Убийства и размирици в Катуница!Протест в 20:00ч

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
bobonikolov

Re: Убийства и размирици в Катуница!Протест в 20:00ч

Мнениеот bobonikolov » 27 сеп 2011 22:52

Никога няма да си признае за какво я обвиняват.Бе аланкоолу излез и кажи да казах това и това.Извинявам се ако съм засегнала еди кой си.Ама нейсе по-лесно е да се лъже и мотае.Да се разтягат локуми.....

urkoto

Мнениеот urkoto » 27 сеп 2011 22:54

ShooterMan написа:да ги понабият малко,да поолабят напрежението,па да си отидат и толкоз.Няма масовост,едно 50% да не кажа повече са малолетни(за което ги поздравявам)

Днеска във София минаваме по Витоша (само да уточня, не 50% в софия бяха на възраст 15-22 години, а поне 95%!!!) и викаме на чичките - явно баровци, щото едно кафе на Витошка е 3 кинта - викаме им елате със нас, протеста е за вас - ония изобщо не ни отразиха. Седяха и ни се хилеха, гледаха сеир завалийките. Меко казано отвратен останах като видях тия мишоци как оставиха децата на България сами срещу милиционерските палки. Заслужаваме си съдбата, пичове!
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

Потребителски аватар
Vladislav Tonev
Контакти:

Мнениеот Vladislav Tonev » 27 сеп 2011 22:54

bobonikolov написа:Никога няма да си признае за какво я обвиняват.Бе аланкоолу излез и кажи да казах това и това.Извинявам се ако съм засегнала еди кой си.Ама нейсе по-лесно е да се лъже и мотае.Да се разтягат локуми.....

За да се извини човек трябва да знае какво е морал ! Тая със сигурност не знае !!!!

masona84
Контакти:

Мнениеот masona84 » 27 сеп 2011 22:56

Уж седяла зад всяка една своя дума а какво става:От нелеп пътен инцидент,при дългия каза брутално и умишлено убийство с микробус.Сама си противоречи.Аз лично току що изтрих тази жалка телевизия от моя приемник.

Потребителски аватар
Jax
Контакти:

Мнениеот Jax » 27 сеп 2011 22:57

masona84 написа:Били 150 фена,а има 127 задържани :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Голяма успеваемост са докарали от полицията :)
Изборът е само един - той е жълто-черният тим.
Филибето е градът - БОТЕВ ПЛОВДИВ е тимът.

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 27 сеп 2011 22:58

Започва секса между Миролюба и Слави

Секса започна очаквано и свърши очаквано, а като има свършване има и бърсане, както се пее в една песен. Това ще стане по време на рекламите

Сега сериозно - каквото и да си говорим Миролюба е умно момиче и осъзнава, че с кариерата и свършено. Примирението, благия тон и треперещите и ръце го доказват
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
KategorieC
Контакти:

Мнениеот KategorieC » 27 сеп 2011 23:00

Vladislav Tonev написа:
bobonikolov написа:Никога няма да си признае за какво я обвиняват.Бе аланкоолу излез и кажи да казах това и това.Извинявам се ако съм засегнала еди кой си.Ама нейсе по-лесно е да се лъже и мотае.Да се разтягат локуми.....

За да се извини човек трябва да знае какво е морал ! Тая със сигурност не знае !!!!

Тя е еврейка- евреите тази дума я имат за обида!
Iustitia non novit patrem nec matrem, solam veritatem spectat!

Потребителски аватар
FILIP1912
Контакти:

Мнениеот FILIP1912 » 27 сеп 2011 23:01

Най лошото, което направи така наречената репортерка при репортажа си от Катуница е злобата и ненависта, с която говореше за феновете и това как жалеше за изгорялите имоти и счупения микрофон. Колкото повече се оправдават толкова по смешни стават.
Изображение

Потребителски аватар
whitesnake
Контакти:

Мнениеот whitesnake » 27 сеп 2011 23:04

ros написа:Започва секса между Миролюба и Слави

Секса започна очаквано и свърши очаквано, а като има свършване има и бърсане, както се пее в една песен. Това ще стане по време на рекламите

Сега сериозно - каквото и да си говорим Миролюба е умно момиче и осъзнава, че с кариерата и свършено. Примирението, благия тон и треперещите и ръце го доказват

Кой каквото е надробил,това ще сърба.Кафа от такива журналисти и водещи.Аре фишек на БосфорТВ!!!!!!!
Най-старият футболен клуб в България е:
Славия Сф -1913г
Черно море -1913г
Доростол-1902г

macko_razbivach
Контакти:

Мнениеот macko_razbivach » 27 сеп 2011 23:06

На мен ми е странно как има хора, на които не им пука цялата ситуация. Аз и работа и учене съм оставил почти и по цял ден кисна в нета за ново инфо, а имам колеги, които ни най-малко не ги интересува...
Как да си сменя username-а, че съм малко голям вече за този? :)

Върни се в “Архив”