Убийства и размирици в Катуница!Протест в 20:00ч
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- bobonikolov
Re: Убийства и размирици в Катуница!Протест в 20:00ч
Никога няма да си признае за какво я обвиняват.Бе аланкоолу излез и кажи да казах това и това.Извинявам се ако съм засегнала еди кой си.Ама нейсе по-лесно е да се лъже и мотае.Да се разтягат локуми.....
ShooterMan написа:да ги понабият малко,да поолабят напрежението,па да си отидат и толкоз.Няма масовост,едно 50% да не кажа повече са малолетни(за което ги поздравявам)
Днеска във София минаваме по Витоша (само да уточня, не 50% в софия бяха на възраст 15-22 години, а поне 95%!!!) и викаме на чичките - явно баровци, щото едно кафе на Витошка е 3 кинта - викаме им елате със нас, протеста е за вас - ония изобщо не ни отразиха. Седяха и ни се хилеха, гледаха сеир завалийките. Меко казано отвратен останах като видях тия мишоци как оставиха децата на България сами срещу милиционерските палки. Заслужаваме си съдбата, пичове!
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.
http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството
http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството
- Vladislav Tonev
- Контакти:
bobonikolov написа:Никога няма да си признае за какво я обвиняват.Бе аланкоолу излез и кажи да казах това и това.Извинявам се ако съм засегнала еди кой си.Ама нейсе по-лесно е да се лъже и мотае.Да се разтягат локуми.....
За да се извини човек трябва да знае какво е морал ! Тая със сигурност не знае !!!!
Уж седяла зад всяка една своя дума а какво става:От нелеп пътен инцидент,при дългия каза брутално и умишлено убийство с микробус.Сама си противоречи.Аз лично току що изтрих тази жалка телевизия от моя приемник.
masona84 написа:Били 150 фена,а има 127 задържани![]()
![]()
Голяма успеваемост са докарали от полицията

Изборът е само един - той е жълто-черният тим.
Филибето е градът - БОТЕВ ПЛОВДИВ е тимът.
Филибето е градът - БОТЕВ ПЛОВДИВ е тимът.
Започва секса между Миролюба и Слави
Секса започна очаквано и свърши очаквано, а като има свършване има и бърсане, както се пее в една песен. Това ще стане по време на рекламите
Сега сериозно - каквото и да си говорим Миролюба е умно момиче и осъзнава, че с кариерата и свършено. Примирението, благия тон и треперещите и ръце го доказват
Секса започна очаквано и свърши очаквано, а като има свършване има и бърсане, както се пее в една песен. Това ще стане по време на рекламите
Сега сериозно - каквото и да си говорим Миролюба е умно момиче и осъзнава, че с кариерата и свършено. Примирението, благия тон и треперещите и ръце го доказват
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
- KategorieC
- Контакти:
Vladislav Tonev написа:bobonikolov написа:Никога няма да си признае за какво я обвиняват.Бе аланкоолу излез и кажи да казах това и това.Извинявам се ако съм засегнала еди кой си.Ама нейсе по-лесно е да се лъже и мотае.Да се разтягат локуми.....
За да се извини човек трябва да знае какво е морал ! Тая със сигурност не знае !!!!
Тя е еврейка- евреите тази дума я имат за обида!
Iustitia non novit patrem nec matrem, solam veritatem spectat!
Най лошото, което направи така наречената репортерка при репортажа си от Катуница е злобата и ненависта, с която говореше за феновете и това как жалеше за изгорялите имоти и счупения микрофон. Колкото повече се оправдават толкова по смешни стават.

- whitesnake
- Контакти:
ros написа:Започва секса между Миролюба и Слави
Кой каквото е надробил,това ще сърба.Кафа от такива журналисти и водещи.Аре фишек на БосфорТВ!!!!!!!
Най-старият футболен клуб в България е:
Славия Сф -1913г
Черно море -1913г
Доростол-1902г
Славия Сф -1913г
Черно море -1913г
Доростол-1902г
-
- Контакти:
На мен ми е странно как има хора, на които не им пука цялата ситуация. Аз и работа и учене съм оставил почти и по цял ден кисна в нета за ново инфо, а имам колеги, които ни най-малко не ги интересува...
Как да си сменя username-а, че съм малко голям вече за този?