Убийства и размирици в Катуница!Протест в 20:00ч

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Re: Убийства и размирици в Катуница!Протест в 20:00ч

Мнениеот za nas e toj religiq » 28 сеп 2011 01:38

megan fox написа:
za nas e toj religiq написа:Ти май сам си противоречиш ! Нали точно заради такива ни е недоволството ! Отново ли искаш с тях да се съобразяваш и те да дърпат конците ???

Аз нямам нищо против ТИМ! Имам против мангалите! Мангалите са неудобни и на ТИМаджии, би трябвало да знаеш за това, че Максуда вече е на ТИМ. Ама понеже още нямат кинти за мега плана си за този регион още не са го изгонили от циганската махала...

Но да оставим за момент мангалите настрана..., който и да е кмет на Варна трябва и ЩЕ играе по свирката на ТИМ! Тук те колят и бесят и те имат последната дума! И честно казано аз лично нямам нищи против това да сиостане така... - даже напротив имам личен интерес това да не се променя!

По добре спри да пишеш че не ми се занимава с такива като теб :shock: Няма да ближеш задниците на едни , за сметка на други :twisted: С какво ТИМ са по различни от мангала Киро :?: :?: :?: И защо някой трябва да се съобразява с тях , а не те с държавата и хората във Варна :?: :?: :?:

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 28 сеп 2011 01:39

ShooterMan написа:Мога само да кажа,че тази вечер във Варна беше един от най-масовите протести,както и вчера.Говоря като бройка хора.Телевизиите нещо?Показваха кадри от някакви места където никой не се е събирал или където предварително са поставени милиционери доволна бройка и разправят как нямало протестиращи!БОЖЕ,ДА СЕ ПРЕКРЪСТЯ АЗ :o .А това,че било мирно?БОЖЕ,КАКВА ЛЪЖА!Не само не беше мирно,беше си направо побой,да не кажа зверства на моменти,където поваляха хора и ги биеха дорде мърдат с палки и ритници.Няма да разправям и какви псувни и заплахи сипеше милиционерската измет.Хвърляли сме камъни и бутилки по тях?А какво да направи обикновения човек виждайки как завличат някой и го пребиват от бой,как да реагира когато се насочат към него?Гледах сега кадри на наредени по тротоарите аресувани - цирк!Защо не се показаха кадрите със смлени от бой и проснати на паважа хора?Междудругото,тъй като са пребили журналиста от Дарик,а на въпроса да се легитимират народните милиционери са го и арестували!?...очаквам една реакция на тази медия!Повтарям-тази вечер във Варна бяхме участници в едно ЗВЕРСТВО и един предварително замислен ПОБОЙ от страна на властта.Умишлено камерите не бяха допуснати в зоните където милиционерските шпицкоманди премазаха хората.Но пребития журналист,наглото милиционерско поведение - са доказателството,че изобщо те не спазваха закони,те биеха наред.Колкото до Кирил Йорданов Кърпачев,този пиандурник и гей(публична тайна)-той даде ДОБРО за тази наказетлна акция спрямо гражданите на Варна.Каквато и заповед да даде Бойко милиционерина ако Киро кмета беше там срещу сганта с палките и ги беше възспрял като истински кмет бранещ гражданите на града си...те нямаше да пребият никого.Но Киро се скри,даде добро и вече говорихме какво стана.Май следващия сборен пункт трябва да е Общината,или бившия ПАРТИЕН ДОМ както му викат възрастните,там където Киро и останалите комунисти киснат....

Пич, ти разказа това, което разказах и аз... Днес във варна имаше полицейски произвол и всичко бе предварително уговорено - да ни бият нас протестиращите.
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 28 сеп 2011 01:39

megan fox написа:
za nas e toj religiq написа:Ти май сам си противоречиш ! Нали точно заради такива ни е недоволството ! Отново ли искаш с тях да се съобразяваш и те да дърпат конците ???

Аз нямам нищо против ТИМ! Имам против мангалите! Мангалите са неудобни и на ТИМаджии, би трябвало да знаеш за това, че Максуда вече е на ТИМ. Ама понеже още нямат кинти за мега плана си за този регион още не са го изгонили от циганската махала...

Е то пък направо си грехота циганската махала да е на такова място в града ;) Дори си имат и гледка към езерото(канала) :) :) :) А иначе някакво сити доколкот знам ше правят на това място,ама кога ще е не ми е ясно.Е като почнат да ги изнасят ше ми е много интересно да видя някой от хелзинкския комитет и другите цигански организации дали ще пърхат срещу тях и докъде ще им стигнат силите :) :lol:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 28 сеп 2011 01:40

boyoto написа:Оффф@! Ебати държавата, дето я имаме значи :( Ако не си с ТИМ - не печелиш. Дейба мафиотите, дейба!

За съжаление е така..
И за съжаление наистина сме милиоцинерска държава!
Имайте предвид, че всичко се следи и ни притискат!

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 28 сеп 2011 01:44

za nas e toj religiq написа:
По добре спри да пишеш че не ми се занимава с такива като теб :shock: Няма да ближеш задниците на едни , за сметка на други :twisted: С какво ТИМ са по различни от мангала Киро :?: :?: :?: И защо някой трябва да се съобразява с тях , а не те с държавата и хората във Варна :?: :?: :?:

Аз не съм съгласен с колегата... Колкото мангалите са ми неприятни, два пъти по-противни са ми ТИМ.,..

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 28 сеп 2011 01:49

По добре спри да пишеш че не ми се занимава с такива като теб :shock: Няма да ближеш задниците на едни , за сметка на други :twisted: С какво ТИМ са по различни от мангала Киро :?: И защо някой трябва да се съобразява с тях , а не те с държавата и хората във Варна :?: :?: :?:

Първо не им ближа задниците, второ не ми се налага! Човек не може да избира роднините си :!: :!: :!:

С какво ТИМ са по-различни? О да, навремето те тръгнаха силово и се занимаваха с всичко незаконно, което можеш да се сетиш, но отдавна си изпраха парите с десетките казина и ги изкараха наяве. Сега ТИМ дават работа, т.е. заплати, т.е. храна и покрив над главите на 50 000 варненски семейства! Ето с това ТИМ са по-различни от останалите. Че вече всички сме много зависими от тях!

И да, ТИМ са държава в държавата - ФАКТ, но да са дошли точно на теб лично да ти пречат с нещо? Да те притесняват? Едва ли! Прекалено си дребен, за да им пречиш с каквото и да е било, че да си им интересен и да се занимават с теб.
Последна промяна от megan fox на 28 сеп 2011 01:51, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 28 сеп 2011 01:50

MORSKI написа:

Аз не съм съгласен с колегата... Колкото мангалите са ми неприятни, два пъти по-противни са ми ТИМ.,..

Ами нали точно заради такива като тях недоволстваме !!! Протекции , корупция , насилие , беззаконие , на кой нормален човек му харесва :?: Кво значение има дали са цигани или българи след като все са над закона :?:

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 28 сеп 2011 01:52

MORSKI написа:

Ами нали точно заради такива като тях недоволстваме !!! Протекции , корупция , насилие , беззаконие , на кой нормален човек му харесва :?: Кво значение има дали са цигани или българи след като все са над закона :?:

Ти луд ли си бе? Не говори глупости! Протеста не е срещу ТИМ! А срещу мангалите, а утре вече и срещу полицейският произвол!

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 28 сеп 2011 01:54

megan fox написа:Ти луд ли си бе? Не говори глупости! Протеста не е срещу ТИМ! А срещу магалите, а утре вече и срещу полицейският произвол!

Не си прав! Протестът ти лично го приемаш срещ мангалите... Аз също не мога да ги трая, но по-важното е да спрем това, че ни се подиграват всички! Лично моя протест е срещу всички престъпници, включително трибуквието!

Потребителски аватар
boyoto
Контакти:

Мнениеот boyoto » 28 сеп 2011 01:58

MORSKI написа:
megan fox написа:Ти луд ли си бе? Не говори глупости! Протеста не е срещу ТИМ! А срещу магалите, а утре вече и срещу полицейският произвол!

Не си прав!

управляващите трябва да покажат воля да се преборят с корупцията в България – проблем, който две години след началото на мандата на настоящия кабинет накара Европа да ни хлопне вратата за Шенгенското споразумение. Това е истинският проблем, който е в основата на гражданското недоволство. А ТИМ е равно на корупция!
НАПРЕД, МОЙ БОТЕВЬ!

Върни се в “Архив”