска аржентинецът да бележи все повече и повече ... МНОГО СИ ГО ОБИЧАМ!!!
И Васко Делов каза:
- Това е много притеснително, Алекси!![]()
![]()

- pesho_1913
- Контакти:
Един град-един отбор написа:При първия гол видя, че Меси е близо и полудя, че "аржентинецът продължавал да бележи като луд" и по едно време като видя, че е записан като авто каза:
И Васко Делов каза:
- Това е много притеснително, Алекси!![]()
![]()

СЛАВИЯ е любов, а не бизнес - ВЪН боклуците от любимия отбор !
[offtopic][wrapimg=]http://orig07.deviantart.net/a121/f/2013/147/3/b/bvb_by_syndikata_np-d66tj6i.gif[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://orig07.deviantart.net/a121/f/2013/147/3/b/bvb_by_syndikata_np-d66tj6i.gif[/wrapimg][/offtopic]
- plamen_15_93
- Контакти:
Току що каза поредната глупост как Барселона трябвала да играят с 3ма човека по малко или другите отбори с 3ма повече
Явно някой има интерес да го държи в БТВ толкова години