Преди мача: Базел- Манчестър Юнайтед
Юнайтед ще търси първите си три точки в група "Ц" на Шампионската лига срещу Базел, след равенството с Бенфика...
Формата на двата отбора
Юнайтед може и да загуби 100-процентовия си актив във Висшата лига, но равенството със Стоук върна шампионите на върха в таблицата. Разбира се равенството 1-1 на Червените Дяволи с Бенфика, остави Базел лидер в група "Ц" на Шампионската лига, след трудния им успех с 2-1 срещу Оцелул Галац. Швейцарците започнаха сезона в местното първенства летящо след победи с 4-0 над Сервет и 6-0 над Лузана, но също както Юнайтед в събота завършиха 1-1 с Тюн.
Възстановени и контузени
При Юнайтед към листата с контузени се присъединиха Уейн Рууни, Джони Евънс и Хавиер Ернандес, но Майкъл Карик, който пропусна гостуването на Стоук, тренира в понеделник. Сър Алекс вече заяви, че заради двубоя с Норич през уикенда смята да направи няколко промени в състава. Базел ще бъдат без звездата си Шердан Шакири, който изтърпява два мача наказание, както и без Бенджамин Хюгел, който също е наказан.
Последен сблъсък
Равенството 1-1 на Олд Трафорд през 2003 бе изненадата в Шампионската лига, но пък бе отбелязано с рядък гол на Гари Невил и дебют за полузащитника Дарън Флетчър. Кристиан Хименес откри резултата за гостите.
Ключов играч
Александър Фрай има богат опит и, при отсъствите на Шакири, мениджърът на Базел се надява, че нападателят ще бъде основната заплаха за Юнайтед. "Не знам колко е годишен Фрай", каза Сър Алекс за 32-годишния футболист. "Но мисля, че той игра срещу нас през 1997 с Борусия Дортмунд. Все още има голов инстинкт, а освен това притежава и опит.
Кой какво каза
"Спомням си, че Базел бе един от първите отбори, които видях на Олд Трафорд. Това беше първия ми мач, който гледах на стадиона, след като се приместих в Манчестър. Относно сегашния отбор - имат няколко много добри играчи и трябваше да свършим доста работа, за да се подготвим за двубоя." - Джони Евънс.
На заден план
Треньорът Торстен Финк със сигурност никога няма да забрави финала на Шампионската лига в Барселона през 1999, когато се появи като резерва, заменяйки Лотър Матеус, а неговия Байерн водеше с 1-0. Юнайтед, разбира се, успя да обърне мача с драматични два късни гола на Теди Шерингам и Оле Гунар Солскяер.
Главен съдия
Италианецът Паоло Таглиавенто ще ръководи двубоя. Първия мач, който квалифицираният фризьор ръководи бе между Арсенал и Партизан Белград миналия сезон.
Съперници за наблюдаване
Оцелул Галац показа добра игра в дебюта си в Шампионската лига и ще се надявам на изненада срещу Бенфика у дома.
ШЛ: Манчестър Юнайтед - Базел 3:3 (FT)
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- OldTrafford
- Контакти:
Re: ШЛ: Манчестър Юнайтед - Базел
[wrapimg=]http://media.tumblr.com/tumblr_mbpazivYe51qg42jl.gif[/wrapimg]
Starting XI:
De Gea
Fabio - Ferdinand - Jones - Evra
Valencia - Carrick - Anderson - Giggs - Young
Welbeck
Substitutes:
Lindegaard, Park, Nani, Fletcher, Owen, Berbatov, Diouf
De Gea
Welbeck
Substitutes:
OldTrafford написа:hellsgate написа:OldTrafford , пич , объркал си деня
Часа искаш да кажеш,оправих го)
Да де ама аз ли съм препил , или днес 27.09 наистина сме Вторник

You know how good you are, you know the jersey you're wearing, you know what it means to everyone here and don't ever let yourself down. The expectation is always there.
- Sir Alex Ferguson
- Sir Alex Ferguson
- OldTrafford
- Контакти:
tevez написа:Starting XI:
De Gea
Welbeck
Substitutes:
Карик,тцтц..
Жалко и за Бербо,искаше ми се да го видя в игра.
Еми, какво да прави - не го разбирам тоя футбол Я се стегни малко бе пич, заради Бербо били стигнали до хикс, Бербо една топка не е спрял както трябва и не се е преборил в този мач, дават му пред дузпата топката, той почва да се бави, да търси 2 минути хора около него и му я взимат. Защо на Руни или Ернандез или Уелбек не им взимат така топката ? - Защото са умни играчи, научени, знаещи какво да направят. Един път "Бербо" не се нагърби да направи нещо, гледаше да се отърве от топката и после каквото стане.. Като разбираш толкова, чети малко интервютата на Фъргюсън.

[wrapimg=]http://media.tumblr.com/tumblr_m8b1dmmBIe1qka6nwo13_500.gif[/wrapimg]
Като видя Карик & Гигс в центъра и ми става лошо. Ако бях треньор щях да се двоумя дали да ги пусна и срещу Алдършот.
Искам да попитам Сър Алекс защо задържа 7 нападателя в отбора,след като смята да играе 4-5-1 в подобни мачове? Оуен,Бербатов,Диуф и Македа защо са в отбора?
Искам да попитам Сър Алекс защо задържа 7 нападателя в отбора,след като смята да играе 4-5-1 в подобни мачове? Оуен,Бербатов,Диуф и Македа защо са в отбора?
You run fast? Ill run 10 paces faster. You jump high? Ill jump 3 inches higher. You train hard? Ill train 5 times harder
- OldTrafford
- Контакти:
sMotLiO написа:Като видя Карик & Гигс в центъра и ми става лошо. Ако бях треньор щях да се двоумя дали да ги пусна и срещу Алдършот.
Бербо е централен защитник.
Снимката кърти,евала 

- OldTrafford
- Контакти:
Йънг от мача с Арсенал никакъв го няма..