Георги Иванов-Гонзо

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Трябва ли Гонзо да си подаде оставката

ДА
105
68%
НЕ
50
32%

Общо гласове: 155

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: Георги Иванов-фен тема

Мнениеот blue avalanche » 28 сеп 2011 20:57

onegavon написа:Нещо подготвя ли се за мача с Локото ? Или пак ще се ръкопляска и ще се пее " Левски обичаме те".

И това те интересува,защото...

Потребителски аватар
Levski 1914
Контакти:

Мнениеот Levski 1914 » 28 сеп 2011 21:02

Levski 1914 написа:ОК, тук всички истерично пишат за оставки, продажба на клуба, провали и т.н. Аз имам само един въпрос...
Кой искате да дойде на мястото на Батков, кой да е спортен директор, кой да е треньор :?: Ще ми бъде много любопитно какво мислите.

Вчера сутринта зададох този въпрос, на който така и не се отговори смислено...само заяждане и нищо градивно! Не става само с "мани го тоя", "мани го оня"...поне да бяхте дали някаква алтернатива!
"You want to know how I did it? This is how I did it, Anton: I never saved anything for the swim back." /Vincent/

Изображение

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 28 сеп 2011 21:29

Levski 1914 написа:
Levski 1914 написа:ОК, тук всички истерично пишат за оставки, продажба на клуба, провали и т.н. Аз имам само един въпрос...
Кой искате да дойде на мястото на Батков, кой да е спортен директор, кой да е треньор :?: Ще ми бъде много любопитно какво мислите.

Вчера сутринта зададох този въпрос, на който така и не се отговори смислено...само заяждане и нищо градивно! Не става само с "мани го тоя", "мани го оня"...поне да бяхте дали някаква алтернатива!

aз ти отговорих и още предложения мога да ти дам

Потребителски аватар
Levski 1914
Контакти:

Мнениеот Levski 1914 » 28 сеп 2011 21:39

milen.hristov написа:
Levski 1914 написа:

aз ти отговорих и още предложения мога да ти дам

Ще трябва да кажеш и кой да дойде на мястото на Батков, защото не виждам да се е засилил да сменя Гонзо или да назначава Гошо Гинчев или Илиев. Още повече Илиан остава в Берое до края на сезона!
"You want to know how I did it? This is how I did it, Anton: I never saved anything for the swim back." /Vincent/

Изображение

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 28 сеп 2011 21:45

Levski 1914 написа:

Има много хора,които биха се справили в пъти по-добре от настоящия "собственик".И не е задължително да са безумно богати.А просто да имат СТРАТЕГИЯ за управление на клуба.Да имат визия и поведение, достойни на името на този велик клуб.
Ще ти дам само няколко примери:
Васил Божков;
Валентин Златев, групировката ТИМ, -това от олигарсите;
Стефан Софиянски,Явор Цаков, Томас Лафчис, Наско Сираков, Ники Илиев, Жужо-това от публичните личности, за ръководители.
За треньор- Херо, Илиан Илиев, Мъри, дори Викторио Павлов има повече опит в тази професия от Гонзо...
ето ти няколко имена на първо четене...
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 28 сеп 2011 21:58

blue avalanche написа:"Георги Иванов допринася изключително много за трите поредни шампионски титли на Левски през 2000, 2001 и 2002, както и за титлите през сезоните 2005/2006, 2006/2007 и 2008/2009. Носител е на купата на България за 1998, 2000, 2002 и 2007 година (през сезон 2006/2007, той е в Левски само през есента), заема трето място във вечната ранглиста на ФК Левски по голове в европейските клубни турнири с 16 попадения. Той е избран за футболист на България в две поредни години — 2000 и 2001 и става голмайстор на българското първенство през сезон 2000/2001 с 22 отбелязани гола."
Това е Г.Иванов като футболист.Както се вижда,НЕ Е само 15 гола срещу чорбата!
Както може да се види,Н.Сираков и Боримиров,например НЕ СА избирани за футболисти на България!

Лавино, нали не искаш да кажеш, че Гонзо е по-заслужил играч от Наско? Или от Ники Илиев, Пламен Николов, Боби Михайлов, Руси Гочев, Мишо Вълчев, Сашо Александров и пр.
Не бива да се правят подобни класации, защото рискуваме някой да се изложи с подобни твърдения кой е по-по-най...
А и в момента проблема е треньорското умение на Георги, а не какво е правил преди 5 години...
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 28 сеп 2011 22:08

santiliana написа:Лавино, нали не искаш да кажеш, че Гонзо е по-заслужил играч от Наско? Или от Ники Илиев, Пламен Николов, Боби Михайлов, Руси Гочев, Мишо Вълчев, Сашо Александров и пр.
Не бива да се правят подобни класации, защото рискуваме някой да се изложи с подобни твърдения кой е по-по-най...
А и в момента проблема е треньорското умение на Георги, а не какво е правил преди 5 години...

Моят "пост" беше в отговор на това:
"ГОВНЬО ИМА 15 ГОЛА СРЕЩУ ЧОРБАТА И ТВА ГО ОТЛИЧАВА ОТ ДРУГИТЕ . И ТОВА Е ОБЩО ВЗЕТО , ИНАЧЕ НЕ Е НИЩО ПОВЕЧЕ КАТО ФУТОЛИСТ ОТ ОСТАНАЛИТЕ , ДАЖЕ НАПРОТИВ"
Всеки да тълкува както си иска.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 28 сеп 2011 22:12

От Levski 1914 на 28 Сеп 2011 13:10

А кой докара Дембеле, Грийн, Мюлдер, Райков, Пламен Илиев?
Та Райков след 5 мача го викнаха в националния, Дембеле счупи един куп рекорди, Грийн играе на непривичен за него пост, иначе всички помним от миналата година...
Има си своите отрицателни черти, но не може да се отрече, че именно Гонзо докара тези футболисти!

"Гонзо" със селекция в Левски не се занимава ...
Незнам, как не сте го разбрали още всички, които смятате, че "Гонзо" е довел холандците ! :roll:
И на какъв език е преговарял с тях ???
На английски ли ?
Или пък, можеби на немски ... :lol:

Селекцията в Левски е правят кумецът на Батков - Петьо Заберски и нему приближени ...

А, като доказателство за "гения" на "Гонзо" ще посоча, че той искаше Камбуров вместо Дембеле, Борносузов вместо Грийн и "Бандата" вместо Мюлдер ...
Айде, последният не е лош футболист, ама незнам, дали това оправдава "разбиранията" на "Гонзо" за футбола ... :lol:

Също така шитна Горанов в Берое, като разменна монета за Христов + разбира се и така прословутите 200 бона ...
Та, толкова за "селекционера" "Гонзо" ... ;)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 28 сеп 2011 22:16

THE G.A.M.E написа:
Също така шитна Горанов в Берое, като разменна монета за Христов + разбира се и така прословутите 200 бона ...
Та, толкова за "селекционера" "Гонзо" ... ;)

То,не че Горанов се е "развихрил" в Берое,де...
Въпросът е,че,след като си се съгласил на подобна сделка,защото много искаш даден играч,да го държиш извън групата... :o

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 28 сеп 2011 22:22

blue avalanche написа:То,не че Горанов се е "развихрил" в Берое,де...
Въпросът е,че,след като си се съгласил на подобна сделка,защото много искаш даден играч,да го държиш извън групата... :o

Еми да де, към момента едвали има няква разлика в класите между Христов и Горанов, ама трансферната сума ...

Та като погледнем от тоя ъгъл, май щеше да си е по добре, Горанов да търка пейката или да отпада от групата за даден мач, вместо Тошко Христов ...
А сега излиза, че едни 200 бона не играят ... :lol:

Язък за парите, ама явно Батков ги "има бол" ...
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Върни се в “Левски”