Убийства и размирици в Катуница!Протест в 20:00ч

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
bobonikolov

Re: Убийства и размирици в Катуница!Протест в 20:00ч

Мнениеот bobonikolov » 28 сеп 2011 16:05

E най-после МВР да сработи малко като хората.Хванати са вчера 50 човека от ромските махали мисля във Варна със запалителни коктейли и друго оръжие....Време беше

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Мнениеот marmi52 » 28 сеп 2011 16:07

ros написа:Световния шампион по ски скокове ВЛАДИМИР ЗОГРАФСКИ обяви във фейса, че ще присъства на протеста в Самоков. Предполагам и се надявам да носи със себе си българското знаме, за да видим дали властите ще се осмелят да накарат СВЕТОВЕН ШАМПИОН ДА НЕ РАЗВЯВА БЪЛГАРСКИЯ ТРИКОЛЬОР

8-)

Очевидно развяването на българското знаме не е по вкуса на тези, които искаха да направят младите българи безродници. Години наред им внушаваха, че са граждани на света, че националната принадлежност нямала значение ... Промиваха мозъци и затъпяваха националното самосъзнание и чувството за национална принадлежност на новите поколения българи. Глобализираха ги !
Оказа се обаче, че са се провалили ! Явно въпреки всичко младите хора в БЪЛГАРИЯ не са забравили, че първо са българи, а после граждани на ЕС и на света.
Затова развяването на българското знаме и пеенето на българския химн явно се възприема като престъпление и тези, които имат смелостта да го правят биват бити и арестувани. :(
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Мнениеот Ванко_Ултраса » 28 сеп 2011 16:08

Защото журналистиката е слугинаж на властта.
Властта и медиите са в симбиоза и в тясно сътрудничество дори, и когато дадена медия критикува някой политик.
Гарван, гарваново око не вади :!:

Проблемът е в народа, който е тъп, с робска психика и с времето се е превървал в мазохист.
При тези събития протестиращите трябваше да са минимум по 10 000 в по-големите градове, щото 2 000- 3 000 дикиш не хващат.
Нека в София, Пловдив, Варна и Бургас да излезнат едно 10 000 да видим дали няма на ония дето ходи с два таралежа под мишниците да му замръзне гомното.Две млади момчета си отидоха заради циганската паплач...какво повече трябваше да се случи за да се даде масов отпор с крайни действия на политиците и ушевите?

Нали знаете че не е луд този, който яде баницата, а този който му е дава.
Циганският произвол нямаше да бъде ненаказан, ако имахме закони и адекватни действия от власт имащите.
Така, че виновни за смъртта на двете млади момчета са тези, които избираме да ни управляват и в това, че никой не им търси отговорност.

Освен срещу циганизацията трябваше да се обеденим и под мотото срещу бедността, корупцията и политическите плужеци.

Онова цигане от босфора ТВ Свикролюба отиде при в шоуто на плешивия без капчица свян и гузност.
То цялата работа беше добре организирана от платената телевизия...сякаш ние зрителите ядем доматите с колците.

Политиката, живота, законите и спорта са такива, каквито НИЕ си ги изберем да бъдат.

Лошото е, че няма за кой да се гласува :!:
Изображение

Потребителски аватар
Labros
Контакти:

Мнениеот Labros » 28 сеп 2011 16:08

bobonikolov написа:E най-после МВР да сработи малко като хората.Хванати са вчера 50 човека от ромските махали мисля във Варна със запалителни коктейли и друго оръжие....Време беше

Трима цигани с 20 шишета с бензин в няколко щайги. В селата покрай Варна (Каменар и Слънчево) мангалите са се събирали въоръжени и чакали сигнал от "Максуда"- ако стане напечено там да търгват на първа към маалата. И снощи по БНТ се изтървали да го кажат... Днес не знам как ще е.
Последна промяна от Labros на 28 сеп 2011 16:09, променено общо 1 път.
...по лицето ми усмивката е трайна, щото на сърцето ми не пише MADE IN CHINA !!!

1912

Потребителски аватар
stussy
Контакти:

Мнениеот stussy » 28 сеп 2011 16:09

http://www.youtube.com/watch?v=187IEsIi ... e=youtu.be
Предлагам на властоимащите да гледат какво е положението в България...Това е навсякъде в България...
Още те държи:)...Болест е...

Потребителски аватар
stussy
Контакти:

Мнениеот stussy » 28 сеп 2011 16:11

http://www.youtube.com/watch?v=Cz_Lmx8d ... re=related
мале потресен съм... Май ситуацията е съвсем различна от това което медиите ни набиват...
Още те държи:)...Болест е...

Потребителски аватар
IvanAtanasov
Контакти:

Мнениеот IvanAtanasov » 28 сеп 2011 16:14

bigbonusprize написа:Който гледа парламентарният контрол и цирка, да коментира. Много ми е интересно, какво ще продължи да се случва...

Ами прекратиха събранието заради Волен .. и сега той много яко реди всички медии :)

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Мнениеот marmi52 » 28 сеп 2011 16:16

bobonikolov написа:Гледайте Канал 3-Парламентарната група на ГЕРБ се дистанцира от премиера.Зам.министъра на МВР се опълчи срещу него.Става интересно!!!

:shock:

Наистина ли ?!?! :o
Това да го видя няма да го повярвам !!! Някакъв театър разиграват пак, защото разбраха, че сгазиха лука ... :lol:
Който е тръгнал срещу младите хора, все е падал от власт !!!
Последна промяна от marmi52 на 28 сеп 2011 16:19, променено общо 1 път.
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

Потребителски аватар
IvanAtanasov
Контакти:

Мнениеот IvanAtanasov » 28 сеп 2011 16:17

http://kanal3.bg/?cat=15
Наистина има кво да се чуе ;) гледайте

Потребителски аватар
CS -KA -KA

Мнениеот CS -KA -KA » 28 сеп 2011 16:20

госпдин Борисов вие и ГЕРБ не можете да ми отнемете бъларското знаме и родината ,аз съм българин и се гордея,опозорихте страната и я дадахте в ръцете на циганите ,но ние сме българи и ще се борим с вас и циганите които са с вас
истината за БГ футбола !https://www.youtube.com/watch?v=FNhTyJFBVu4

Върни се в “Архив”