Тема за Слави Трифонов
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Red Warrior
- Контакти:
Тема за Слави Трифонов
Какво мислите за лицето Слави Трифонов и неговото "шоу"?
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
Re: Тема за Слави Трифонов
Ами мекерето масон Славчо доста си обича цигани,турци,педали редовно им дава трибуна да манипулират българския народ!Не мога да го понасям тоя платен клакьор.Прави се на националист,а сега в този момент вместо да застане на страната на народа той избра циганите и подкрепи еврейката Бенатова.
1986,2010,2013
Подлога ,палячо и псевдопатриот. Мисли се за голяма работа с изкуствената слава, която придоби,но реално е г-н Никой
Последна промяна от sMotLiO на 28 сеп 2011 16:59, променено общо 1 път.
You run fast? Ill run 10 paces faster. You jump high? Ill jump 3 inches higher. You train hard? Ill train 5 times harder
- Red Warrior
- Контакти:
Аз си спомням как ронеше сълзи като убиха мутра номер 1 - Васил Илиев, а сега се прави на радетел за справедливостта 

Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
И сега ще се почне едно плюене ........ И аз не съм му фен , ама да почна във спортен форум да го плюя ,така само си показвате възпитанието !
- obi4am_pirin
- Контакти:
Вчера беше голямо осиране с платената журналистика ...Миролюбка-Мънилюбка!Тотално падна в очите на хората!
хахахахах
Изпратено на: 15 Дек 2014 19:35
От: Messi_fan
До: obi4am_pirin
Къде ти е темичката ? Май нещо я заключиха. хахахаха
П.П. Не е нужно да ми благодариш, че заради мен я премахнаха.
Изпратено на: 15 Дек 2014 19:35
От: Messi_fan
До: obi4am_pirin
Къде ти е темичката ? Май нещо я заключиха. хахахаха
П.П. Не е нужно да ми благодариш, че заради мен я премахнаха.

- rosenpetkov
- Контакти:
Откакто взе да се занимава с "политика" ми падна в очите.
А, Бенатова каза доста истини между другото.
А, Бенатова каза доста истини между другото.
Нефтохимик (Бургас)
- Viktor4o_Rs
- Контакти:
Боклук, отрепка, псевдопатриот, мутра, слуга на олигарси , Гоце и Доган, простак, заядлив, комплексиран селяндур, готов на всичко за пари и власт - ето това мисля за него 

Последна промяна от Viktor4o_Rs на 28 сеп 2011 17:10, променено общо 1 път.

Viktor4o_Rs написа:Боклук, отрепка, псевдопатриот, мутра, слуга на олигарси , Гоце и Първанов, простак, заядлив, комплексиран селяндур, готов на всичко за пари и власт - ето това мисля за него
Подкрепям и да добавя вече и в масонските ложи,което за съжаление го прави недосегаем.
1986,2010,2013
DmG написа:И сега ще се почне едно плюене ........ И аз не съм му фен , ама да почна във спортен форум да го плюя ,така само си показвате възпитанието !
Ти пък хем цър,хем пър. И като мълчиш си показваш възпитанието,да знаеш. Аман от хора с тиксо на устата. Навсякъде по света публичните личности биват обсъждани. Ако не иска да го дискриминират да се връща на село с мотиката. При подобно стечение всички печелят

You run fast? Ill run 10 paces faster. You jump high? Ill jump 3 inches higher. You train hard? Ill train 5 times harder