Убийства и размирици в Катуница!Протест в 20:00ч

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Re: Убийства и размирици в Катуница!Протест в 20:00ч

Мнениеот Viktor4o_Rs » 28 сеп 2011 14:54

sMotLiO написа:
Viktor4o_Rs написа:Като почнете с тия патриотарски и надъхващи приказки как сме били трън за всички, мразели ни, завиждали ни, не знам си какво ... Това са глупави оправдания, с които на практика оправдавате некадърните ни и корумпирани политици ;) Били сме на 1300 години и кво от това, американците са на 200 и няколко, ама къде са те, къде сме ние и кой на кого завижда всъщност ? Точно на нас завиждат западняците, сигурно искат нашите заплати и цени, нашата съдебна система и нашата политическа власт :lol: :lol: :lol: Как пък всички други бивши соцдържави се оправиха, много по-големи по население и влияние от нас, как на тях не им завиждат, а на нас точно ?
Доказало се е в историята, че сме се прецаквали най-вече сами :!: Сега става същото и никакви световни конспирации не са виновни, виновни сме всички, един повече, друг по-малко, виновен до някаква степен е всеки български гражданин, а най-виновни са тези некадърници в Парламента :evil:

И как пък да не става дума за целенасочено съсипване на държавата в случая? И за какви оправдания ми говориш? Никой не е оправдан от нищо. Мразя хора с подобен начин на мислене "Ама ние сме малки и никой не ни забелязва" Глупости. Стига с това ниско самочувстие. Никой чужд ръководител не прави преценки за останалите на този принцип. Има много повече неща от тези,които се виждат на повърхността.

И разбира се,че има значение на каква възраст ни е държавата. Това само показва колко устойчиви сме като народ. Нека Хамериканците да просъществуват 1300 години като са толкова велики. С тези темпове няма да стигнат и до половината. Те в момента кретат на ръба,а какво остава за след време.

Отговори ми на въпроса, който попитах - как така другите държави от бившия соцлагер вървят напред и се стабилизираха и забравиха и преход и чудо , а ние точно не. Тук не става въпрос за ниско самочувствие, напротив, просто най-лесно е да се каже - има конспирация и заговор срещу нас и толкова, ние тука нямаме вина ... Като има целенасочено съсипване, нима нямаме и ние вина, че не сме ги измели всичките боклуци управляващи от 20 години ? И заеби това за американците, ако те са на ръба, ние отдавна сме в пропастта, да си гледаме нашите скъсани гащи според мен.
Изображение

Потребителски аватар
stussy
Контакти:

Мнениеот stussy » 28 сеп 2011 14:56

Енергията на нацията трябва да се насочи простичко към идеята за справедливост за всички. Към служебната характеристика на властта - да решава проблемите на хората. Лесно е да набиеш циганче. Трудно е да кажеш на политиците си какво мислиш. Да ги накараш да работят за теб. Вие, читателите, дори не знаете, че в момента, в който станеш депутат, министър, политик или висш чиновник - цялата система е направена така, че да влезеш в един аквариум и оттам да престанеш (като в приказка за стълбата) да чуваш какво се случва навън. Виждаш, че някой си отваря устата да ти каже нещо, почукват ти по аквариума, показват ти средни пръсти, но ти нищо не чуваш. Започваш да живееш далече от хората. Не срещаш нито един циганин през мандата си. От канцеларията, в служебната кола, после в добре охранявания си дом, после отново в канцеларията и после на летището, където харчиш държавни командировъчни. Така живеят политиците у нас. Това би трябвало да ви вбеси. А не загубените за обществото и света цигански души. :twisted: :twisted: :twisted:
Още те държи:)...Болест е...

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 28 сеп 2011 14:59

Така и така службите ни следят, нека ги позабавляваме с един виц, който току що прочетох:

Виц на деня
Анкета сред фолк певиците на 'Пайнер':
Бихте ли спали с Коко Динев?

Резултатите:
2% - да
98%-никога повече

:lol: :lol: :lol:
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
pumpo
Контакти:

Мнениеот pumpo » 28 сеп 2011 15:04

Като стана дума за слави трифонов, сещам се за един немски водещ в България- Ник Щайн (също много противоречива личност) та какво беше казал въпросният Щайн за славчо "слави трифонов-прима патриот, или прима идиот" :) :)

donpacko
Контакти:

Мнениеот donpacko » 28 сеп 2011 15:05

Викторчо,по принцип тука не се спазват законите,ако полицията си беше свършила работата по жалбите във Катуница нямаше да има две невинни жертви,а не да ме дебнат мене по пътя и да ме спират и да се ровят два часа и като няма за какво да ми напишат акт да почват да се ядосват.След мача ни със Славия във Каварна спряха точно мене,а преди мене имаше кола която видимо се вижда че шофьора е пиян но мене спряха,и о ужас и четиримата си бяхме със коланите и те се попиляха да търсят под вола теле.Държавните институции не работят тука и от там идват проблемите.Във Англия като бях само дето пресякох на червено пътеката както нямаше полицай веднага ми драсна една бележцица 10 паунда и готово,става вече 6 години никога не пресичам на червено човече ето от там идват проблемите ни.Много хора се мислят за недосегаеми и като се види,че няма държава е най-лошото.Има и много други примери,като това че сме със най-раздутата администрация във ЕС заедно със гръцката,и всичко е тромаво и мудно,става вече седем години не живея при нашите имам и нова адресна регистрация и нова лична карта на новия ми адрес,но все още писъмца идват във пощата на нашите,даже за данъчното за едни други два имота във едно село където си почивам,ето това ни е държавата и от там идват проблемите.А това за тия помощи е следващото нещо което се дава безвъзмездно на отделни групи хора.

HEATSEEKER
Контакти:

Мнениеот HEATSEEKER » 28 сеп 2011 15:05

Аиде пак по-нашенски започнаха ежбите,не може ли един път да сме като юмрук, а не колко разбираме нещата, затова сме на този хал защото все всичко разбираме, а накрая май България ще се окаже географско понятие....
“Това показва колко интелигентни и учени хора са основали футбола в България”, обяснява Милчев. Малко по-късно през 1909 година, във Варна се появява и “Спортист”, който е предшественик на “Тича” и днешния “Черно море”

urkoto

Мнениеот urkoto » 28 сеп 2011 15:12

Айде сега и групата изтрита... срам за ушатите и 70 000 по-малко избиратели за Тиквоча, Шлифера и тяхната жалка циркова трупа! Халал да са им!
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 28 сеп 2011 15:24

Имате предвид предполагам групата "Смърт за цар Киро ! Око за око, зъб за зъб !", тъй като не я намирам :evil: :evil: :evil: Абсолютно безобразие и комунистическа цензура :evil: :evil: :evil:
Изображение

Потребителски аватар
sMotLiO
Контакти:

Мнениеот sMotLiO » 28 сеп 2011 15:25

Viktor4o_Rs написа:
sMotLiO написа:
Viktor4o_Rs написа:Като почнете с тия патриотарски и надъхващи приказки как сме били трън за всички, мразели ни, завиждали ни, не знам си какво ... Това са глупави оправдания, с които на практика оправдавате некадърните ни и корумпирани политици ;) Били сме на 1300 години и кво от това, американците са на 200 и няколко, ама къде са те, къде сме ние и кой на кого завижда всъщност ? Точно на нас завиждат западняците, сигурно искат нашите заплати и цени, нашата съдебна система и нашата политическа власт :lol: :lol: :lol: Как пък всички други бивши соцдържави се оправиха, много по-големи по население и влияние от нас, как на тях не им завиждат, а на нас точно ?
Доказало се е в историята, че сме се прецаквали най-вече сами :!: Сега става същото и никакви световни конспирации не са виновни, виновни сме всички, един повече, друг по-малко, виновен до някаква степен е всеки български гражданин, а най-виновни са тези некадърници в Парламента :evil:

И как пък да не става дума за целенасочено съсипване на държавата в случая? И за какви оправдания ми говориш? Никой не е оправдан от нищо. Мразя хора с подобен начин на мислене "Ама ние сме малки и никой не ни забелязва" Глупости. Стига с това ниско самочувстие. Никой чужд ръководител не прави преценки за останалите на този принцип. Има много повече неща от тези,които се виждат на повърхността.

И разбира се,че има значение на каква възраст ни е държавата. Това само показва колко устойчиви сме като народ. Нека Хамериканците да просъществуват 1300 години като са толкова велики. С тези темпове няма да стигнат и до половината. Те в момента кретат на ръба,а какво остава за след време.

Отговори ми на въпроса, който попитах - как така другите държави от бившия соцлагер вървят напред и се стабилизираха и забравиха и преход и чудо , а ние точно не. Тук не става въпрос за ниско самочувствие, напротив, просто най-лесно е да се каже - има конспирация и заговор срещу нас и толкова, ние тука нямаме вина ... Като има целенасочено съсипване, нима нямаме и ние вина, че не сме ги измели всичките боклуци управляващи от 20 години ? И заеби това за американците, ако те са на ръба, ние отдавна сме в пропастта, да си гледаме нашите скъсани гащи според мен.

Другите соц държави не са минали през това което ниe сме минали. Предните поколения са виновни,че се стигна до тук. Бездействието на народа през всичките години си оказа влияние. Тези,които имаха за цел да ни сринат със земята като държава успяха.
You run fast? Ill run 10 paces faster. You jump high? Ill jump 3 inches higher. You train hard? Ill train 5 times harder

didayyord
Контакти:

Мнениеот didayyord » 28 сеп 2011 15:28

urkoto написа:Айде сега и групата изтрита... срам за ушатите и 70 000 по-малко избиратели за Тиквоча, Шлифера и тяхната жалка циркова трупа! Халал да са им!

Моля всички да гласуват! Нека да е за някой по-неизвестен, но да гласуват! Защото бъдете сигурни в едно, след тези събития, всички цигани ще идат да гласуват, даже безплатно! На политикът сега му е екстра и потрива доволно ръце! Той знае, че Българите го наказват с негласуване, но пък сега манго ще му е почти без пари! Ще видите, избирателната активност сред циганите, ще е 100%! И няма да се учудя, ако скоро от някъде изкочи и Рязания, да ги приюти под крилото си!

Върни се в “Архив”