onegavon написа:Нещо подготвя ли се за мача с Локото ? Или пак ще се ръкопляска и ще се пее " Левски обичаме те".
И това те интересува,защото...
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
onegavon написа:Нещо подготвя ли се за мача с Локото ? Или пак ще се ръкопляска и ще се пее " Левски обичаме те".
Levski 1914 написа:ОК, тук всички истерично пишат за оставки, продажба на клуба, провали и т.н. Аз имам само един въпрос...
Кой искате да дойде на мястото на Батков, кой да е спортен директор, кой да е треньорЩе ми бъде много любопитно какво мислите.
Levski 1914 написа:Levski 1914 написа:ОК, тук всички истерично пишат за оставки, продажба на клуба, провали и т.н. Аз имам само един въпрос...
Кой искате да дойде на мястото на Батков, кой да е спортен директор, кой да е треньорЩе ми бъде много любопитно какво мислите.
Вчера сутринта зададох този въпрос, на който така и не се отговори смислено...само заяждане и нищо градивно! Не става само с "мани го тоя", "мани го оня"...поне да бяхте дали някаква алтернатива!
milen.hristov написа:Levski 1914 написа:Levski 1914 написа:ОК, тук всички истерично пишат за оставки, продажба на клуба, провали и т.н. Аз имам само един въпрос...
Вчера сутринта зададох този въпрос, на който така и не се отговори смислено...само заяждане и нищо градивно! Не става само с "мани го тоя", "мани го оня"...поне да бяхте дали някаква алтернатива!
aз ти отговорих и още предложения мога да ти дам
Levski 1914 написа:Levski 1914 написа:ОК, тук всички истерично пишат за оставки, продажба на клуба, провали и т.н. Аз имам само един въпрос...
blue avalanche написа:"Георги Иванов допринася изключително много за трите поредни шампионски титли на Левски през 2000, 2001 и 2002, както и за титлите през сезоните 2005/2006, 2006/2007 и 2008/2009. Носител е на купата на България за 1998, 2000, 2002 и 2007 година (през сезон 2006/2007, той е в Левски само през есента), заема трето място във вечната ранглиста на ФК Левски по голове в европейските клубни турнири с 16 попадения. Той е избран за футболист на България в две поредни години — 2000 и 2001 и става голмайстор на българското първенство през сезон 2000/2001 с 22 отбелязани гола."
Това е Г.Иванов като футболист.Както се вижда,НЕ Е само 15 гола срещу чорбата!
Както може да се види,Н.Сираков и Боримиров,например НЕ СА избирани за футболисти на България!
santiliana написа:Лавино, нали не искаш да кажеш, че Гонзо е по-заслужил играч от Наско? Или от Ники Илиев, Пламен Николов, Боби Михайлов, Руси Гочев, Мишо Вълчев, Сашо Александров и пр.
Не бива да се правят подобни класации, защото рискуваме някой да се изложи с подобни твърдения кой е по-по-най...
А и в момента проблема е треньорското умение на Георги, а не какво е правил преди 5 години...
От Levski 1914 на 28 Сеп 2011 13:10
А кой докара Дембеле, Грийн, Мюлдер, Райков, Пламен Илиев?
Та Райков след 5 мача го викнаха в националния, Дембеле счупи един куп рекорди, Грийн играе на непривичен за него пост, иначе всички помним от миналата година...
Има си своите отрицателни черти, но не може да се отрече, че именно Гонзо докара тези футболисти!
THE G.A.M.E написа:
Също така шитна Горанов в Берое, като разменна монета за Христов + разбира се и така прословутите 200 бона ...
Та, толкова за "селекционера" "Гонзо" ...
blue avalanche написа:То,не че Горанов се е "развихрил" в Берое,де...
Въпросът е,че,след като си се съгласил на подобна сделка,защото много искаш даден играч,да го държиш извън групата...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 13 госта