Чемпиъншип - 2011-12
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Чемпиъншип - 2011-12
Аз замалко да взема две точици от тоя мач, ама не издържаха.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

- Middlesbrough
- Контакти:
TodorT написа:Още ме е яд как Брайтън изпуснаха победатаИначе стана много приятен мач
И мен ме е яд.
Нищо, че не гледах мача, щото бях на дискотека.

Левски завинаги в моето сърце
Офтопик:
- Middlesbrough
- Контакти:
резултатите от днес :Д ест нямат логика :Д
FT Brighton & Hove A. 1 - 3 Crystal Palace
FT Bristol C. 2 - 3 Reading
FT Burnley 5 - 1 Nottingham F.
FT Coventry C. 2 - 2 Blackpool
FT Derby County 1 - 1 Barnsley
FT Doncaster R. 1 - 1 Hull C.
FT Portsmouth 2 - 3 Peterborough U.
FT Watford 2 - 1 Millwall
FT West Ham U. 0 - 1 Ipswich T.
FT Brighton & Hove A. 1 - 3 Crystal Palace
FT Bristol C. 2 - 3 Reading
FT Burnley 5 - 1 Nottingham F.
FT Coventry C. 2 - 2 Blackpool
FT Derby County 1 - 1 Barnsley
FT Doncaster R. 1 - 1 Hull C.
FT Portsmouth 2 - 3 Peterborough U.
FT Watford 2 - 1 Millwall
FT West Ham U. 0 - 1 Ipswich T.

Офтопик:
Е как ще имат логика
Брайтън падат, Бърнли мачкат
, Портсмут и Уест хям се дънят като домакини 

Искам да отбележа някои от интересните резултати, които се получиха от кръга:
Първо много ме радва победата на моите хора от Peterborough United, която за пореден път не успях да прогнозирам
Второ, това което наистина много ме изненада, загубата на Уест Хям и не на последно място факта,че Милуол се свлякаха в зоната на изпадащите след 1 победа от 9 мача (без загуба като домакин и без победа като гост).
Очаквам двата мача от днес с нетърпение, много е яка борбата на всички етажи в класирането, но най-вече на върха
Първо много ме радва победата на моите хора от Peterborough United, която за пореден път не успях да прогнозирам

Второ, това което наистина много ме изненада, загубата на Уест Хям и не на последно място факта,че Милуол се свлякаха в зоната на изпадащите след 1 победа от 9 мача (без загуба като домакин и без победа като гост).
Очаквам двата мача от днес с нетърпение, много е яка борбата на всички етажи в класирането, но най-вече на върха

LIVERPOOL RULZZ
- Middlesbrough
- Контакти:
crazy_one написа:Искам да отбележа някои от интересните резултати, които се получиха от кръга:
луда раота :Д просто : )

Офтопик:
crazy_one написа:Първо много ме радва победата на моите хора от Peterborough United, която за пореден път не успях да прогнозирам
Тази победа и мен ме радва, преди 2 сезона бяха боксова круша, но сега започват добре и дано успеят да натрупат повечко точки, защото реалната цел е оцеляване в ЧШ.

Rivaldo10 написа:crazy_one написа:Първо много ме радва победата на моите хора от Peterborough United, която за пореден път не успях да прогнозирам
Тази победа и мен ме радва, преди 2 сезона бяха боксова круша, но сега започват добре и дано успеят да натрупат повечко точки, защото реалната цел е оцеляване в ЧШ.
Така е! Просто трябва да започнат да играят малко по-убедително като гости (да правят повече равни

LIVERPOOL RULZZ