Убийства и размирици в Катуница!Протест в 20:00ч

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Re: Убийства и размирици в Катуница!Протест в 20:00ч

Мнениеот megan fox » 28 сеп 2011 02:14

ShooterMan написа:
CTAHKO написа:Не че ги защитавам,но ако някой ми каже и ми посочи,кой друг в тази държава е в състояние да изгони или премести циганите от Максуда,ще го призная ;)

Те да ги изгонят-целия град ще ги поздрави...ама не виждам развитие :!:.Кмета и баш-милиционерина Димитров са марионетки на ТИМ,така,че тоя побой не се и съмнявай е одобрен дори с мълчаливото им съгласие.Просто е абсурдно Киро пияндето да вземе каквото и да е решение без да се консултира по телефона с господарите си.А Марешки...хахахаха,този господинчо стартира бизнеса си с 3 млн. заем(не знам цифрата дали е точно толкова) от ТИМ и до днес е тяхна креатура.

ПС:Много уваб Кръсник имаш...но го кани на чай и кекс в неделя,че като му искаш услуга да не те гълчи като Бонасера :mrgreen:

Всъщност мога да гарантирам, че зад побоя тази вечер, че не стоят ТИМ! Нещата идват от другаде... - ББ и ЦЦ - хората, които дърпат юздите на МВР! ББ от край време е на нож с ТИМ и отлично знае, че всички във Варна ще решат, че тимаджии стоят зад полицейският произвол! Мислиш ли, че първата ми работа след като се махнах от центъра на Варна не бе да се обадя и да питам дали ТИМ имат нещо общо с това?!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 28 сеп 2011 02:16

megan fox написа:
Alex написа:
megan fox написа:

Ти луд ли си бе? Не говори глупости! Протеста не е срещу ТИМ! А срещу мангалите, а утре вече и срещу полицейският произвол!

Ти си лудия и не си разбрал за какво протестираме и ходим да ни бият ушевите......... точно заради такива дерибеи като ТИМ и всички други, които са над закона... като гледам как им се дивеше, че те са толкова големи, нямам думи :roll:

На мен не ми се налага, да им се дивя! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Не е моя вината, че Марин Митев 8 години е седял на един чин с баща ми и че Марин ми е кръстник! Остава и да съм против ТИМ! :lol: :lol: :lol:

Голяма гордост :roll: Чудя се как не си написал още песен за тях ??? Точно заради всичко това което написа държавата и ние сме на това дередже :evil: Защото всички с пари са над закона и не държавата оправлявя тях , а те нея ! До кога ???? Ей от такива като теб ми се повръща :evil:

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 28 сеп 2011 02:17

Meгъне, преекспонираш нещата. ТИМ дерибействат, правят си каквото си искат, не ме интересува, че сега бизнесът им е чист, след като са спечелили парите си с рекети, убийства, побои и т.н.. След като са се занимавали с всичко друго, но не и честен бизнес. Биваш мутра няма- от мен да го знаеш!
Разликата между Рашков и ТИМ е само етноса и нищо друго

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 28 сеп 2011 02:18

megan fox написа:
Alex написа:
megan fox написа:

Ти луд ли си бе? Не говори глупости! Протеста не е срещу ТИМ! А срещу мангалите, а утре вече и срещу полицейският произвол!

Ти си лудия и не си разбрал за какво протестираме и ходим да ни бият ушевите......... точно заради такива дерибеи като ТИМ и всички други, които са над закона... като гледам как им се дивеше, че те са толкова големи, нямам думи :roll:

Не е моя вината, че Марин Митев 8 години е седял на един чин с баща ми и че Марин ми е кръстник! Остава и да съм против ТИМ! :lol: :lol: :lol:

Това оправдава всичко и с това трябваше да започнеш!

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 28 сеп 2011 02:19

Както казах-да изселят бай мангал ще съм им благодарен винаги.Далече съм от мисълта,че Ицко Кирчев смешника дето затри Корабостроителницата(по-точно се изказа ласкаво за затварянето й) и крадеца Добрин Митев бяха по-доброто управление на Варна до 1999,а те бяха срещу ТИМ.

Всъщност мога да гарантирам, че зад побоя тази вечер, че не стоят ТИМ! Нещата идват от другаде... - ББ и ЦЦ

Абсолютно си ПРАВ!!!И никой не казва обратното,тази вакханалия и почти опити за убийства бяха поръчани от София от министерския съвет.Но...Киро кмета с присъщото му малоумие го направи безкрайно лесен за изпълнение,нали?Мястото на Киро мухльото беше там,на площада,СРЕЩУ този бесен пес шефа на милицията във Варна Димитров!Аз това критикувам,както и,че Киро е подлога на ТИМ,т.е. можеха да го инструктират там да излезе и да помогне тоя мухльо,не да дава добро на милицията да трепе и убива!
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 28 сеп 2011 02:19

MORSKI написа:Meгъне, преекспонираш нещата. ТИМ дерибействат, правят си каквото си искат, не ме интересува, че сега бизнесът им е чист, след като са спечелили парите си с рекети, убийства, побои и т.н.. След като са се занимавали с всичко друго, но не и честен бизнес. Биваш мутра няма- от мен да го знаеш!
Разликата между Рашков и ТИМ е само етноса и нищо друго

За жалост !

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 28 сеп 2011 02:19

Гледахте ли наглите и безпардонни Куролюба и учиндолеца, е то бива бива безобразие, манипулиране и наглост, но те прекалиха :evil: Босфор ТВ трябва да бъде фалирана от всички нас, като просто спрем да я гледаме и навсякъде техните екипи да бъдат посрещани с псувни и обиди, никакви интервюта да не им дава никой гражданин, докато тази тъпачка Бенатова не се извини и бъде уволнена или сама се махне :!: Като няма интервюта, няма интересни новини, следователно няма да има и рекламодатели и край с тях :twisted:
А иначе се учудвам, че има хора, които не са прозрели какъв лъжепатриот и подлога е Славчо, един от главните виновници за изпростачването на нацията, слугата на Гоце, Доган и скапаните олигарси :evil: :evil: :evil: Пълен бойкот на антибългарската циганска продажна Босфор ТВ :!: :!: :!:
Изображение

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 28 сеп 2011 02:22

za nas e toj religiq написа:Голяма гордост :roll: Чудя се как не си написал още песен за тях ??? Точно заради всичко това което написа държавата и ние сме на това дередже :evil: Защото всички с пари са над закона и не държавата оправлявя тях , а те нея ! До кога ???? Ей от такива като теб ми се повръща :evil:

Повръщай! Боли ме фара..., данък обществено мнение не плащам! И не, държавата не е на това дередже заради ТИМ или други като тях! Държавата е на това дередже заради истински големите акули като Иван Костов, дясната му ръка Славчо Христов, който управляваше кръга "Олимп", докато Костов бе премиер, не знам дали знаеш, че Славчо Христов държи контролният пакет акции на "Златни пясъци" АД... кой извърши най-бруталните кражби в страната? Нима не бе Костов? Имаш ли някаква минимална представа как протече приватизацията на най-апетитните предприятия в страната? А? Имаш ли представа какви комисионни взеха Костов и приближените му хора? Не, нямаш никаква представа! Но това са хората, които навредиха най-много на страната, а не ТИМ, ВИС 2, СИК или някоя друга трибуквена групировка! И ако си толкова сляп и ограничен да не можеш да го разбереш това... много жалко за теб!

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 28 сеп 2011 02:23

[offtopic]
megan fox написа:
Alex написа:
megan fox написа:

ааа, ти си връзкарче... е тогава, мама каза само с теб да си играя :lol:[/offtopic]
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 28 сеп 2011 02:25

ShooterMan написа:Както казах-да изселят бай мангал ще съм им благодарен винаги.Далече съм от мисълта,че Ицко Кирчев смешника дето затри Корабостроителницата(по-точно се изказа ласкаво за затварянето й) и крадеца Добрин Митев бяха по-доброто управление на Варна до 1999,а те бяха срещу ТИМ.

Всъщност мога да гарантирам, че зад побоя тази вечер, че не стоят ТИМ! Нещата идват от другаде... - ББ и ЦЦ

Абсолютно си ПРАВ!!!И никой не казва обратното,тази вакханалия и почти опити за убийства бяха поръчани от София от министерския съвет.Но...Киро кмета с присъщото му малоумие го направи безкрайно лесен за изпълнение,нали?Мястото на Киро мухльото беше там,на площада,СРЕЩУ този бесен пес шефа на милицията във Варна Димитров!Аз това критикувам,както и,че Киро е подлога на ТИМ,т.е. можеха да го инструктират там да излезе и да помогне тоя мухльо,не да дава добро на милицията да трепе и убива!

Пич Добрин Митев само си правеше ПиАр и се правеше, че е срещу ТИМ, а в същото време през вечер ядеше и пиеше с тях. Не бъди наивен.

А колкото до Кирил подлогата... е как очакваш Кирчо да се опълчи на местното шефче на МВР? Това ще означава да се опълчи на ББ, ЦЦ и Герб като цяло. Ти не разбра ли, че на следващите кметски избори Кирил Йорданов е кандидат подкрепен от... ГЕРБ!!! Е как Кирил да тръгне срещу Димитров? Няма начин. Тръгне ли срещу тях, тръгва срещу хората, които го подкрепят на задаващите си избори и срещу хората, на които се надява да го оставят във властта! Кирил нямаше никакъв избор да гъкне срещу този произвол на МВР и ЦЦ и ББ отлично го знаеха това и затова бе наредено да ударят във Варна!

С други думи: Кучето не хапе ръката, която го храни! А Кирил се надява на ГЕРБ да го хранят още доста време...
Последна промяна от megan fox на 28 сеп 2011 02:28, променено общо 1 път.

Върни се в “Архив”