Тема за Слави Трифонов

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
sizif
Контакти:

Re: Тема за Слави Трифонов

Мнениеот sizif » 28 сеп 2011 19:24

Viktor4o_Rs написа:Боклук, отрепка, псевдопатриот, мутра, слуга на олигарси , Гоце и Доган, простак, заядлив, комплексиран селяндур, готов на всичко за пари и власт - ето това мисля за него ;)

Много точно написано :!: :!: :!:
Нищо общо нямате с Апостола

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 28 сеп 2011 19:33

Има една хубава поговорка (не знам, дали е българска): По-добре на хората в устата, отколкото в краката. ;) Затова моето отношение към това лице е: Кой е пък този Слави Трифонов, да го е*а?! :o
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
sizif
Контакти:

Мнениеот sizif » 28 сеп 2011 19:34

Blue_Lion написа:Няма да забравя през 1997-ма година как Слави и Зуека ходеха по улиците около Александър Невски и убеждаваха хората, че трябва да излезнат на улиците и да съборят БКП ! В този ред на мисли, си спомням как тогава народната "любов" която се изсипа върху Народното събрание беше наречено "адекватно" и "справедливо" от Славчо (разбирайте трошене на прозорци, чупене на врати и опити за нахлуване вътре) ! Сега, едно десетилетия по-късно, същия този "родолюбец" защитава теза която е против българските граждани ! Визирам снощното предаване с М.Б. ! Цялата им телевизия (и не само тя) се опитват да убедят хората, че истинското ЗЛО което е извършено всъщност е рушенето на незаконни имоти на представител на малцинството, който от почти 30 год. си има криминално досие, и не само той, но и семейството му, които са един вид жертва в случая - хахах пародия ! А същия този г-н Трифонов направи една песен, озаглавена "нЕма такава държава !" :mrgreen: Припадай...

От много отдавна не му гледам предаването и Слави, колкото и връзки и гръб да има, за мен си остава палячо !

П.П. М.Б. наистина ли е еврейка или просто така си и сипвате, заради анти-българските коментари от нейна страна ?

д-р Емил Бенатов

В областта на патентното право АДВОКАТСКО ДРУЖЕСТВО „СКОЧЕВ И СЪДРУЖНИЦИ” си партнира с д-р Емил Бенатов - водещ специалист в тази област и представител по индустриална собственост, регистриран под № 3 в Патентното ведомство на Република България. Той е старши партньор в „Д- р Емил Бенатов и Партньори”.
Нищо общо нямате с Апостола

Sisi 1914
Контакти:

Мнениеот Sisi 1914 » 28 сеп 2011 19:43

Неговото шоу рядко го гледам, но за сметка на това не пропускам неговите конкурси, които организира.
8-)
Левски завинаги в моето сърце![

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 28 сеп 2011 19:50

Sisi 1914 написа:Неговото шоу рядко го гледам, но за сметка на това не пропускам неговите конкурси, които организира.
8-)

Конкурсите, които организира е пак за да се зоби с мангизи. Не знам дали знаете, но 30 секунди реклама в БТВ струват 12 000 лева - сещате ли се...? А тези конкурси в неговото шоу, като "танцувай", "пей", "умна и красива" и т.н., ги прави да текат рекламките, а сценаристите му да не се хабят да създават тъпите си сценарии.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Sisi 1914
Контакти:

Мнениеот Sisi 1914 » 28 сеп 2011 19:55

Red Warrior написа:
Sisi 1914 написа:Неговото шоу рядко го гледам, но за сметка на това не пропускам неговите конкурси, които организира.
8-)

Конкурсите, които организира е пак за да се зоби с мангизи. Не знам дали знаете, но 30 секунди реклама в БТВ струват 12 000 лева - сещате ли се...? А тези конкурси в неговото шоу, като "танцувай", "пей", "умна и красива" и т.н., ги прави да текат рекламките, а сценаристите му да не се хабят да създават тъпите си сценарии.

Така е, но ми харесват.
Още си спомням за "Бягство към победата".
Този тв проект беше доста забавен и научителен най-вече.

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 28 сеп 2011 19:56

Sisi 1914 написа:
Red Warrior написа:
8-)

Така е, но ми харесват.
Още си спомням за "Бягство към победата".
Този тв проект беше доста забавен и научителен най-вече.

Не съм го гледал, така че.... :lol:
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Мнениеот marmi52 » 28 сеп 2011 19:58

pampi написа:Преди 89г. България беше разделена на народ и ... управляващи (номенклатура и слуги на номенклатурата)
Двадесет години по-късно лично аз не виждам никаква разлика. Ако не беше ИНТЕРНЕТ, щяха да покрият случая в Катуница, както сториха с Чернобил.
Колкото до Славчо ... той просто е един високо заплатен слуга и ще си остане такъв, въпреки отчаяните опити да се намести в политиката... 8-)

8-)

Много точно казано ! ;)
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

Sisi 1914
Контакти:

Мнениеот Sisi 1914 » 28 сеп 2011 20:02

Пропуснал си!
:mrgreen:

Потребителски аватар
Muscarin

Мнениеот Muscarin » 28 сеп 2011 20:07

marmi52 написа::evil:

Познавам Слави Трифонов от времето, когато не беше известен. По онова време често минавах служебно през Плевен. Имах много приятели и познати от този град.
Виждал съм го да ходи сам. Винаги се опитваше да сяда при мои познати плевенчани, които бяха сред известните и влиятелни хора в града ...
Те го отбягваха. Поне такова впечатление е останало у мен. При всички случаи никой не го броеше за жив.
Изведнъж Слави Трифонов израстна. Не, не на ръст - ръстът винаги си го е имал. :lol:
Аз твърдя, че някой подготви, обучи и издигна Славчо. Много рязко стана при него промяната ...
Преди това не е блестял с някакви изключителни качества. Напротив - познавах доста млади хора, които го превъзхождаха. Те обаче не станаха известни ...
Как се издигна Славиту, кой го издигна, каква цена е платил и плаща за това свое издигане, само той си знае. Ние само се досещаме за някой неща ... ;)
За никого не е тайна обаче, че Слави Трифонов и екипа му не допринесоха особено за доброто на България.
Те имат основна заслуга за чалгаризирането на народа. Помогнаха и за неговото опростачване.
За мен Слави Трифонов е типичен представител на псевдоелита, който ни беше натрапен през последните 22 години, продукт на Системата и част от статуквото !!!

Чувал съм от бивши приближени нему, че големите пари е направил по времето на Костов и "Хъшове". Бившата вече фирма "Овъргаз" доста добре си е плащала за непрекъснатото плюене по тогавашния премиер.Изобщо цялата личност на господина се характеризира с една дума: ПОДЛОГА! Непрекъснато някой му плаща за да плюе "силните на деня".Аз не помня някога в предаването си да е казала и една добра дума за някой , който в момента е на власт.А сегашната му вражда с Борисов, просто минава всякакви граници (не съм фен на премиера).

Върни се в “Свободна зона”