Алекс тренира с Черно море утре

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
more
Контакти:

Алекс тренира с Черно море утре

Мнениеот more » 23 юни 2009 16:47

Не знам за този момент си е при нас.Четох,че могат да го дадат на Левски за Минев+100 000 евро.http://gong.bg/view_article.php?article_id=80918
С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?

daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?

Потребителски аватар
Sagittarius

Re: Алекс тренира с Черно море утре

Мнениеот Sagittarius » 23 юни 2009 17:00

Левски си мислеха,че като го искат и ще го вземат леко само срещу освободените :lol: .Множно им се видя Веселин Минев :lol: .Нищо,така лидера ни ще си е тука :)
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 23 юни 2009 17:13

А това да не се готивм в Бургас е глупост-жалко.......

orkata8106
Контакти:

Мнениеот orkata8106 » 23 юни 2009 17:33

Аз си мисля,че схемата Кривия за Минев+100 000еu, не е толкова зле.Все пак сме гледали няколко мача без кривия и не се представихме толкова зле - за пример:Щтутгарт - ЧМ 2:2 а ни трябват и бегове и то спешно ( не че ми е ясно защо се държи толкова на бг футболисти за този пост ).Кривия е на възраст и който и да ми твърди, че нямало значение възраста - Да си гледа работата! Все пак и на варианта -Минев - без да даваме Кривия пак съм съгласен :)

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 23 юни 2009 17:36

да,ама да не забарвяме,че за да достигнем до Щутгарт той пчоти сам отстрани Макаби нетания!!!! И все пак ,ако е решил да си ходи и,ако сърцето му е на Герена няма да го спираме я!!Доста даде-за коеот аз лично му благодаря ;) Но като ще го продаваме да му вземем добри пари...Сега за мИнев не съм много убеден,че е чак такава класа,ама щом така са решили ръководство и шефове те да му мислят ;)

Потребителски аватар
mursusaid
Контакти:

Мнениеот mursusaid » 23 юни 2009 17:51

Mинев не е зле за ляв бек,но аз лично не съм много доволен ако кривия сега си тръгне,понеже при положение,че не се знае жорката дали ще е готов за първите мачове,а и да се оправи,все пак не е играл скоро и едва ли ще е в нужната форма.А и ако кривия сега си отиде не знам кой ще прави играта,оставаме без разиграващи класни халфове за първите мачове,а те може да се окажат най-важни понеже няма много време до първия мач,дори и да се вземат нови халфове все папк е нужно време да се сработят с отбора,а с една контрола и после идва мача с молдовците,ми се струва че няма време.Така че поне аз се притеснявам и се надявам да не си тръгне
За вас моряци ний живеем...

Потребителски аватар
Blue_AvalanchE
Контакти:

Мнениеот Blue_AvalanchE » 23 юни 2009 17:51

Аз искам да игра в Черно Море. Там ще е по - полезен, а пък и имаме добри играчи, които вършат неговата работа. Успех на Черно Море в евротурнирите. ;)
ЗАВИНАГИ СИН !
Изображение
ТУК Е ЗЕМЯТА НА БЪЛГАРИТЕ ! ТОВА Е НАШИЯТ СТАДИОН, НАШИЯТ ОТБОР ! НАШИЯТ ЖИВОТ !

orkata8106
Контакти:

Мнениеот orkata8106 » 23 юни 2009 17:54

Така е ''морски'', да му мислят шефовете ако си замине, на всички ще ни липсват невероятните му пасове (които пък, няма друг футболист в Бг да ги прави).Но да не забравяме и Милен Петков.Преди да замине в АЕК, според мен поне играеше доста по добре от Кривия - демек още е длажник на Морето и се надявам този сезон поне да си се издължи ;)

Потребителски аватар
peho
Контакти:

Мнениеот peho » 23 юни 2009 18:05

orkata8106 написа: Все пак и на варианта -Минев - без да даваме Кривия пак съм съгласен :)

А на варианта без да давате Кривия да вземете Минев и Кака плюс 1000000 евро съгласен ли си?Още малко и швепс на клечка! :oops:
През първата година от брака мъжът се бори за надмощие, през втората за равноправие, през останалите за оцеляване!!!

orkata8106
Контакти:

Мнениеот orkata8106 » 23 юни 2009 18:12

peho написа:
orkata8106 написа: Все пак и на варианта -Минев - без да даваме Кривия пак съм съгласен :)

А на варианта без да давате Кривия да вземете Минев и Кака плюс 1000000 евро съгласен ли си?Още малко и швепс на клечка! :oops:

За Кака не, че не съм съгласен - все пак нашият отбор предпочита Бг футболисти - бих се съгласил на Мартин Петров.
А за ''швепс на клечка'' :) - аз не знам как ги правите тези неща :) , консумирайте си го вие :)

Върни се в “Черно море”