Убийства и размирици в Катуница!Протест в 20:00ч

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

MORSKI
Контакти:

Re: Убийства и размирици в Катуница!Протест в 20:00ч

Мнениеот MORSKI » 27 сеп 2011 22:14

metodito написа:
sMotLiO написа:Ние хубаво си пишем,но нищо не се променя. Една и съща шепа хора показват загриженост всеки ден. За другите е по-важно да си поддържат жалкия начин на живот.

Вчера се очудих колко много хора дори не знаеха за случилото се в Катуница. Тези хора сякаш не живеят в България. Ама какво ли пък ги интересува тях чуждото нещастие?

Ами хем е така, хем не е. Значи наистина има много народ, които са се затворили в черупката си поради една или друга причина и покрай тях и потоп да става, щом не ги засяга пряко... Но медиите са инструктирани доколкото разбрах от тв7, че съобщавайки за вълненията, те "нагнетявали обстановката" и за това... Тоест, Големият брат не спи, но успява да приспива.
Куките (Държавата) застанаха срещу хората пак.

а съжаление е вярно- не се чудете защо медиите не казват цялата истина или нищо не казват!
Аз лично съм крайно огорчен от полицейщината в тази страна!
Бесен съм! На площада не могат да ме спрат да кажа каквото мисля :evil:

urkoto

Мнениеот urkoto » 27 сеп 2011 22:14

Уикенда предлагам всички футболни фенове да отебем тотално мачовете, и без това кръга е умрял и директно пред НС
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

macko_razbivach
Контакти:

Мнениеот macko_razbivach » 27 сеп 2011 22:17

urkoto написа:Уикенда предлагам всички футболни фенове да отебем тотално мачовете, и без това кръга е умрял и директно пред НС

Няма да ни позволят полицаите да се съберем пред НС, а на стадионите ще може спокойно да се съберем по няколко хиляди и да тръгнем към парламента..
Как да си сменя username-а, че съм малко голям вече за този? :)

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 27 сеп 2011 22:20

Във Варна днес беше страшно...за всеки,който дори минаваше покрай милиционерите.Някои арестувани бяха просто минувачи или такива,които гледайки как милицията бие хората им правеха забележка.Лично видях как човек се опита ВЕРБАЛНО да защити друг,който полицаите биеха и ритаха...човекът беше просто минувач,нищо общо с протеста,беше повален и смлян от бой с палки и ритници от жандармеристи и милиционери.Шефът на милицията във Варна се изтъпани и той там,но не,за да ограничи САМОРАЗПРАВАТА и ПОБОЯТ,който подчинените му комунистически главорези налагаха над всеки минаващ покрай тях,а,за да заплашва с още по-сериозна САМОРАЗПРАВА ако хората не се разотидат до 5 минути.Интересно е как 1500-2000 човека могат да изчезнат за 5 минути?!Трудно,нали?И след тези 5 минути,които бяха 3 се започна с побоища и арести.

ПС:В същото време в циганската маааааала,там където се очакват ЕВТИНИ гласове откровени РАЗБОЙНИЦИ и УБИЙЦИ кръстосваха улиците не с плакати и лозунги,а с брадви,тръби,секири,лопати и колове.Колкото от въоръжените до зъби УБИЙЦИ арестува милицията?НУЛА!В интерес на истината НИКОГА през живота си не съм уважавал милицията в България,винаги съм ги презирал и тази вечер просто затвърдих мнението си за това КРЪВОПИЙСКО общество на овчари,побойници и ваднали.Ще дойде Видов ден,г-да милиционери,не се мислете за недосегаеми под бронежилетките,качулките,щитовете,пистолетите и каските...няма вечно боклуци такива да сте на държавната хранилка.Бате ви Бойко вечно ли ще е Премиер,или Цецко хюма вечно ще е министър?Следващия Премиер и министър може да не са от ВАШИТЕ БАНДИТСКИ СРЕДИ,може следващите да са ЧЕСТНИ ХОРА,от НАШИТЕ НАРОДНИ СРЕДИ и ЩЕ ВИ БЪДЕ ПОТЪРСЕНА СМЕТКА ОТ НАЙ-ВИСОКО ДО НАЙ-НИСКО НИВО.Всички ще бъдете уволнени и изхвърлени на улиците като използвани презервативи и палките,които сега размахвате може следващите да ги размахват над вас,идиоти!
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

urkoto

Мнениеот urkoto » 27 сеп 2011 22:24

Истината пичове е, че без политическа протекция просто сме загубени - държавната милиция тая вечер ни го показа нагледно. Няма значение кой ще остане напред, дали ще е Волен, дали ще е ВМРО, Станишев, Костов или дори Доган. Не е казано, че трябва реално да му вярваме. Нека той да излезе да ни защити от каските, а ние после спокойно можем да му вземем диктофона от ръчичките и да си кажем нашите си работи

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 27 сеп 2011 22:29

Започва секса между Миролюба и Слави
Секса започна очаквано и свърши очаквано, а като има свършване има и бърсане, както се пее в една песен. Това ще стане по време на рекламите :lol:

Сега сериозно - каквото и да си говорим Миролюба е умно момиче и осъзнава, че с кариерата и свършено. Примирението, благия тон и треперещите и ръце го доказват
Последна промяна от ros на 27 сеп 2011 22:53, променено общо 1 път.
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
Blagoy
Контакти:

Мнениеот Blagoy » 27 сеп 2011 22:30

Стига, бе! Ти нормален ли си? Аз в протест воден от Доган никога няма да се включа. Та тоя е по-зле и от Киро Циганина!
[center]Изображение[/center]

urkoto

Мнениеот urkoto » 27 сеп 2011 22:30

Абе момичето е жертва бе, жертва на ОМ-РА-ЗА!!!

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 27 сеп 2011 22:30

Полицията във Варна арестува за кратко журналист на Дарик по време на протестите в подкрепа на жителите на Катуница. Калин Руменов се движел с един от лъчовете на протестиращите в морската столица, когато полицията го задържала. Очакваше се той да бъде отведен в Първо РУП, но след изясняване на обстоятелствата на място той беше освободен.

Репортер на вестник „Народно дело” се свързал с главния редактор на Дарик Варна, за да съобщи за задържането на журналиста. След разговор с полицаите, които пазели Калин, след около 20 минути той беше освободен.

Калин Руменов разказа:
„Бях в района на Козирката, когато видях сблъсък на няколко души на около 20 метра от мен. Затичах се натам, за да видя какво става, размахвайки журналистическата си карта. Без да се усетя, бях повален с три удара на палка. Успях да кажа на двамата полицаи, които ме държаха, че съм журналист, и им показах документа си. „А, журналист, добре...”, каза единият и отслаби хватката си. Вече изправен, ги попитах за техните имена. Отговорът беше: „Щом питаш за имена...” и ми сложиха белезници”.

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 27 сеп 2011 22:31

Във Варна вчера кандидат кмет от ВМРО също беше арестуван от милиционерите на бърза ръка.Усещайки,че чергата им гори комунистите няма да пожалят никой...А и да помислим кой от комунистическата каста защити протестите?Кой изяви желание да е там или поне заклейми милиционерския терор?Никой.Отборът на комунистите всъщност изпрати увълчилите се милиционери и ги изпрати с инструкцията за "крайни и решителни действия",а Ушев тях как ги разбира?Като днешния ПАЛЯЧО милиционерин Димитров шефа на милицията във Варна - 5 минути за разпръскване,и след 3-масови арести и побой...целта на милиционерите и жандармите днес не беше нищо друго освен СМАЗВАНЕ на протеста със зверска сила и злоба,показна злоба!

ПС:А след протест воден от комунист аз никога няма да тръгна!Волен,Болен,Костоф - уй за всички!
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Върни се в “Архив”